+436644248783 info@internetwork.hu

Mire képes a hit?

Nick Vujicic példája

Van egy fiatal férfi, aki nem rég nősült meg. Ez önmagában nem (lenne) nagy hír, de ha azt mondom, hogy kezek és lábak nélkül született? És mellesleg a világ legoptimistább fickója, akiben hatalmas az önmagába vetett hit. Úgy hívják, Nick Vujicic. Itt van az esküvői kép, nézd, milyen boldogok:

 

 Mire képes a hit

Gyerekként azt gondolta, hogy sosem fog megházasodni, hiszen nincs esélye ekkora fogyatékkal, hogy párra találjon. Tévedett! De nem a szerencsén múlott, egészen máson… Nézd meg ezt a videót, és Te is rájössz, mije van neki, ami olyan sok emberből hiányzik:

  És hogy jön ez a hálózatépítéshez?

Nem rég szerkesztettünk egy újabb kérdőívet a párommal, amit azoknak az érdeklődőknek küldtünk ki, akik jelentkeznek a honlapunkon, hogy érdekli őket a plusz bevétel szerzés, és akikkel elkezdünk beszélgetni erről, a vágyaikról, a lehetőségeikről, bemutatjuk a céget és a termékeket, de végül mégsem vágnak bele. A kérdőívben rákérdeztünk, hogy mi volt az oka annak, hogy valahol félúton megálltak a szándék és a döntés között. És a válaszok nagy részéből az derült ki, hogy magukat nem tudták elképzelni, mint hálózat építőt, többen nem tartották magukat képesnek erre. Akikkel én beszélgettem, csupa kedves, szimpatikus, értelmes jelentkező volt, szerintem nem lett volna semmi akadálya, hogy ők is sikeresek legyenek ezen a területen. Hát akkor mi hiányzott mégis? Talán az a HIT, ami ebben a férfiben, Nickben megvan! Hogy nem adja fel, bármilyen nagy hátránnyal indult. Hát akkor tanuljunk tőle! 🙂

SOSE ADD FEL! CSAK VÁGJ BELE BÁTRAN!

… és én segítek elindulni, haladni az úton! Kérj információt, az teljesen ingyenes! Íratkozz fel a hírlevelemre, vagy hagyj üzenetet a kapcsolati űrlapon! Azzal semmilyen kötelezettséget nem vállalsz, nem kell tőle tartanod.

[wysija_form id=”1″]

  • A következő oldal megtekintéséhez kérjük add meg a neved és az e-mail címed.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.