MLM pro

Egy különleges MLM üzlet, különleges embereknek

  • Ha már próbáltad az MLM-et, de elmaradt az áttörés.

  • Ha megértetted, hogy ez az üzlet tényleg szabaddá tud tenni.

  • Ha eddig nem találtad meg azt a lehetőséget, amivel igazán azonosulni tudsz.

Ne add fel még, hogy megtaláld az igazit!

Nekem is csak a második házasságom sikerült. 🙂 Olvass tovább!

Utálod, hogy a jövedelmed attól függ, hogy hány új embert tudsz egy adott hónapban csatlakoztatni magas belépőcsomaggal?

Nálunk a jövedelmed alapvetően a csapatod fogyasztásától függ. Vagyis a meglévő hűséges, és elégedett munkatársak havi vásárlásától.

Utálod, hogy drága kezdőcsomagokra kell rábeszélni másokat?

Nálunk akár nulla ponttal is beléphetsz, de a DSP csomagok árát 110, 130 illetve 150%-ban visszakapod.

DSP „A” csomag

Ára: 233 735 Ft.

Kedvezmény: 350 602 Ft.

DSP „B” csomag

Ára: 137 015 Ft.

Kedvezmény: 178 120 Ft.

DSP „C” csomag

Ára: 44 080 Ft.

Kedvezmény: 48 488 Ft.

DSP „A1” csomag

Ára: 215 690 Ft.

Kedvezmény: 323 535 Ft.

DSP „B1” csomag

Ára: 128 705 Ft.

Kedvezmény: 167 316 Ft.

DSP „C” csomag

Ára: 42 025 Ft.

Kedvezmény: 46 227 Ft.

Általában az MLM-ben az elején nem tudsz igazán jól keresni.

Nálunk a DSP (dinamikus start program) csomagok után az első 3 hónapban 60% a bónuszkifizetés. (Egy gyémánt is csak 38%-ot kap.) Méghozzá heti elszámolással.

Egy rossz üzletben a termékek ára magasabb, hogy az üzletépítők jobban keressenek. Néha a sarki patikában hasonló összetételű krémet tizedáron megvehetsz.

A mi cégünk a legnagyobb forgalmat Ázsiában, Dél-, és Latin Amerikában bonyolítja, Peru egyedül nagyobb forgalmat csinál, mint egész Európa. Ezek szerint a termékeink nem drágák. Meggyőződésem, hogy ezt a minőséget ezen az áron sehol nem kapod meg.

Vannak cégek, akik legyártatják valakivel a terméket, amit aztán a saját márkanevük alatt forgalmaznak.

A mi cégünk saját termőterülettel rendelkezik, a világ legnagyobb ganoderma farmja a miénk. Ezt nem csak mi állítjuk, hanem turisztikai brossúrákban is így szerepel. A farm szabadon látogatható turisták számára is. Nem csak a termőterület saját tulajdon, hanem a feldolgozó üzem, és maga a termesztési, és a gyártási technológia is. A DXN nem vásárol semmit a világpiacon, mindent maga termel meg. Azért ez elég stabil, nem?

A legtöbb cég marketingterve beépített kényszereket tartalmaz, ami rákényszerít a mindenáron való toborzásra, ha nem akarsz mindent elveszíteni. Ezért kénytelen vagy felvenni a „pléhpofát”, és megpróbálni bedarálni boldog-boldogtalant.

A DXN marketingterve nem tartalmaz semmilyen kényszert. Minden elvégzett munka ellenértékét kifizetik. Minden megszerzett üzleti szint, és vele a százalékod megmarad. Akkor sem veszik el, ha esetleg évekre is abbahagyod az aktív hálózatépítést. Te szabod meg a saját üzleted fejlődésének a sebességét.

Sok cégnél a termék nem ismert, előbb neked kell felkelteni az érdeklődést iránta. Új, őssejtes eljárás, különleges gyümölcslé, halolaj, multivitamin kapszula, csipkecsoda gyógytea, stb…

A beugrótermék, a ganodermás kávé élvezeti cikk, mindenki, még az óvodások is ismerik. Senkinek nem kell „eladni” a kávéfogyasztás ötletét.

Néha az agyonhájpolt termékek nem is annyira jók.

Ennek a cégnek a termékei elképesztően hatékonyak. Régi MLM-s rókák ezen szoktak a leginkább meglepődni. Esküszöm, hogy a termékek minősége viszi a hátán az egész üzletet.

Sok cégnél fülig ér a száj, mindenki mindig happy, és majd elcsöppen a boldogságtól, hogy azt az üzletet megtalálta.

Mi inkább őszinték vagyunk, és nem kívülről motiválunk, mint az amerikai hadsereg őrmestere ütközet előtt. Az üzlet jó, és aki még képes józanul, és logikusan gondolkozni, az felismeri ezt. Aki meg nem, az nyugodtan keressen magának jobbat. Nem skandálunk jelmondatokat a rendezvényeken, és nem esünk transzba.

Apropó őszinteség: A világ legjobb ganodermás kávéjához az út, a világ legkevésbé felhasználóbarát weboldalán keresztül vezet. Ez van. Az online háttér hagy kívánnivalót maga után. 🙂

Más cégeknél minden hó végén hívogatod a munkatársakat, hogy vásároljanak, hogy meg legyen a minősülés.

Nálunk jellemzően a hónap első 10 napjában jön be a forgalom két harmada. A mi fogyasztóink nem a minősülés miatt vásárolnak, hanem azért, mert kell nekik a termék. A 20-30 százalékuk nem is vásárol annyit, hogy jutalékjogosultak legyenek, de minden hónapban megveszik a szokásos dolgokat. Vagyis nem üzleti érdekből vásárolnak.

Volt már, hogy bedőltél egy MLM lehetőség hazug ígéretének?

Rá se ránts, ez előfordul. A DXN 1992 óta a piacon van, azóta folyamatosan növekszik, jelnleg (2021-ben) 10 millió törzsvásárlója van világszerte, a jövedelme átlépte az 1 milliárd dollárt, és a világranglistán a 15. legnagyobb MLM cég. Minden adat nyilvános, utánanézhetsz. És az európai piac még meghódítatlan…

Törzsvásárló

Bevétel

Helyezés

Stabil passzív jövedelem, és az ezzel összefüggő szabadság csak olyan termékekkel érhető el, amelyeket a vevők akkor is beletesznek a kosarukba, ha semmilyen üzleti érdekük nem fűződik a vásárláshoz.

Bojtos-Sváb Csilla és Bojtos Zoltán, Executive Senior Star Diamond

2011 óta tanuljuk, és szenvedélyesen csináljuk. Soha nem bántuk meg, hogy belevágtunk. A termékek hatása tényleg elképesztő, és megfizethetetlen érzés, hogy képesek vagyunk velük segítséget nyújtani az erre nyitott embereknek. Nem akarunk bárkivel együtt dolgozni, de ha hajlandó vagy tenni magadért, mi ott leszünk veled. Jelenleg egyedülálló online eszközt tudunk adni a munkádhoz, teljesen ingyen. Ezt máshol hiába is keresnéd.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, tedd fel a kérdéseid, ismerj meg közelebbről. Jelölj ismerősnek a Facebook-on, vagy használd a kapcsolatfelvételi űrlapot!

Csilla profilja

Zoltán profilja

Kérdésed van? Hagyj üzenetet!

Adatvédelmi nyilatkozat

Hozzájárulás

1 + 7 =

Néhány dicsérő vélemény a munkatársainktól:

Olyan lehetőséget kerestem, amiben kifejezhetem önmagam, ami által tanulhatok, megismerhetek új dolgokat, és esetleg még anyagi bevételem is származik belőle.

Timea

Thessaloniki, Görögország

21 éve készségfejlesztéssel foglalkozom és lassan 15 éve a saját tréningcégem a Tréning Centrum Magyarország vezetőjeként járom az országot. Most sokan kérdezhetitek, hogy mi az oka a váltásnak? Nincs váltás, maradok tréner és mellette elkezdem ezt az üzletet is. Mert szabad akarok lenni én is, és mert ezt a céget, és ezt a termékcsaládot olyannak találom, amihez örömmel adom a nevem.

Tamás

Budapest, Magyarország

Hiszünk abban, hogy jó helyen vagyunk, és ha arra kérnél bennünket, hogy egy mondatban foglaljuk össze az üzenetünket, akkor azt mondanánk, hogy: Van más élet!

Laura és Norbert

Budapest, Magyarország

Szeretem, hogy nincs kötöttség, a saját tempómban haladok, kényelmesen, otthonról dolgozhatok, és óriási a benne rejlő lehetőség..

Éva

Várpalota, Magyarország

Annyira jó, hogy kaptuk ezt a lehetőséget. Sokat szenvedtem korábban a munkahelyemen az irodában ülve egész nap és vágytam valami rugalmasabb időbeosztásban végezhető, értékes tevékenységre.

Ildikó

Budapest, Magyarország

Harminc évvel ezelőtt azt gondoltam hogy elérem rengeteg munkával hogy nyugodt életet tudok biztosítani a családomnak és magamnak. Mára már kiderült hogy ez a hagyományos formában és keretek között lehetetlen. Akkor talált rám ez az üzlet amikor egészségileg és mentálisan is elég mélyen voltam... Most azt gondolom hogy ez életem legjobb döntései közé tartozik. Ez egy varázslatos üzlet ami megváltoztathatja a gondolkodásod és az egész életed.

Lajos

Püspökladány, Magyarország

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.