mentes MLM munka

Ha eleged van a nyomulásból, és az állandó stresszből. Ha hiszel az MLM nyújtotta lehetőségben, csak eddig nem találtad meg a jó céget, és az emberhez méltó módszert.

A missziónk

Megmutatni az MLM munka legjobb arcát, bebizonyítani az embereknek, hogy ez egy vállalható, tissztességes üzlet.  Megtisztítani a hálózatépítést a hazugságoktól, az előítéletektől, és megértetni azokkal, akik erre nyitottak, hogy ez igenis egy jó lehetőség arra, hogy kiutat találjunk a modern rabszolgaságból. Bebizonyítani, hogy mindenkinek van választása.

Versenyképes árú termékek

A fő termékünk a ganodermás kávé. A kávé élvezeti cikk, mindenki ismeri, és majdnem minden felnőtt fogyasztja. Ezt a minőséget, ezen az áron sehol nem kapod meg. Ráadásul a termék működik az üzlet nélkül is.

Piacvezető, közel 30 éves cég

A DXN a Direct Selling News listáján jelenleg a 15. helyen álló cég, egymilliárd dollár feletti éves összbevétellel. Saját termesztés, saját feldolgozási technológia, saját gyárak, egyedülálló minőségi igazolások.

Megbízható marketingterv

Mentes a kényszerektől, azt jutalmazza, aki jól dolgozik és nem azt, aki korábban csatlakozott. Ha elérted a kívánt üzleti szintet, a jövedelmed megmarad és kiszállhatsz. Az elért üzleti szint soha nem veszik el.

Veszteségmentes vállalkozás

Mivel ingyenesen is regisztrálhatsz, és nincs kötelező kezdőcsomag, nem veszíthetsz pénzt. Nem kell árukészletet bevásárolni, legfeljebb a befektetett munkád, és a szabadidőd mehet kárba, semmi más.

Ingyen használható rendszer

Ingyen használhatod az általunk fejlesztett marketing eszközöket, a hírleveleket és az érkeztető oldalakat, amelyek száma folyamatosan nő. Nem kell feltalálnod a melegvizet.

Empatikus módszer

Kialakítottunk egy olyan pozitív hozzáállást és barátságos módszert, amit bárki jó szívvel tud használni. Nem beszélünk rá senkit semmire és nem manipulálunk. Annak segítünk, aki igényli és elfogadja a segítséget.

Telítetlen piac

A cég 2008 óta van jelen Európában, de a nagy áttörés ezen a piacon még várat magára. A márka még nem túl ismert, sokan soha nem hallottak még a ganodermás kávéról. De meghívni valakit egy kávéra a kultúránk része.

Nemzetközi üzleti lehetőség

A világon bárhonnan csatlakoztathatsz új fogyasztókat, és még csak nem is kell hozzá  idegen nyelven beszélned. Elég, ha a csapatod tagjai között lesz olyan, akinek van külföldön ismerőse.

Ne ugorj fejest a hideg vízbe!

A csiszolatlan gyémánt első pillantásra olyan, mint egy kavics

Nem lehet úgy keresni, ha mindent kidobálsz a szekrényből egy halomba. Ha tényleg meg akarod találni amit keresel, akkor legyél alapos! Ha megértetted, hogy a fogyasztói hálózat építése, az mlm munka, mekkora lehetőséget rejt magában, de nem akarsz mellényúlni, szánj időt a keresésre! Ebben a szakmában van perspektíva, ezzel valóban függetlenítheted magad az alkalmazotti létből. Ha jó termékcsoportot, jó céget, és jó szponzort választasz, akkor megéri beletenni a szükséges munkát.

Nem nyomulni kell, és senkire nem kell semmit rábeszélni. Egy jó módszer kell, amivel megtalálod a Föld lakosságából azt a néhányat, akit ez érdekel. És nekünk megvan ez a módszerünk.

Sifu Tarik Aktas

Egy élsportoló munkatársam, akinek az edzőtermét bezáratták a járvány miatt. Ekkor döbbent rá, hogy ezekben a termékekben üzlet is van. Azóta megindult, mint a lendkerekes autó, hisz ez az üzlet válsághelyzetben teljesít igazán.

Strifler Lászlóné

Erzsike egy román határ melletti kis faluban él, és amikor csatlakozott, havi 28 000 Ft volt a nyugdíja. Ki gondolná, hogy onnan, ilyen kilátástalan helyzetből is lehet sikeres valaki. Jelenleg ő az egyetlen gyémánt szintű munkatársunk, és igazi példakép a kitartásával.

Kővári László

Laci egy sokat tapasztalt idegenvezető, aki szintén a járvány „áldozata”. (Szerencsére nem úgy.) Nincsenek turistautak, így nincs szükség idegenvezetőkre sem. Ezért vágott bele az MLM-be, és elképesztő tempót diktál. Talán még az idén meglesz a gyémánt szintje, de jövőre biztosan.

Jámborné Hegedűs Erika

Erika angol-történelem szakos tanár, akinek hihetetlen tapasztalatai voltak már egészen korán a termékeinkkel. Először nem lehetett rávenni még egy rövid videóra sem, amiben megosztaná ezeket a tapasztalatokat. Mára igazi youtuber lett, és már a rubint szinten áll.

Strifler Anita

Anita először csak az anyunak akart segíteni, de aztán ráérzett az ízére. Kismamaként fantasztikus terméktapasztalatokat szerzett mind a saját részéről, mind a kisfia részéről. Ő online dolgozik, blogol, és a közösségi médiát használja az üzletépítéshez. Jelenleg rubint szinten van.

Seres István

Pisti a Magyar Posta állományát erősíti, és az ottani állapotokat kénytelen elszenvedni. Ő is többre vágyott ennél, és hajlandó volt ezért új dolgokat tanulni. Olyan ember, akire lehet számítani, amikor beüt a „gebasz”.

Mi a következő lépés?

Készítettem egy 21 perces bemutatót, a legjobb tudásom szerint. Az van benne, ami téged most érdekelhet. Utálom a szószaporítást, és a mellébeszélést. Nem beszélek triviális dolgokról, és nem akarlak elvakítani semmitmondó áltudományos dolgokkal. Csupán egy okból nem illesztettem be ide a videót: Mert ha most épp nincs 21 perced, hogy végignézd, nincs értelme bele-bele tekerni.

Ha megadod az email címed, elküldök neked egyetlen egy hírlevelet, amiben benne lesz a link a videóhoz. Soha többé nem foglak keresni, ígérem! Nem foglalkozom rábeszéléssel, csupán átadok egy információt, amivel azt kezdesz, amit akarsz.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.