+436644248783 info@internetwork.hu

MLM tapasztalatok

Avagy, dögölj meg királyfi

Mielőtt az MLM tapasztalatok terítékre kerülnének, had meséljek egy mesét a kis királykisasszonyról. Volt egy király, és annak volt egy világszép lánya. Csodájára jártak hetedhét határban, hat üres faluban nem volt párja. Meghallotta ezt a szomszéd király linkóci fia, és azt gondolta magában, hogy ő bizony megszerzi magának ezt a trófeát. Így is tett. Elment hozzá, és addig csepegtette a fülébe a mézes-mázos szavakat, mígnem a királylány a pajtában elvesztette az ártatlanságát, amit azóta sem talál. Ezután a herceg, mint aki jól végezte a dolgát, leporolta a ruhájáról a szénát, és odébbállt.

mlm tapasztalatok

A kis királylány nagyon csalódott volt, hiába vigasztalta a dajkája azzal, hogy majd jön másik, derék királyfi, aki elfelejteti vele ezt a csalódást. Ehelyett azonban a másik szomszéd király fiacskája jött, aki alaposan megtiporta a királylány virágoskertjét, nem sok időt szánva az udvarlásra. Mi tagadás, a kis királykisasszony hite alaposan megingott a férfiakban. Hiszen ha csupa semmirekellővel volt eddig dolga, ezen nem is lehet csodálkozni. De sajnos a kálváriájának még nem volt vége. Hátra volt még a tengerentúli király jóképű, ám nagyképű fiacskája, aki báránybőrbe bújt farkasként addig duruzsolt a királylány fülébe, amíg az odaadta magát neki is. De ahelyett, hogy utána boldogan éltek volna, míg meg nem halnak, ez a ficsúr is lelépett, a királylány ékszereivel együtt.

Ekkor azonban a jó tündér megelégelte a kis királylány szomorú sorsát, és elküldte neki az igazi mesebeli herceget, akit neki szánt az ég. Azt a herceget, akivel boldogan él majd, míg a világ, világ, és még két nap. A herceg délceg volt, jóképű, igazságos, és kedves. Első látásra belészeretett a királylányba, és édes szókkal üdvözölte. A kis királylány megpillantotta az új udvarlóját, aki szakasztott mása volt az eddigi királyfiknak, és csak ennyit mondott:

  • Eltakarodsz a közelemből királyfi, vagy rád uszítom a kutyákat!

És így lőn, hogy a kis királylány soha nem ment férjhez, megvénült, és megkeseredett, és egész életében mélyen gyűlölte az összes királyfikat.

MLM tapasztalatok

Eddig tartott a mese. Most pedig valóságos MLM tapasztalatok következnek, valódi személyek elbeszéléséből, bár a történetek sajnos hasonlítani fognak a fenti meséhez. Az első történet szereplője egy Skandináviában élő ismerős házaspár, akivel a dubaji jutalomutazás alkalmával találkoztunk a Dubai Mall bevásárlóközpontban. Őket is megtalálta régebben egy MLM lehetőség, a cég nevét nem akarom leírni, mert nem a lejáratás a célom. Nem a DXN. 🙂 Ők láttak benne fantáziát, hogy megnyissák ennek az amerikai cégnek a skandináv piacokat, és 20 000 koronát költöttek mindenféle fordításokra, és engedélyekre.

Aztán megjelent a cégnek egy kaliforniai vonala, és simán kigolyózta őket a piacról valahogy. A részleteket nem tudom, de arról már hallottam, hogy nem sok MLM cég vallja az „Egy világ, egy piac” elvet, mint a DXN. Nálunk minden, azaz az ÖSSZES hálózatépítő ugyanakkora eséllyel építhet hálózatot a világ bármelyik országában, nincs semmilyen korlátozás. De sajnos abban a másik hálózatban ez nem így volt, és hőseink alaposan megjárták. Megfogadták, hogy soha még a közelébe sem mennek semmilyen MLM cégnek. A dolog érthető, ám mégis kár. Nem minden „királyfi” egyforma.

A királylány, és az 5 királyfi

Nem, most nem valami felnőtt mese következik! Ismerek valakit – történetesen ő is egy „királylány” – akit ötször paliztak be MLM cégek. Ötször vágott bele hálózatépítésbe, többször is hitelből, és mind az ötször csalódott. Elképesztő hit, és akarat, hogy négy rossz tapasztalat után még ötödször is belevágott. És elképesztő tragédia, hogy már hiába jönne egy becsületes MLM cég, ami tényleg kiváló termékekkel, és kiváló marketing tervvel rendelkezik, ezt a királyfit ő is elküldené melegebb éghajlatra.

MLM tapasztalatok a DXN-nél

2011 óta építek hálózatot a DXN-nél. Egyre jobban értem, hogy hogyan is működik ez a szakma. Gyémántként, aki már egy jutalomútra is minősülni tud, egyre több belső információhoz is hozzájutok. Ezeket természetesen nem oszthatom meg, mert nem kaptam rá felhatalmazást. De egy átlag érdeklődőnél nagyobb a rálátásom. Azt figyeltem meg, hogy a termékeink nagyon-nagyon jó minőségűek. Mindenki, aki komolyan, részrehajlás nélkül megvizsgálja, ezt tapasztalja. Ez egy nagyon stabil alap egy jó üzlethez.

A másik, ami biztos, hogy aki komolyan veszi, és nem rest tanulni, és dolgozni, az halad benne. Nincs benne varázslat, agymosás, személyi kultusz. Profizmus van! Megbecsülés van! És egy nagyon jó csapat van! Készséggel elhiszem bárkinek, hogy rossz MLM tapasztalatai vannak, de hát a királyfik sem egyformák. Ahogy az MLM cégek sem. Ne járj úgy, mint a mesebeli királylány, hogy pont az igazit utasítod el! Szerezz saját tapasztalatokat nálunk! Hagyj üzenetet, és beszéljünk!

[activecampaign]
Summary
MLM tapasztalatok, avagy dögölj meg királyfi! Egy csalódott királylány története
Article Name
MLM tapasztalatok, avagy dögölj meg királyfi! Egy csalódott királylány története
Description
MLM tapasztalatok, avagy nem minden királyfi egyforma. Ahogy nem minden MLM cég sem az. Egy királylány történetén ker4esztül ismerheted meg a lényeget.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.