+436644248783 info@internetwork.hu

Legaktívabb munkatársaink

Ők tényleg akarják a sikert

És tesznek is érte

A legaktívabb munkatársaink

Minden csapatnak van egy kemény magja. Szükség is van egy elit csapatra, egy “támadó ékre”, bár ez abban a fajta empatikus hálózatépítésben, aminek mi a szószólói vagyunk, kicsit furcsán hangzik. Természetesen nem támadunk senkit, nem hiszünk a nyomulós network marketingben. Valljuk, hogy a segítés a lényeg, és ehhez kapcsolatok építésén át vezet az út. El kell fogadnunk, hogy mindenkinek más a sorskönyve, ezért nem lehet mindenkinek segíteni. 

Ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat a munkatársainkat, akik jelenleg a legaktívabbak, és a legelkötelezettebbek. Mindenkit bemutatunk, és az elérhetőségüket is közzétesszük, hogy ha közülük valaki szimpatikusabb neked, mint mi vagyunk, válaszd őt egészen nyugodtan helyettünk. 🙂 

Strifler Lászlóné Erzsébet – Star Diamond

Erzsike a mi első gyémántunk, aki egy kis faluban lakik a román határ közelében. Az ő sikere alaposan rácáfol arra a sztereotípiára, hogy egy kis faluban élő kisnyugdíjas nem lehet sikeres. Amikor csatlakozott hozzánk, kevesebb, mint 30 ezer forint volt a havi bevétele. Mégis belevágott, és a DXN humánus marketingtervének hála, a kis jövedelem nem volt akadály. A lányával közösen havi 10 000 látogatót voltak képesek terelni a céges weboldalukra, és egyre több lett a belépő, és ezzel a jövedelem.

Erzsike a legjobb példa arra, hogy kitartással mennyire messzire el lehet jutni. Az ő gyémánt szintje mutatja, hogy nincs lehetetlen, senki ne gondolja magáról, hogy neki nincs esélye. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik hasonló cipőben járnak, de hajlandóak hozzá hasonkóan keményen dolgozni, hogy javuljon a sorsuk.

Kővári László – Star Diamond

Laci egy nyugalmazott idegenvezető, aki egy túlhordott terhesség ideje – 9,5 hónap – alatt 🙂 érte el a gyémánt szintet. Az ő példája azt mutatja, hogy nem csak a 20 éveseké a világ, és ha valaki akarja, és igazán nekiáll, az meg tudja csinálni. A róla készült blogbejegyzésemet itt olvashatod, a vele készült riportomat pedig itt meg tudod hallgatni. Hidd el, érdemes.

Volker Roy – Star Diamond

Volker Roy, egy németországi munkatársunk, akivel soha nem találkoztunk. Hans-Peter Müller a szponzora, ő tartotta vele a kapcsolatot végig. Csak a gyémánt szint elérése előtt néhány hónappal váltottunk néhány emailt. A DXN marketingterve alapján ő ugyanúgy direkt gyémántnak számít a számunkra. Ő jó példa arra, hogy a mi közreműködésünk nélkül is lehetnek a mélységben sikeres munkatársink. Volker nincs fent a Facebook-on, és egyelőre még fotónk sincs róla. 🙂

Strifler Anita – Star Ruby

Anitát az anyuka hozta bele az üzletbe. Először csak segíteni akart az anyunak, de aztán megérezte ő is, hogy egy stabil passzív jövedelem mennyire jó tud lenni. Én mindig azt mondom, hogy egy fiatalnak igenis nagyon érdemes ebbe belevágni, csak nem szabad, hogy a csillogó igéretek, meg a gyors pénz rossz útra vigye. Egy stabil passzív jövedelmet, amit egy stabil cégnél felépített fogyasztói hálózat hoz, csak egyszer kell megcsinálni. A nagy durranások után sokszor csak légüres tér marad.

Anita épp babázik, ezért kicsit háttérbe került az üzlet, de őt sem kergeti a tatár. Azoknak ajánlom őt szponzornak, akik egy online módszerekben jártas, fiatal, blogoló szponzort szeretnének maguknak.

Dr. Hans-Peter Müller – Star Ruby

Hans-Peter kutatóorvos, és Németországban él. Korábban volt már MLM-es próbálkozása, de beleszeretett a DXN termékeibe. És mivel abszolut szakembernek számít, ez igen sokat jelent. Így már nehéz lenne mindenféle tömegpszichózisra fogni azt, hogy a termékeink működnek.

Mivel ő csak németül, és angolul beszél, ez az oldal meg magyar nyelvű, talán nincs túl sok értelme a hozzá csatlakozásnak. 🙂

Jámborné Hegedűs Erika – Star Ruby

Erika született vezető. Nagyon erős terméktapasztalata van, amit ugye ide nem szabad leírni, de ez indította el őt is ezen a pályán. El akarta másoknak is mesélni. Egyébként angol tanár Püspökladányban, és feltűnő volt a tantestületben, hogy amíg mindenki beteg, ő és a férje köszönik szépen jól vannak. És Era rákapcsolt! Elkezdte falni a szakkönyveket, és követni az ismert MLM gurukat, hogy megtanulja ezt a szakmát. Videókat készít a közösségi médiába, élőzik a Facebookon angolul, és magyarul, olyan dolgokat csinál, amit csak a fiatalok szoktak. Fantasztikus a változása. Ő is jó példa arra, hogy a pedagógusok bizony jók szoktak lenni az MLM-ben. 🙂

Azoknak ajánlom őt szponzornak, akik igénylik a folyamatos vezetést, és támogatást.

Seres István Attila – Star Agent

Pisti is, mint sokan mások, az interneten talált ránk. Szegeden él a családjával, és postásként dolgozik. Nekem nagyon szimpatikus a gondolkodásmódja. Egy nyugodt, reálisan gondolkodó embernek ismerem, aki tudja, hogy a sikert nem adják ingyen, és ő hajlandó keményen megdolgozni érte. Ő a csapatban a nyugodt erő, bár ezt a szlogent használták már valami másra a köztudatban. 

Aki őt választja szponzorának, biztos lehet benne, hogy soha nem fogja cserben hagyni. Ez manapság ritka tulajdonság. 🙂 

Kocsis Józsefné Éva – Star Agent

Évi a csapatunk doajenje. 2019-ben a harmadik legeredményesebb hálózatépítőnk volt, annak ellenére, hogy túl van a 70-en. Fiatalokat megszégyenítően aktív, nyitott bármi új dolognak a megtanulására, és bölcs tanácsaival sokszor segít nekünk fiatalabbaknak. Igazi példakép lehet mindenki számára, hogy nincs az az életkor, amikor már értelmetlen valami újba kezdeni. 

Évit talán elsősorban a korosztája tagjainak ajánlom, hiszen ő tud a leghitelesebb lenni az “örök ifjak” számára. 🙂 

Hegedűs Márta – Star Agent

Mártit egy mellbevágó orvosi diagnózis hozta a DXN családjába. Az életét mentették meg ezek a termékek, mára már a harmadik CT vizsgálata lett negatív. Nála is működik az MLM eredeti alapötlete: ha elégedett vagy egy termékkel, meséld el másoknak is, és keress pénzt az ő vásárlásaik után! Azóta nagyon sok embernek segít a tanácsaival, és ő is azt tartja a legjobbnak ebben az üzletben, hogy segíteni tudunk másoknak. 

Mártit természetesen nem csak azoknak ajánlom szponzornak, akiknek egészségi problémájuk van. 🙂 

Marija Ognjanov – Star Agent

Marika Szerbiában él, és nyugdíjas ápoló, aki az egyik legaktívabb, különösen a korát tekintve. MLM-es tapasztalattal a háta mögött, pontosan érti a szakmát, és tudja mit kell csinálni. Gőzerővel dolgozik azért, hogy Szerbiában is megnyíljon egy DXN központ. Hajrá Marika, veled vagyunk. 🙂 

Dr. Dusza Jánosné Elvira – Star Agent

Elvira a csapat doajenje, hisz 1939-ben született. Ennek ellenére nagyon aktív csapata van, főleg a Csehországi ág fejlődik szépen. Igazi példakép nekünk, fiatalabbaknak, hogy nincs olyan életkor, ami túl késő lenne arra, hogy új sikereket érjünk el. Érdemes meghallgatni a vele készült interjút is. 

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.