+436644248783 info@internetwork.hu

Mi a siker kulcsa?

Miért sikeres az egyik, és nem az a másik?

siker kulcsa

Szinte mindenki azt keresi, mi lehet a siker kulcsa. Mi, akik megfertőződtünk az mlm ígéretével különösen. Az mlm legnagyobb ígérete tulajdonképpen az, hogy az elvégzett munkádért többször is fizetést kapsz. Jól értsd meg, a 2014 januárjában végzett munkádat ezen túl minden hónapban kifizetik újra és újra. Amit pedig februárban végeztél, az onnan kezdve fizetik ki minden hónapban újra és újra. De mint tudjuk, a nullával való bármely szám szorzata nulla. Tehát aki semmit nem csinál, az ne számítson semmire. De nem csak ez a siker kulcsa, hogy dolgozni kell.

Nagyon sok olyan ember talál meg, aki már megfertőződött az mlm ígéretével, de lázasan keresi a tuti terméket, vagy szolgáltatást, amit csak megvillant a baráti körének, és azok hanyatt homlok rohannak csatlakozni. Nincs ilyen. Ha érdeklődést akarsz, menj az óvodába! Az 5 évesek még érdeklődnek, de az idősebbek… Az átlagembert jobban érdekli az aktuális celeb új pasija, mint a saját sorsa. Azok az emberek pedig egyik mlm cégtől támolyognak a másikig, sőt egyszerre többen is aktívak, az igazi tőkéjüket pocsékolják el. Mennyire lehet vajon valaki hiteles a saját ismeretségi körében, mikor minden héten új bomba üzletet ajánl? Vagy egyszerre többet is. Nekik egy lehetőségük marad, az online mlm, mert ott vadidegenek szólítanak meg a weboldalaikkal, akik őket nem ismerik. Nem is a tökéletes termék, vagy szolgáltatás tehát a siker kulcsa.

A változó, az egyenletben te vagy

Azok, akik sikeresek a DXN hálózatépítők közül, és azok, akik nem, ugyanazzal a termékkel, ugyanazzal a céggel, és ugyanazzal a marketing tervvel dolgoznak. Az egyetlen különbség az egyén. Te magad vagy a siker kulcsa. Ha minden nap teszel valamit sikeredért, ha nem kifogást keresel, hogy miért nem teszed. Ha folyamatosan képzed magad, ha megérleled magadban a sikert, itt a DXN-nél sikerre vagy ítélve. De ne akard, hogy rögtön az elején már hatalmas bevételeid legyenek, az mlm nem arról szól.

Hány és hány ember van, aki évtizedeken keresztül dolgozik valami pocsék munkahelyen csak azért, hogy magát és a családját eltartsa. Esélye sincs valami komoly fizetésre, mégis robotol. De ha belevág az mlm-be, azonnal nagy pénzt akar, és ha nem teljesül, feladja. Én azt gondolom, hogy még ha nagyon rosszul csinálod is, és még ha nagyon nehezen tanulsz is, 5-10 év alatt csak összejön valami kiegészítő jövedelem. Pláne, ha jól csinálod, és gyorsan tanulsz… Szóval a lényeg: a siker kulcsa az, hogy csinálni, tanulni, és nem feladni. Minél többet tanulsz, annál jobban csinálod, és annál több lesz a jövedelmed. 

Summary
Mi a siker kulcsa? Miért lesz sikeres az egyik, és nem az a másik?
Article Name
Mi a siker kulcsa? Miért lesz sikeres az egyik, és nem az a másik?
Description
Téged is érdekel, hogy mi a siker kulcsa? A válasz nem nehéz, sőt az a csoda, hogy nem szúrta ki eddig a szemed, annyira kézenfekvő.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.