+436644248783 info@internetwork.hu

MLM rendszer

Az MLM rendszer legfontosabb törvényszerűsége

Sokan szeretik, még többen utálják. Az MLM rendszer csak kevés ember számára közömbös. Van egy nagyon fontos törvényszerűsége, ami miatt csak a mentálisan erősek tudnak benne sikeresek lenni. Mégpedig az, hogy a befektetett munka, és a kereset, csak egy rövid ideig arányos egymással. Lásd az ábrát.

mlm rendszer

Az elején bármekkora munkát is fektetsz bele, csak a töredéke lesz a kereseted. Nagyon sok MLM rendszer megpróbálta már, és próbálja folyamatosan ezt a hibát kiküszöbölni.  Azért, hogy a kevésbé kitartó emberek számára is vonzóvá tegyék az iparágat. Én nem tudok róla, hogy ezt valaki kielégítően meg tudta volna oldani. Ha megnézed az ábrát, ahogy növekszik a hálózatod a befektetett munkádnak köszönhetően, az olló két szára egyre közelít egymáshoz. Egyszer csak eljön az a pont, amikor a munkádhoz képest egyenes arányban tudsz vele keresni. Hogy ez a pont mikor, hány fős hálózatnál következik be, az az MLM rendszer, és a marketing terv függvénye. És utána jön az igazi emelkedés. Amikor egyre kevesebbet dolgozol benne, de a jövedelmed egyre több. Ez az, ami igazán csábító. A rossz hír az, hogy senki nem tud a két vonal metszéspontján belépni. Mindenki, még a legnagyobb hálózatépítők is a nulláról kezdték. Talán azért sem sikerül megoldani a kezdeti kis jövedelem problémáját, mert azt csak a metszéspont utáni terület újragondolásával lehetne. Magyarul, hogy azok keresnének kevesebbet, akik már ott tartanak. És amikor már temérdek munka árán beküzdötted magad oda, nem szívesen mondanál le a jövedelmed tetemes részéről a kezdők kedvéért. Ez kicsit olyan, mintha megnyernéd a világbajnokságot, de a dobogóra az utolsó előtti állhatna fel helyetted, hogy ne legyen már olyan szomorú.

Van egy kísérlet, amit gyerekekkel végeztek. Egy feladat megoldása után, megkérdezték tőlük, hogy milyen jutalmat szeretnének. Egy kis darab csokit most, vagy egy egész táblával holnap? Ezzel lehet mérni a mentális érettséget. Egy gyerek nehezen tudja késleltetni a vágyait. Hálózatépítésbe csak az kezdjen, aki a tábla csokit választaná holnap. Ő viszont rögtön kezdje el, mert ilyen jó jövedelmet sehol nem fog tudni elérni, mint itt.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.