+436644248783 info@internetwork.hu

Legaktívabb munkatársaink

Ők tényleg akarják a sikert

És tesznek is érte

A legaktívabb munkatársaink

Minden csapatnak van egy kemény magja. Szükség is van egy elit csapatra, egy „támadó ékre”, bár ez abban a fajta empatikus hálózatépítésben, aminek mi a szószólói vagyunk, kicsit furcsán hangzik. Természetesen nem támadunk senkit, nem hiszünk a nyomulós network marketingben. Valljuk, hogy a segítés a lényeg, és ehhez kapcsolatok építésén át vezet az út. El kell fogadnunk, hogy mindenkinek más a sorskönyve, ezért nem lehet mindenkinek segíteni. 

Ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat a munkatársainkat, akik jelenleg a legaktívabbak, és a legelkötelezettebbek. Mindenkit bemutatunk, és az elérhetőségüket is közzétesszük, hogy ha közülük valaki szimpatikusabb neked, mint mi vagyunk, válaszd őt egészen nyugodtan helyettünk. 🙂 

Executive Senior Star Diamond

Kővári László – Senior Star Diamond

Laci egy nyugalmazott idegenvezető, aki egy túlhordott terhesség ideje – 9,5 hónap – alatt 🙂 érte el a gyémánt szintet. Az ő példája azt mutatja, hogy nem csak a 20 éveseké a világ, és ha valaki akarja, és igazán nekiáll, az meg tudja csinálni. A róla készült blogbejegyzésemet itt olvashatod, a vele készült riportomat pedig itt meg tudod hallgatni. Hidd el, érdemes.

Star Diamond

Strifler Lászlóné Erzsébet – Star Diamond

Erzsike a mi első gyémántunk, aki egy kis faluban lakik a román határ közelében. Az ő sikere alaposan rácáfol arra a sztereotípiára, hogy egy kis faluban élő kisnyugdíjas nem lehet sikeres. Amikor csatlakozott hozzánk, kevesebb, mint 30 ezer forint volt a havi bevétele. Mégis belevágott, és a DXN humánus marketingtervének hála, a kis jövedelem nem volt akadály. A lányával közösen havi 10 000 látogatót voltak képesek terelni a céges weboldalukra, és egyre több lett a belépő, és ezzel a jövedelem.

Erzsike a legjobb példa arra, hogy kitartással mennyire messzire el lehet jutni. Az ő gyémánt szintje mutatja, hogy nincs lehetetlen, senki ne gondolja magáról, hogy neki nincs esélye. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik hasonló cipőben járnak, de hajlandóak hozzá hasonkóan keményen dolgozni, hogy javuljon a sorsuk.

Volker Roy – Star Diamond

Volker Roy, egy németországi munkatársunk, akivel soha nem találkoztunk. Hans-Peter Müller a szponzora, ő tartotta vele a kapcsolatot végig. Csak a gyémánt szint elérése előtt néhány hónappal váltottunk néhány emailt. A DXN marketingterve alapján ő ugyanúgy direkt gyémántnak számít a számunkra. Ő jó példa arra, hogy a mi közreműködésünk nélkül is lehetnek a mélységben sikeres munkatársink. Ezeket a sorokat küldte:

„Önálló vállalkozóként az egészség számomra a legfontosabb. Hogy ez így is maradjon, táplálékkiegészítőket szedek. A DXN termékei segítettek nekem a legtöbbet. Több mint 20 éve nem voltam orvosnál vagy kórházban. És mindezt annak ellenére, hogy olyan családból származom, ahol generációkon keresztül súlyos betegségek tomboltak. Célom ezért az, hogy továbbra is sikeresen terjesszem a DXN-t a saját régiómban (a Harz déli részén).
Üdvözlettel
Volker Roy”

Jámborné Hegedűs Erika – Star Diamond

Erika született vezető. Nagyon erős terméktapasztalata van, amit ugye ide nem szabad leírni, de ez indította el őt is ezen a pályán. El akarta másoknak is mesélni. Egyébként angol tanár Püspökladányban, és feltűnő volt a tantestületben, hogy amíg mindenki beteg, ő és a férje köszönik szépen jól vannak. És Era rákapcsolt! Elkezdte falni a szakkönyveket, és követni az ismert MLM gurukat, hogy megtanulja ezt a szakmát. Videókat készít a közösségi médiába, élőzik a Facebookon angolul, és magyarul, olyan dolgokat csinál, amit csak a fiatalok szoktak. Fantasztikus a változása. Ő is jó példa arra, hogy a pedagógusok bizony jók szoktak lenni az MLM-ben. 🙂

Azoknak ajánlom őt szponzornak, akik igénylik a folyamatos vezetést, és támogatást.

Seres István Attila – Star Diamond

Pisti is, mint sokan mások, az interneten talált ránk. Szegeden él a családjával, és postásként dolgozik. Nekem nagyon szimpatikus a gondolkodásmódja. Egy nyugodt, reálisan gondolkodó embernek ismerem, aki tudja, hogy a sikert nem adják ingyen, és ő hajlandó keményen megdolgozni érte. Ő a csapatban a nyugodt erő, bár ezt a szlogent használták már valami másra a köztudatban.

Aki őt választja szponzorának, biztos lehet benne, hogy soha nem fogja cserben hagyni. Ez manapság ritka tulajdonság. 🙂

Hasan Saltik – Star Diamond

Hasan egy Németországban élő török származású férfi. Soha nem találkoztunk, teljesen egyedül építi az üzletét, az én segítségem nélkül. 

Vígh Csilla Andrea – Star Diamond

Csilla egy szenvedélyes ganoterapeuta, akinek a szervezete szerencsés módon rendkívül gyorsan reagált a ganoterápiára. Mivel ennyire erős – és pozitív – tapasztalatai voltak, beleásta magát ebbe az alternatív módszerbe. Nagyon aktív a közösségi médiában, és egyre népszerűbb. Ő is hisz abban, hogy ha sok emberen tud segíteni, akkor magán is fog tudni. Ha egy lelkiismerets segítőre van szükséged, akkor jó szívvel ajánlom őt.

Türkan és Tarik Aktas – Star Diamond

Németországi török házaspár. Tarik egy küzdősport mestere, aki saját fitness központjában oktatja is ezt a sportot. Nagyra becsüli a termékeinket, és a tanítványainak is ajánlja. 

Marija Ognjanov – Star Diamond

Marika Szerbiában él, és nyugdíjas ápoló, aki az egyik legaktívabb, különösen a korát tekintve. MLM-es tapasztalattal a háta mögött, pontosan érti a szakmát, és tudja mit kell csinálni. Gőzerővel dolgozik azért, hogy Szerbiában is megnyíljon egy DXN központ. Hajrá Marika, veled vagyunk. 🙂

Váczi Ilona – Star Diamond

Ilona Romániában él, és lehetőségeihez mérten aktívan terjeszti ezeknek a termékeknek a jó hírét. 

Star Ruby

Strifler Anita – Star Ruby

Anitát az anyuka hozta bele az üzletbe. Először csak segíteni akart az anyunak, de aztán megérezte ő is, hogy egy stabil passzív jövedelem mennyire jó tud lenni. Én mindig azt mondom, hogy egy fiatalnak igenis nagyon érdemes ebbe belevágni, csak nem szabad, hogy a csillogó igéretek, meg a gyors pénz rossz útra vigye. Egy stabil passzív jövedelmet, amit egy stabil cégnél felépített fogyasztói hálózat hoz, csak egyszer kell megcsinálni. A nagy durranások után sokszor csak légüres tér marad.

Anita épp babázik, ezért kicsit háttérbe került az üzlet, de őt sem kergeti a tatár. Azoknak ajánlom őt szponzornak, akik egy online módszerekben jártas, fiatal, blogoló szponzort szeretnének maguknak.

Dr. Hans-Peter Müller – Star Ruby

Hans-Peter kutatóorvos, és Németországban él. Korábban volt már MLM-es próbálkozása, de beleszeretett a DXN termékeibe. És mivel abszolut szakembernek számít, ez igen sokat jelent. Így már nehéz lenne mindenféle tömegpszichózisra fogni azt, hogy a termékeink működnek.

Mivel ő csak németül, és angolul beszél, ez az oldal meg magyar nyelvű, talán nincs túl sok értelme a hozzá csatlakozásnak. 🙂

Star Agent

Kocsis Józsefné Éva – Star Agent

Évi a csapatunk doajenje. 2019-ben a harmadik legeredményesebb hálózatépítőnk volt, annak ellenére, hogy túl van a 70-en. Fiatalokat megszégyenítően aktív, nyitott bármi új dolognak a megtanulására, és bölcs tanácsaival sokszor segít nekünk fiatalabbaknak. Igazi példakép lehet mindenki számára, hogy nincs az az életkor, amikor már értelmetlen valami újba kezdeni. 

Évit talán elsősorban a korosztája tagjainak ajánlom, hiszen ő tud a leghitelesebb lenni az „örök ifjak” számára. 🙂 

Uwe Schepker – Star Agent

Uwe Dél-Németországban él, és van már tapasztalata a network marketingben. Az a tipus, aki nem csak addig dolgozik a céljaiért, amíg el nem fárad, hanem addig, amíg el nem éri azokat a célokat. Nagy segítségem a német szövegeim lektorálásában. 

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.