+436644248783 info@internetwork.hu

Melyik a legjobb vállalkozás kis pénzből

Az affiliate marketing, a drop shipping, vagy MLM?

Melyik a legjobb vállalkozás, amit kis pénzből el lehet indítani, mégis a legkönnyebb sikerre vinni? Mibe érdemes ma egy vállalkozó szellemű embernek belevágni? Eszembe nem jutna, hogy az én tapasztalataimmal osztogassam itt az észt, de tagja vagyok Wolf Gábor, az ismert marketing szakember fizetős Facebook csoportjának, ahol Gábor egy élő bejelentkezésében megválaszolta ezt a kérdést. Mivel én MLM-mel foglalkozom, abban van nagyobb tapasztalatom, de korábban beleszagoltam az affiliate marketingbe is, és a drop shippingbe is.

Az affiliate marketing

Az affiliate marketing lényege, hogy bizonyos cégek alkalmaznak affiliate programot, ahová partnerként csatlakozhatsz. Mondjuk írsz egy blogbejegyzést az ibizai programokról, és odateszed néhány ibizai hotel szobafoglaló linkjét. Ha valaki a te oldaladról érkezik, vagyis vélhetőleg a te cikked hatására, akkor az ő vásárlásából neked jutalékot fizet a hotel. Ez hasonlít az MLM-re, de nem több szintű az értékesítés, és a bónusz kifizetés.

Ahogy Gábor mondja a videóban, iszonyatosan nagy a konkurencia, akik ráadásul mind vérprofik. Én egyszer végigültem egy német webkonferenciát, amin egy szoftvert népszerűsítettek. Ez a fizetős szolgáltatás megkeresi neked azt, hogy milyen keresőszóra van a legnagyobb keresés, a legkevesebb konkurencia mellett. És azt is kiszámolja, hogy milyen megtérülési rátára számíthatsz, ha hirdetsz rá. A szoftver havidíja riasztóan magas volt, persze természetesen megtérül, ha jól csinálod. Más kérdés, hogy mi van, ha nem. Talán nem ez a legjobb vállalkozás…

Drop shipping

A drop shipping lényege, hogy te tulajdonképpen más áruját értékesíted. Ehhez szükséged van egy webáruházra, minden manapság szükséges aprósággal, mint a különböző fizetési lehetőségek, mindenféle GDPR plugin-ek, csomagkövetési lehetőség, és a többi. A megrendelt terméket a jellemzően kínai gyártó közvetlenül a megrendelőnek küldi ki, semleges csomagolásban.

A termék eredeti ára sehol nem szerepel, nincs számla a dobozban, te küldöd a számlát email-ben, hogy ne derüljön ki, hogy mekkora árréssel dolgozol. Ahogy Gábor mondja, erős a konkurencia, ha valamiben van pénz, pillanatokon belül kinőnek a versenytársak a földből. Szerintem ezek inkább impulzusvásárlások. Úgy kell bemutatnod azt a tucat terméket, amit még több százan forgalmaznak, hogy a vásárlónak csorogjon a nyála, és ne tudja otthagyni. Én ezt sem tartom a legjobb vállalkozásnak, amit kis pénzből indíthatsz.

legjobb vállalkozás

A legjobb vállalkozás az MLM

Miért az MLM a legjobb vállalkozás, amit kis pénzből indíthatsz? Wolf Gábor szerintem elkapta a lényeget, amikor a network marketinget ajánlotta. Mivel véletlenül én is ebben az üzletágban akarom biztosítani magamnak a nyugodt öregkort, belülről ismerem. Nézd meg a videóban, amit Gábor mond róla!

Megtanít tanulni, megtanít vállalkozói szemlélettel gondolkozni. Megtanít arra, hogyan bánj az emberekkel. Itt önkéntesek dolgoznak együtt, senki nem főnöke senkinek. Elismerést kapsz, és szinte azonnal van visszacsatolás, hogy jó-e amit csinálsz, vagy változtatnod kell. Más iparágban ez sokkal lassabban derül ki, és sokkal többet bukhatsz el egy-egy hibás döntés következményeképp.

Ahogy Gábor mondja, a marketing tudás itt jövedelmez a legjobban, mert az MLM-ben nagyon kevesen rendelkeznek vele. Én évek óta ezzel a marketing tudással aratok sikereket, ezért ezt abszolút igazolni tudom. Akik manapság a legjobbak, már nem nyaggatják a rég elfeledett ismerőseiket, és nem szervezik be őket sehová. Megkeressük, és hatékony eszközökkel meg is találjuk azokat, akiket az anyacég termékei érdekelnek. Ennyi. Mindenki boldog.

Soha ne téveszd össze a csetlő-botló nyomulós amatőröket a profikkal. Tanulás nélkül senki nem lesz, nem is lehet sikeres itt. Viszont a becsületesen elvégzett munkát sehol máshol nem díjazzák, mint itt. Ezt 8 év tapasztalata mondatja velem. Ha nem riaszt a munka, és a tanulás, ha elhiszed Magyarország egyik legjobb marketing szakemberének, amit mond, akkor keress meg, és légy sikeres MLM vállalkozó!

legjobb vállalkozás

Summary
Mi a legjobb vállalkozás, amit kis pénzből indíthatsz?
Article Name
Mi a legjobb vállalkozás, amit kis pénzből indíthatsz?
Description
Mi a legjobb vállalkozás, amit kis pénzből indíthatsz, mégis a legnagyobb eséllyel kecsegtet a sikerhez? Az elismet marketinges elmondja.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.