+436644248783 info@internetwork.hu

Nehéz-e hálózatot építeni?

Ez egy olyan kérdés, mint az, hogy nehéz-e főzni. Ha a Michelin csillagra hajtasz, akkor nehéz. De az ünnepi zsíros kenyér elkészítése, és a díjnyertes mangalica herehab között vannak még árnyalatok. Mint a nagyanyám toros káposztája például, ami csak a tágabb családi körben számított fogalomnak. Ugyanígy van a network marketinggel is. Van a zsíros kenyér szint, és van a Michelin csillagos szint. Sokan gondolják azt erről a szakmáról, hogy itt sima modorú, dörzsölt értékesítőnek kell lenni, akit ha kirúgnak az ajtón, visszamászik az ablakon. És ha te nem vagy ilyen alapból, akkor átkozottul nehéz ilyenné válnod. Pláne, ha nem is akarod ezt a változást. De figyelj, mert ez fontos. Én egyáltalán nem azt tapasztalom, hogy a network marketing sikerhez „olyanná” kellene válnod. Én azt látom, hogy ez a szakma a becsületes, szorgalmas munkát, és a kitartást sokkal jobban jutalmazza bármelyik másik szakmánál.

nehéz-e mlm-ezni

Hétköznapi hősök

Ez a szakma tele van hétköznapi hősökkel. Buszvezetővel, meg postással, nyugdíjassal, meg tanárral, aki sikeresen műveli. De vannak itt olyanok is, akik már az MLM csatlakozásuk előtt is sikeres üzletemberek voltak. És most elmondok egy titkot.

Én arra jöttem rá, hogy ez a szakma mindig megmutatja neked azt, hogy merre kellene menned, mit kellene megtanulnod. Ha nyitva tartod a szemed, vagy figyelsz a szponzorod tanácsaira, észre tudod venni, hogy mi az, amit mások már tudnak, de te még nem. És neked kell eldöntened, hogy hajlandó vagy-e azt megtanulni. Én az eddigi pályafutásom alatt mindig éreztem, hogy hol vannak hiányosságaim, és most is tudom, hogy mely területen kell fejlődnöm, ha feljebb akarok emelkedni. Olyan tanfolyam is volt, ami után összenéztünk a párommal, és azt mondtuk, hogy mi ezt így nem akarjuk csinálni. De nem is kell, mert mindig van más út. Például az internetwork empatikus hálózatépítési metódus. Egy problémának mindig több megoldása is van, A-ból B-be sok úton el lehet jutni.

Nehéz-e MLM-ezni akkor?

Visszatérve az eredeti kérdéshez, hogy nehéz, vagy könnyű MLM-ezni, látod könnyű, ha figyelsz, és tanulsz. De átkozottul nehéz, ha úgy akarsz változást, hogy te nem változol.

Hogy ne maradj le a többi videóról, kérlek lájkold a Facebook oldalamat, és iratkozz fel a Youtube csatornámra. Ha van bármi kérdésed, írd meg, és szívesen megválaszolom. Tarts velem, és váltsunk kasztot együtt!

Mentsd el a Pinterest tábládra!
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.