+436644248783 info@internetwork.hu

megerősítések

Megerősítések

A napokban volt egy érdekes telefonhívásom, ami megmozgatta az agysejtjeimet. De a dolognak előzménye van. Volt egy érdeklődő a jelölt kereső oldalamon, akivel beszéltem, és elküldtem neki a saját készítésű 17 perces prezentációt az üzletről. Ezt írta vissza:

Kedves Zoltán!

Megnéztem a vídeót nagyon egyértelmü,nyílt és érthető.Szeretnék csatlakozni önökhöz szeretném ha a szponzorom lenne akár ön akár a kedves felesége.Mik a további teendöim?

Üdv:Mónika

 

Erre elküldtem „posta fordultával” a linket a regisztrációs laphoz, és kerestem telefonon. Nem vette fel, nem válaszolt a email-re, nem hívott vissza, és nem regisztrált. Ez már nem az első eset, úgy tűnik a társadalom ma ott tart, hogy nem mondja meg senki, hogy igazán mit gondol, hanem sumákol (csak nem értem, hogy minek) aztán meg nem kommunikál. Nyugodtan megírhatta volna, hogy meggondolta magát, szerintem egy korrekt ember így viselkedik. Betettem ezt az esetet is a többi közé. Viszont egy hónap elteltével csörgött a telefon, és ő keresett egy nagyszerű üzleti ajánlattal, amivel akár 5000 forinttal is csökkenthetem a mobiltelefon számlámat, és akár már az első hónapban is 100 000 forint lehet a jutalékom. És azért keres, mert az én hálózatomnak szeretne tartani a felső vonala egy bemutatót, és hogy hamarosan a gázszámlát, meg a villanyszámlát is lehet majd csökkenteni ezzel a hálózattal. Most egy kicsit elemezném ezt a történetet, mert nagyon megerősített, hogy jó helyen vagyok ott, ahol vagyok.

Azt tegyük félre, hogy olyan emberhez nem csatlakoznék, aki nem írja meg becsületesen, hogy meggondolta magát a belépéssel kapcsolatban, vegyük csak az ajánlatot szemügyre. Azt nem mondta a hölgy, hogy 80 000 forint a beugró ebbe a hálózatba, és nem 5 000, mint hozzánk. Biztosan nem tartotta fontosnak. Nem tudta megmondani, hogy miből jön össze a jutalék. Ha az én jutalékom 70-80%-a az új belépők által befizetett összegből jönne össze, elgondolkodnék, hogy mennyit fogok keresni, ha már nem lép be új ember. Nálunk a regisztrációs díjból nincs visszaosztás, a mi jutalékunk csak az eladott termékek árából kerül visszaosztásra. Vagyis, ha a tagok fogyasztják a terméket, akkor van jutalék akkor is, ha éppen abban a hónapban nem lép be hozzánk senki.

Azt sem nagyon értette, hogy az én hálózatom tagjai fél Európában „terülnek el”, nem fogom őket „összehívni” egy bemutatóra, mert náluk webkonferencia nincs. Emailben sem tud küldeni anyagot, mert van ugyan valami brossúrája, és azt elküldheti ugyan, de lehet hogy nem fogom belőle megérteni a lényeget. Hát igen. Nálunk minden nap van webkonferencia, és vannak elküldhető anyagok is. Sőt, mivel nem találtam elég jónak a központi bemutatót, magam csináltam egy rövidebbet, és érthetőbbet, amit ő is látott, és ami annyira tetszett neki. Nem utaztam el sehová, hogy bemutatót tartsak. Ezeket az anyagokat ő is használhatta volna, ha hozzánk csatlakozik. Ez az online hálózatépítés nagy előnye, hogy nem kell utazgatni.

Azt is mondta, hogy náluk csak két embert kell csatlakoztatni, és utána hátra lehet dőlni. Na, ez még ami nagyon életszerű. A mostanában divatos bináris rendszer. Csak azt nem tudjuk még, hogy ez 10-15 év múlva mennyire fog működni. Én tényleg az életem végéig a jutalékomból akarok majd megélni. Nem csak néhány évig jól keresni, aztán megint valami mással próbálkozni.

Szóval hálás vagyok Mónikának, hogy felhívott, mert megerősített abban, hogy jól döntöttem akkor, amikor ezt a céget választottam. És megerősített abban is, hogy nem én rontottam el valamit, amikor nem csatlakozott hozzám. Természetesen kívánom neki, hogy sikerüljön az üzlete. Nekem azzal nem lesz kevesebb, ha neki több lesz. És kellemes Húsvétot is kívánok neki is, és mindenki másnak is. Ha bővebben érdekel, hogy mi is ez a hálózat, amit ennyire dicsérek, írd be a neved és a címed, és meglátod.

  • A következő oldal megtekintéséhez kérjük add meg a neved és az e-mail címed.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.