+436644248783 info@internetwork.hu

Minőségi étrend kiegészítő

Ha tudod, hogy mi is a minőség egyáltalán

minőségi étrend kiegészítő

Az, aki már letette a voksot étrend kiegészítő fogyasztása mellett, nyilvánvalóan valami jó minőségű étrend kiegészítő fogyasztására gondolt. Ez szerintem jogos elvárás. Csakhogy milyen is a jó minőségű étrend kiegészítő? Milyen minőségi bizonyítvány garantálja a jó minőséget? Szeretnék egy nemrég kapott email-ből idézni. Egy tanult ember, egy st. pölteni államügyész írta. Íme:

Köszönöm a bőséges információt! Mindazonáltal nem akarok rendelni, mert egy hazai gyártású étrend kiegészítő, jól követhető származással, sokkal hitelesebb a számomra.

Íme, egy tanult ember, aki minőséget szeretne kapni a pénzéért, csak nem tudja, hogy mi a minőség. A legtöbben arra a kérdésre, hogy milyen a jó táplálék kiegészítő, valószínűleg csípőből rávágják, hogy: bio! Csakhogy minden országnak saját bio szabványa van, az egyik szigorúbb, a másik enyhébb, és senki nem fogadja el a másik bio minősítését. Egy dologban közösek ezek a bio igazolások: mind sokkal kisebb követelményt állít, mint a nemzetközileg is elismert, és rendkívül szigorú ISO 14001-es szabvány.

ISO 14001

Ez utóbbi: „bizonyítja a cég környezettudatos elkötelezettségét, és az ilyen irányú jogi és szabályozási elvárásoknak való megfelelést, ezáltal a vállalat képes lesz elkerülni a környezetvédelmi bírságokat. Mindez versenyelőnyt jelent a többi céggel szemben, növeli a vállalkozás értékét, új partnereket és ügyfeleket hoz a cégnek, előnyösebb helyzetet jelent a nemzetközi piacon. A szabvány megléte egyértelműen növeli a cég presztízsét a fogyasztók, együttműködő partnerek és a nagyközönség felé.” Ezt írja róla a Wikipédia.

Még azt is szabályozza, hogy például egy ganoderma farm nem bocsájthat ki kellemetlen szagokat. Szóval, akinek tényleg kiváló minőségű étrend kiegészítő a vágya, keresse az ISO 14001-es minősítést igazoló logót a csomagoláson, vagy a gyártó honlapján! Korábban én sem tudtam, hogy ez a minősítés ennyire rangos, ezért írtam ide, hogy más is tudja ezután.

Az ázsiai az gagyi?

A másik bizonytalanságot talán az ázsiai származás okozhatta az említett ügyésznél. Nem volt a számára visszakövethető a termék származása. Magyarul mondva, ami ázsiai, az gagyi, hiszen a „kínai” melléknév a vacak szó szinonimája lett nyelvünkben. Annyira kár, hogy valaki ilyen előítélet miatt válasszon valami kevésbé jó terméket, hiszen nagyon is visszakövethető a származás. A DXN ganoderma farmja Malajziában szabadon látogatható a turisták számára, bárki megnézheti, ha van pénze, és ideje, hogy elutazzon oda. Ha meg nincs, akkor a cég honlapján megnézheti a tanúsítványokat, hiszen ezeket pont azért találták ki, hogy azok is bizonyosságot szerezhessenek, akik nem értenek hozzá, vagy nem tudnak odautazni, hogy leellenőrizzék.  Ha valami ázsiai, attól még nem pocsék, sőt. Például a legtöbb elektronikai eszközünk is Kínában készül. Még a nagyon divatos, és nagyon drága I-Phone-ok is.

Lehet szeretni a hazai terméket, meg derék, hazafias cselekedet támogatni a hazai vállalkozókat, de szerintem lehetetlen 22 év kutatómunkáját, és termelési tapasztalatát néhány év alatt behozni. Akkor mondjam azt, hogy azért nyert nálam a hazai étrend kiegészítő, mert patrióta vagyok, és nem állítom azt, hogy azért, mert az a jobb.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.