+436644248783 info@internetwork.hu

5 + 1 alattomos gondolat,

ami miatt rosszul fogsz dönteni

Talán neked is átfutott már az agyadon az a gondolat, hogy csatlakozol a DXN-hez, vagy egy másik network marketing céghez, hogy egy passzív jövedelmet építs ki magadnak. De aztán a barátaid, a párod megdöbbent arca jutott az eszedbe, amikor közlöd vele ezt az elhatározásod. És elbizonytalanodtál. Nem tudtad megvédeni a döntésedet. Had segítsek neked! Összeszedtük a 6 legtöbbször hallott ellenérvet, és a rájuk adható jó választ. Érdemes elolvasni akkor is, ha csak jól akarsz szórakozni. 🙂 

Azt, hogy: „Te erre alkalmatlan vagy”, már nem is tettük bele, mert csak a jó indulatú beszólásokat szedtük sorba.

network marketing

 1. Az MLM, az piramisjáték. Az keres vele, aki az elején beszállt, a többiek a rabszolgák.

Nagyon sokszor hallottam már ezt az érvet, jellemzően olyanoktól, akiknek a legcsekélyebb fogalmuk sem volt róla. Én ilyenkor azt szoktam rá válaszolni, hogy:

 • Ezt, amit most mondtál, én a helyedben csak nagyon halkan mondanám, mert ez annyira ciki, mint ha azt mondtad volna, hogy a Föld lapos.

A network marketing egy legális üzlet, a piramisjáték pedig büntetendő. A piramisjátékban nincs termék, vagy szolgáltatás, az új belépők által befizetett regisztrációs díjból fizetnek a már bent lévőknek jutalékot. Így ez egy matematikai szükségszerűség, hogy akik fentebb vannak a hierarchiában, többet keresnek. Újabban sok piramisjáték álcázza magát MLM-nek. Van például most egy olyan, amelyiknél a számítógéped szabad kapacitását adod „bérbe” jutalékért. A cég ellen több országban már hivatalos eljárás van folyamatban. Légy óvatos az olyan ajánlatokkal szemben, ahol azt ígérik, hogy semmit nem kell tenni, senkit nem kell szponzorálni, csak dől a lé. A semmiért senki nem fizet semmit. A DXN esetében a regisztrációs díjakból nincs visszaosztás, csak akkor van jutalék, ha a hálózatunk fogyasztja a terméket.

 1. Ha beléptél, minden hónapban egyre több terméket kell venned, különben visszacsúszol, és minden elúszik.

Biztosan van ilyen hálózat is, de én a DXN hálózatát építem. A többiek nem érdekelnek. A DXN marketing tervében nincsenek beépített kényszerek. Az elv az, hogy mindenki annyi terméket vesz, amennyire szüksége van, és olyan tempóban építi a hálózatát, amilyenben akarja. Természetesen ennek megfelelően is fog keresni. Van egy 100 pontos határ, ami alatt nincs bónusz kifizetés. Ez a 100 pont, ha valaki vegyesen vásárol kávét, kakaót és teát is, meg néhány szappant, fogkrémet, kapszulát, kb. 100 €-ból jön ki. Nekünk van egy aktív török csapatunk Aachenben, Németországban. Nekik így magyaráztam el ezt egyszerűen:

 • Ha az adott hónapban nem vásároltál semmit, akkor nem történik semmi. Ha vásároltál valamit, de nincs meg a 100 saját pontod, akkor kiváló termékeket kaptál 25% kedvezménnyel. És ha még a 100 pontod is megvan, akkor jutalékot is kapsz melléjük.

 

 1. A termékek drágák. Sokkal olcsóbban is láttam már ganodermás kávét.

Persze, olcsóbbat mindig lehet találni! Néha meg szoktam kérdezni, hogy:

 • Ha elég olcsó, nem baj, ha árt?

Néhány adat, hogy miért fontos a bizonyított minőség:

 1. A gombák 30-szor annyi anyagot (tápanyagot, és méreganyagot is) szívnak fel a talajból, mint a növények. Ezért fontos a talaj tisztasága.
 2. 200 féle ganoderma faj van, különböző hatóanyag tartalommal. Vajon az olcsó melyikből készült?
 3. A ganodermát nehéz megőrölni, mert olyan lesz közben, mint a vatta. A DXN saját fejlesztésű nano-őrlője a hatóanyagok 90%-át megőrzi. A főzéses eljárás, amit más cégek alkalmaznak, csupán 30%-ot.
 4. A Lloyds ISO 14001-es tanúsítványát, vagy az ausztrál Egészségügyi Minisztérium TGA minősítését, vagy a GMP-ket nem osztogatják csak úgy. Keményen meg kell érte dolgozni.

Még egy adat a drágaságra. Tudtommal csak az Yves Saint Lorain, és a DXN forgalmaz ganoderma tartalmú krémet. Az YSL krémje 345$, a DXN ganodermás nappali krémje még kisker áron is csak 49€. Akkor melyik a drága?

 1. Nem lesz erre neked időd.

Azt szokták mondani, hogy az embernek arra van ideje, amire szakít magának. Azt is kérdezhetném, hogy ha tudnád, hogy ebből az üzletből 3 év múlva havi 2000€- bevételed lehet, akkor azért szakítanál rá időt? De szerintem téged sokkal inkább az érdekel, hogy mégis mennyi időt kell rászánni ahhoz, hogy legyen eredmény is. Csillával megtanácskozva azt mondanám, hogy ha heti 7-8 órát átlagban rá tudsz szánni, azzal már haladsz. De igazából nehéz megmondani, mert hány órának számoljuk pl. azt, amikor felugrik hozzád a barátnőd egy kávéra, meg beszélgetni, és te a ganodermás kávéval kínálod meg, nem a régivel? Vagy amikor lemásolod a mi bevált reklámszövegeinket, és használod? Ez csak néhány perc. De afelől nyugodt lehetsz, hogy a tempót te határozod meg, és nem más. De az is igaz, hogy kis foci kis pénz, nagy foci, nagy pénz. A profi bevételhez tanulni kell, és profivá kell válni.

 1. network marketing, az MLM, egy szekta. Át fogják mosni az agyad.

Erre azt kell, hogy mondjam, hogy van benne valami. Engem felébresztett a DXN-ben eltöltött 6 év. Már elhiszem, mivel ezt tapasztalom, hogy nincsenek leosztott lapok, tényleg elérhetek nagy célokat, ha nem csak addig dolgozom értük, amíg el nem fáradok, hanem amíg meg nem valósulnak. De az is igaz, hogy láttam már videón olyat, amikor egy másik MLM cég „arany hangyája” üvöltött a színpadon, hogy:

 • Gazdag akarok lenni!!!

Ha ilyen lenne a DXN-nél, én nem járnék rendezvényekre, az biztos, mint a halál. Utálom, amikor ostobának néznek, és úgy akarnak motiválni. De ilyen nálunk szerencsére nincs. Viszont mivel őszinte vagyok, azt is el kell, hogy mondjam, hogy ha neked nincs egy erős „Miért”-ed, mi hiába mutatjuk meg a „Hogyan”-t. Ha nincs rá okod, hogy csináld, akkor nem fogod csinálni, és kész.

 1. Ha a híres ganoderma annyira jó, miért nem harsog már tőle az összes média?

A válasz nagyon egyszerű! A ganodermát nem lehet szabadalmaztatni, tehát egy cég sem szerezhet rá kizárólagos jogot. Ez így üzletileg nem elég érdekes egy gyógyszercég számára sem. Sőt, a ganoderma kimondottan rontja az eladási statisztikáikat. Minden cég megnyalná a tíz ujját, ha olyan törzsvevői lennének, akik 20-30 éven át meg kell, hogy vegyék a termékeit, különben az életükkel játszanak. Ezért például Németországban nyilvánosan semmilyen testi funkcióval nem hozható összefüggésbe semmilyen táplálék kiegészítő. Máshol elég, ha feltételes módban fogalmazunk: segíthet, javíthat, használhat. Szóval a kérdésre az a válasz, hogy az erről szóló hírek mesterségesen, sok pénzzel vannak elhallgattatva.

Remélem, hogy sikerült neked konkrét válaszokat adni a felmerülő kérdésekre, de ha mégis maradt kétséged, akkor keress meg levélben, vagy skype-on. (Skype ID: bojtos_zoli vagy bojtos_svab_csilla) Én nem akarok senkit rábeszélni semmire, de azt sem akarom, hogy egy félreértés, vagy téves információ miatt dönts úgy, hogy elengeded ezt a jó esélyt magad mellett.

Eric Worre azt mondja:

 • A network marketing egy jobb út. Menjetek, és mondjátok el a világnak!

Rober Kyosaki pedig azt mondta:

 • Az átlagember állást keres, a gazdag emberek pedig hálózatokat keresnek, és építenek.

Válaszd te is a jobb utat, és legyél gazdag lélekben, és anyagiakban is! Iratkozz fel a hírleveleinkre, vagy hagyj üzenetet! [activecampaign]

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.