+436644248783 info@internetwork.hu

Liebster Award

Bloggerek adják bloggereknek

liebster award

A minap egy érdekes vándordíjat kapott a blogom, ez a Liebster Award vándordíj. Akitől kaptam Faragóné Keserű Judit, a blogját itt találod: http://egeszsegeskavek.hu/blog-2014-07-01-Liebster_Award_vandordijat_kapott_az_egeszsegeskavek_hu_blogunk Nagyon szépen köszönöm, jó érzés, ha valakinek tetszik az alkotásom. Korábban nem hallottam a Liebster Award díjról, lehet, hogy te sem ismerted eddig, ezért nézzünk néhány alapvető dolgot erről:

Mi a Liebster Award Vándordíj?

Egy vándordíj, mely megerősítés a tevékenységünk elismerésére, arra, hogy hasznos tartalmakat osztunk meg másokkal.

Ki kaphatja meg a Liebster Award Vándordíjat?

Szabadon odaadhatjuk kedvenc blogíróiknak, akiknek az írásait szívesen olvassuk.

Milyen szabályokat kell teljesíteni a díjazottaknak?

A díjazó kérdéseit meg kell válaszolni, és új kérdéseket kell feltenni az új díjazottaknak. Az új díjazottak létszáma 5 és 11 fő között lehet. (Eltérő, hogy ki mennyit jelöl meg.)

Judit kérdései hozzám, és a páromhoz:

  1. Miért és mióta írod a blogod?
  2. Mivel foglalkozol a blogodban? Milyen témákról írsz szívesen?
  3. Meséld el egy álmod, célod, amit nagyon szeretnél elérni!
  4. Ha bárhol élhetnél a világon, hol élnél?
  5. Milyen kávét iszol, és hogyan szereted? (Írhatsz márkát, vagy tejjel, cukorral, feketén, stb.)

És akkor jöjjenek a válaszok:

  1. 2012 áprilisában hoztuk létre az oldalt, azzal a céllal, hogy olyan embereket találjunk, akik foglalkoztak már hálózatépítéssel, tisztában vannak ennek a marketing módszernek az erejével, de még keresik azt a terméket, céget, és szponzort, amit a magukénak tudnak érezni. Több ilyen kereső oldalunk is van, mint a www.pluszbevetel.hu, azoknak, akik többlet jövedelmet szeretnének, vagy a www.hathat.hu, azoknak, akik az egészségüket szeretnék tartósan megőrizni a gyógygombák segítségével. Az ingyenesen igényelhető céges web áruházunk pedig itt található.
  2. Természetesen elsősorban olyan témákról KELL írnom, ami a célközönségemet érdekli. Csak a művészek engedhetik meg maguknak, hogy a maguk örömére alkossanak. De szívesen írok arról a termékről – a ganodermáról – ami ennek az üzletnek az alapja. Sajnos a teljes igazságot nem írhatom meg én sem, mert a hatályos jogszabályokba ütközne. És szívesen írok arról is, hogy igenis ez egy valós lehetőség az átlagemberek számára, hogy kitörjenek a mókuskerékből. A szemem láttára valósították meg sokan, és én is már a saját álmaim megvalósulásának a küszöbén állok. Szóval van megoldás, de tenni kell érte. Ezt csak azoknak a jelentkezőinknek írtam ide, akik elhiszik, hogy semmiért kaphatnak valamit.
  3. Az az igazság, hogy én már elértem azt, ami szerintem a legfontosabb egy ember életében. Igaz, hogy csak 43 évesen, de megtaláltam a nagy „Ő”-t. (Bárki megtalálhatja a billentyűzetén, középtájon, de tartsa lenyomva a „Shift” gombot is.) Boldog párkapcsolatban élek, a hétköznapi gondokat szeretetben, egymást tiszteletben tartva oldjuk meg. Szerintem ennél semmi nem lehet fontosabb. Van viszont egy közös álmunk, hogy elérjük azt az állapotot, amikor nem gond kifizetni a számláinkat. Szerintem ez a gazdagság, és ez kizárólag az adott egyén igényeitől függ. Tehát egészen alacsony szinten is elérhető, ha valaki kordában tudja tartani a vágyait. Ha meg nem, akkor meg az Isten pénze sem elég. Ahogy Ghandi mondta, a világ elég gazdag, hogy kielégítse mindenki szükségletét, de nem elég, hogy kielégítse mindenki kapzsiságát.
  4. Szerintem ott van a hazám, ahol a szívem. Csillával bárhol szívesen élnék, de Új Zélandról azt hallottam, hogy nagyon élhető hely. Én még nem jártam ott, de ha lehetne, mindenképpen tennék egy próbát vele. Bocs, hogy ilyen szerelmi vallomásnak sikerül ez a bejegyzés, de sajnos én menthetetlenül őszinte vagyok, és ez már nem is orvosolható. (Ez már sajnos nem is műthető.)
  5. Az én kedvenc kávém a Lingzhi Coffee 3 in 1 Lite, igaz hogy ezt Európában nem lehet még kapni. Alternatív megoldásként a nem Lite verziót iszom. (No-Lite, Litétlen, Lite mentes…)

liebster award

Azzal viszont bajban vagyok, hogy kinek adjam tovább ezt a díjat, mivel nagyon ritkán van időm blog olvasására. Amíg az anyagi függetlenséget el nem értük, ezen van a fókusz. De ígérem, ha találok egy jó blogot, tovább adom neki ezt a díjat.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.