+436644248783 info@internetwork.hu

A net marketing cégek ígérete:

Mindenki meg tudja csinálni

net marketing

A net marketing cégek mindegyike azt ígéri, hogy mindenki meg tudja csinálni. A minap magam is erről írtam, és az a kritika ért, hogy a tény viszont az, hogy csak nagyon kevesen lesznek mégis sikeresek. A kritikusom szerint akkor viszont én is, és a net marketing cégek is hazudunk.

 

Az interneten köröz az alábbi videó. Akik nem tudnak angolul, azoknak elmondom a lényeget. Az idős hölgy nyolcvan éves, és a táncpartnere véleménye szerint, ha ő meg tudja csinálni, hogy korát meghazudtolva táncol, akkor mindenki meg tudja csinálni. Nos, úgy néz ki, hogy vele is bővül a hazugok listája, ahol eddig az mlm cégek, és én tartózkodtunk. Ugyanis elenyészően kevés nyolcvan éves táncol tehetségkutató műsorokban.

Mi a kritérium?

Ha csak akkor mondhatom valamiről, hogy mindenki meg tudja csinálni, ha tényleg mindenki meg is csinálja, akkor gyakorlatilag az evésen, és a székletürítésen kívül semmiről nem mondhatjuk, hogy mindenki meg tudja csinálni. Bár ha jobban belegondolunk, léteznek olyanok is az emberi fajon belül, akik még ezt sem tudják megtenni. Igaz, ők nem is hosszú életűek. Addig viszont rontják az átlagot.

Az én morális problémám, hogy szabad-e kihúzni a listáról a lustákat, a kényelmeseket, a tesze-toszákat, a nem kitartóakat, a taníthatatlanokat, az ostobákat, csak az orrukig látókat, a Pató Pálokat, és a gyevi bírót?

Akkor most hazudok?

Szerintem a net marketing cégek nem hazudnak. És én sem. Számtalan példa van arra, amikor valaki hihetetlen teljesítményt tud felmutatni. Nem is kérdés, hogy általában valami kényszerítő tényező hatására. Ki tudja, hogy mi visz rá valakit arra, hogy 80 évesen táncoljon? Lehet, hogy csak hihetetlen akaratereje van. Mi jogon dönthetném el én valakiről, hogy valamit nem képes megcsinálni? Miért írnám le őt? És mi jogon dönti el valaki saját magáról, hogy nem tudja megcsinálni, mikor még meg sem próbálta? Az más, ha nem is akarja. Ezek szerint akkor még a nem akarókat is ki kell húzni az előbbi listából.

Természetesen a net marketing cégek is jobban szeretnének agilis, értelmes, tanítható és szorgalmas emberekkel foglalkozni. Ez nem is vitás. De szerencsére vannak olyanok, akik maguk is meglepődnek, hogy mennyire szárnyakat kapnak egy mlm üzletben. És tudod, ez az egészben a legszebb. Amikor valakiből ki tudod hozni a legjobbját. Egy sportoló edzője nap, mint nap átéli ezt az élményt. Szóval, ha te nem akarsz megtenni valamit, kérlek, ne kételkedj abban, hogy képes lennél rá!

Summary
A net marketing ígérete: Mindenki meg tudja csinálni. Tényleg?
Article Name
A net marketing ígérete: Mindenki meg tudja csinálni. Tényleg?
Description
A net marketing cégek vajon hazudnak? Mikor mondhatom, hogy mindenki meg tudja tenni? Csak akkor, ha mindenki meg is teszi? Szerintem nem.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.