+436644248783 info@internetwork.hu

Malajzia promóció Németországban

Utazz Malajziába ingyen!

Október elsején indul a Malajzia promóció Németországban. Aki a feltételeket teljesíti, a DXN költségén utazhat a cég központjába. Megnézheti a farmot, és a gyárat is, hogy lássa, hogyan készül ez a kiváló kávé. Ez a promóció természetesen érvényes a friss belépőkre is. Az időtartam: 2016. 10. 01-től 2016. 12. 31-ig.

malajzia promóció

A feltételek:

  1. Havi 300 személyes pont (ppv), vagy 1200 személyes pont a teljes időtartam alatt.
  2. Regisztrálj be 30 munkatársat a hálózatodba, és közülük mindenki érje el a 300-as összpontszámot a promóció időtartama alatt.
  3. Ebből a 30-ból 3-nak közvetlen munkatársnak kell lennie.
  4. Ha közülük is teljesíti valaki a promóció feltételeit, ő már nem fog beleszámítani a felső vonala teljesítményébe a kiírás szempontjából.

Csak a Németországban regisztrált partnerek, és csak a német piacon generált pontok, és belépők számítanak bele a promócióba. Akinek az alsó vonalában egy partner minősül a malajziai utazásra, és ezzel egy részét a már teljesült feltételeknek “elviszi”, a szponzor számára egy hónappal, 2017. 01. 31-ig meghosszabbodik a promóciós időszak.

Egy módszer a kiíráshoz

Milyen „szuperember” tudja ezt vajon teljesíteni? A jó termékekhez nekem van egy jó módszerem. Napi 2€ költséggel 10-15 új hírlevélfeliratkozóm van. Naponta! Tehát olyan 300 egy hónap alatt. Én simán el tudom képzelni, hogy abból 3 új munkatársat beregisztráljak havonta. Az csak 1%. És a legszebb, hogy ezt a módszert te is pontosan olyan eséllyel tudod használni, mint én. Ha ugyanazt csinálod, neked is ugyanaz az eredmény fog kijönni. Átadom a hírlevél sorozatot, a hirdetési szövegeket, az egész know-how-t, és megtanítom, hogyan hirdess, és hol. A módszer teljesen új, és folyamatosan tesztelem, javítgatom. Biztos vagyok benne, hogy a 10% elérhető. Ha a hírlevél feliratkozók 10%-a beregisztrál, az havi 30 új munkatárs. Ha csak 5-10 kezdi is el közülük használni ezt a módszert, az rengeteg belépőt jelent. Meg fogjuk dönteni a rekordokat! Akarsz te is ilyen biztos módszert? Szeretnél ingyen Malajziába repülni? Jó lenne végre kiszabadulni a mókuskerékből, és végre élni? Akkor hagyj üzenetet. Ilyen ajánlatot nem kapsz minden nap.

Vagy iratkozz fel a hírlevél sorozatra, és informálódj bővebben! [activecampaign]

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.