+436644248783 info@internetwork.hu

MLM munka

Tudd meg az igazat róla!

mlm munka

Éredekel az mlm munka? Hallottál már róla, de még nem próbáltad? Sőt talán már próbáltad is több-kevesebb sikerrel? Szeretném neked bemutatni, hogy mi az mlm munka lényege. Tiszta forrásból merítve, anélkül a sok marketing máz nélkül, amit „rákentek a századok”. (A költő után szabadon.) Elmondom a jót, és a rosszat, sőt szándékom szerint bemutatok neked egy olyan céget is, amivel szerintem érdemes foglalkozni.

A rossz hír, hogy az mlm munka csak az erőseknek való, a jó hír pedig, hogy a legtöbb ember erősebb, mint gondolná.

Hogyan kezdődött az MLM munka?

Az mlm munka, mint olyan a második világháború után kezdődött, kihasználva az emberek azon szokását, hogy egymással beszélgetnek, és puszta jó szándékból ajánlanak egymásnak egy-egy jó terméket, céget, vagy szolgáltatást. Ez az első szakasz volt az mlm munka „földalatti szakasza”, nem tiltották, de nem is volt engedélyezve. A változást az 1979-es év hozta, amikor az AMWAY két tulajdonosa, és alapítója pert nyert a kereskedelmi kamara ellen. Innentől számít a multilevel marketing teljesen legális terjesztési formának. Nem piramisjáték, nem hólabda rendszer, vagy ki tudja, hogy még hány ilyen jelzővel illették.

Az mlm munka, és a több szintű értékesítés egy rendkívül hatékony módja az értékesítésnek, egyre nagyobb százalékát teszi ki a kereskedelemnek. Mára olyan emberek is elismerik a létjogosultságát, mint Robert Kyosaki, Donald Trump, vagy Bill Clinton. Ennyit magáról az iparágról. Most nézd meg ezt a rövid filmet is arról, hogy mennyire hatékony, és mennyire egyszerű is az mlm munka.

Amint látod a dolog lényege, hogy egy cég egy bizonyos összegért – ez cégenként nagyon különböző lehet – „bevesz a buliba”. Ő gyártja a terméket, vagy megteremti a szolgáltatást, odaszállíttatja, raktározza, fizeti a személyzetet, kiszállíttatja a megrendeléseket, a te feladatod egyedül a marketing. Te reklámozol. Minél több embert ér el a reklámod, annál több fogja fogyasztani, és az ő fogyasztásuk után neked annál több jutalékod lesz. Ez számodra az mlm munka a tömör lényege. A kérdés már csak az, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésedre ehhez a marketinghez, mit ad a cég, és mire tud megtanítani a szponzorod. Mennyire vagy tanítható, és mennyire tudsz kitartóan dolgozni addig, amíg ez a tevékenység úgymond termőre fordul. Ez alatt azt a havi bónusz értem, aminek a kiesése már fájna.

A DXN

Az a cég, amit én is képviselek, élvezeti cikket, ganodermás kávét forgalmaz, immár több, mint 20 éve. A munkatársaim, és én, pedig egy 21. századi módszert használunk a terjesztésre. Ez pedig az online módszer. Az internet a feltalálása óta egyre inkább teret nyer az életünkben. Ha keresünk valamit, ott keressük először. Ilyen online rendszer, amilyen nekünk van, nincs egyik versenytársunknak sem. Csak nézz körül a ganodermás kávé piacon! A másik jó hír, hogy ez egy olyan mlm munka, ami hosszú távon biztosít stabil jövedelmet, mert a terméket a többség anyagi érdek nélkül vásárolja. Értsd ez alatt, hogy nincs meg a jutalékjogosultsága a többségnek, mégis vásárol. Neki a termék kell!

A legtöbb mlm cég megnyalná a tíz ujját, ha neki olyan terméke lenne olyan áron, amit megvesznek akkor is, ha nem kötődik hozzá anyagi érdekük. Van viszont egy rossz hírem is. Az mlm munka csak a nagy számok törvénye alapján működik. Ne gondold, hogy megmutatod 10 embernek, és abból 8 csatlakozik hozzád. Sajnos az emberek már csak így működnek. A legtöbben annyira gyanakvóak, hogy még azt sem hiszik el, amit pedig el kellene hinniük. De ha hozod a számokat, beindul az üzlet. És az ingyenes weboldalaink képesek arra, hogy hozzák a számokat, ha megtanulod, mondjuk tőlem azt a módszert, amivel hatékonnyá tudod tenni az online jelenlétedet.

Ha inkább offline dolgoznál, idegen embereket szeretnél hívogatni telefonon, és prezentációkat akarsz tartani lakásokban, és egyéb helyeken, abban is tudok neked segíteni, bár én nem csinálok ilyet. De skype-on szívesen beszélek a jelölteddel, és amit itt leírtam, el is tudom neki mondani. Szerintem nem érdemes kihagyni ezt az üzletet, hiszen csak a belefektetett munkád, és az ezzel töltött idődet veszítheted,  amit meg nyerhetsz, az egy anyagilag független élet. Regisztrálj, vagy hagyj üzenetet!

[contact-form-7 id=”197″ title=”Észrevétel”]

Summary
Mlm munka, anyagi függetlenség, hálózati, vagy több szintű értékesítés
Article Name
Mlm munka, anyagi függetlenség, hálózati, vagy több szintű értékesítés
Description
Mi is az mlm munka? Tudd meg a meztelen igazságot! Tiszta forrásból merítve, sallangok nélkül. Elmondom a jót is, és a rosszat is. Szavamon foghatsz.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.