+436644248783 info@internetwork.hu

MLM átverés

Akarod tudni őszintén, hogy az MLM átverés, vagy nem?

mlm átverés

Had kezdjem egy kérdéssel. Ha van egy céged, és azt szeretnéd, hogy a gyártott termékeket ne csak a gazdagok vehessék meg, hanem a szegények is, mit tehetnél? Automatikus talán az jut eszedbe, hogy olcsón adnád. Oké, de ha olyan olcsón adnád, hogy nem maradna rajta hasznod, hamarosan csődbe jutnál. És akkor sem a szegény, sem a gazdag nem vehetné meg többet a terméket, mert nem lehetne kapni.

A valódi megoldás az, amit a mi cégünk, a DXN alapítója Dr. Lim választott: a network marketing értékesítés. Ez nem valami MLM átverés. Akinek nincs elég pénze, hogy fogyassza a termékeinket, ha tovább ajánlja, és ezzel új vásárlókat szerez, jutalékot kap. Ezt akár termékben is kiveheti a cégtől. Nincs kötelező vásárlás, nincs kényszer, ha akarod, a fejedre boríthatod a takarót, és alatta, titokban ihatod a ganodermás kávét.

Miért mondják akkor sokan, hogy az MLM átverés?

Nem csak egy MLM cég van, nem csak egy marketingterv, ami azt szabályozza, hogy milyen arányban kerüljön visszaosztásra a termék árába beépített jutalék. Sajnos vannak olyanok, akik nem azért jöttek létre, hogy a szegényebbek termékhez jussanak. Sokkal inkább azért, hogy néhányan jól keressenek. Ismerek olyan MLM céget, ahol egy bizonyos krém a hatszorosába kerül, mint a sarki patikában egy másik, ugyanazzal a hatóanyaggal. Na, ez szerintem az MLM átverés. De hiba volna, mondjuk azt mondani, hogy a szőke nők buták csak azért, mert ismerünk egy buta szőke nőt.

Miért mondhatják még azt, hogy az MLM átverés?

Mert sok MLMes csak arra koncentrál, hogy akivel épp beszél, az belépjen hozzá, ezért ígér fűt-fát. Lehet, hogy a cége csak gyorsan le akarja aratni a piacot, ezért elég neki, ha valaki nagy kezdőcsomaggal belép, nem baj, ha soha többet nem vásárol. Ez cégfüggő. Nálunk fölösleges valakit beledumálni az üzletbe, mert jutalék csak az elégedett vásárlók, rendszeres vásárlásaiból keletkezik. Ha valakit nem a termékeink hatásai érdekelnek, hanem csak a pénzre hajt, mindig felhívom a figyelmét, hogy ez a cég nem a „Holnapra milliomos” kategória. Ez egy ázsiai cég, aminek már maga a neve – a „daxen” – is azt jelenti: becsület, tisztesség. Ők, mint az ázsiaiak általában nagyon hosszú távra terveznek. Nem is csak évtizedekre, hanem egyenesen generációkra. Most kezdtek például Bulgáriában gyárépítésbe, és tervben van a következő építése is Olaszországban.

Akkor mi a titok?

Szóval sokszor azért mondják sokan, hogy az MLM átverés, mert valaki elhitette velük, hogy kolbászból van a kerítés. Hogy annyi a dolguk, hogy belesuttogják a szélbe egy termék nevét, és 50 kilométeres körzetből mindenki rohan majd belépni. Nem, azért ez ennyire nem egyszerű. Meg kell tanulni jól csinálni, és elég ideig kell csinálni ahhoz, hogy beérjen a munka gyümölcse. Ez a három dolog kell ahhoz, hogy eredményes legyél az MLM-ben.

Tudd meg, hogy mit kell csinálni, tanuld meg jól csinálni, és csináld elég sok ideig!

Ha valaki nem ezt mondja neked, az vagy nem ért hozzá, vagy be akar csapni. Mivel az MLM-et bárki elkezdheti mindenféle végzettség nélkül, ezért nem is ismerik el szakmának. Ez a legnagyobb hiba, amit a legtöbben elkövetnek, ezzel saját magukat csapják be. Pedig ez igenis egy szakma, de aközben kell a fogásait megtanulni, miközben már csinálod is, és nem a csatlakozás előtt.

Összegzésül: szilárd meggyőződésem, hogy a DXN termékeit érdemes fogyasztani, és ajánlani. Ha velünk tartasz, néhány év munka után nagyon hálás leszel magadnak, hogy így döntöttél. Soha nem tudod meg, hogy mire vagy képes igazán, ha nem próbálod ki. És nálunk csak a belefektetett idődet veszítheted, pénzt nem. A szavamon foghatsz.

[wpsr_socialbts]

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.