+436644248783 info@internetwork.hu

Miért online hálózatépítés?

Az online hálózatépítés két legfontosabb előnye

online hálózatépítés

Szerintem ez a két tulajdonság az, ami miatt az online hálózatépítés mellett döntöttem. Ezt a két előnyt szerintem mindenkinek ismernie kellene ahhoz, hogy esélye legyen a helyes döntésre.

  1. Nem kell vadászni az emberekre.

Ez egészen biztosan a legnagyobb előny. Az online hálózatépítés jellegzetessége, hogy nem mi szólítunk meg embereket akár a termékkel, akár az üzlettel, hanem megtalálnak azok, akiknek ilyen jellegű megoldásra van szükségük. Mivel erre keresnek rá a neten, ezt dobja ki nekik a kereső. A hálózatunkban sokan vannak, akik éppen ezen előny miatt döntöttek az online hálózatépítés mellett. Ezzel ki lehet küszöbölni a network marketing egyik legnehezebben tolerálható tulajdonságát. Még ha egy olyan közismert termékről is van szó, mint amilyen a kávé, az ember bizony sok elutasítást kap. Az online hálózatépítés esetében ez teljesen elmarad. Akit nem érdekel az, amit az oldalunkon olvas, az egyszerűen tovább kattint. Aki viszont megtalálta a megoldást a problémájára, az legalábbis felveszi velünk a kapcsolatot, vagy be is regisztrál.

  1. Bónusz törzsvásárlók.

Ha az oldalad jó helyen jön a keresőben, olyan vásárlók is megtalálnak, akik valahol hallottak, vagy olvastak a pecsétviaszgombáról, vagy a ganodermás kávéról. Esetleg látták egy másik ganodermás cég riportját a Vujic Tvrtkónál, aztán beírták a keresőbe, és a mi oldalunkra jutottak. Had meséljek el erről egy rövid történetet:

2015 áprilisában egy St. Pölten-i hölgy regisztrált hozzánk az osztrák oldalunkon, a www.fitnesskaffee.at –n. Mint kiderül, 10 perc sétára lakik tőlünk. De nem ez az érdekes, hanem az, hogy nem az autónkra ragasztott matricát látta meg. Szlovéniában volt szanatóriumban, ahol két orosz hölgy mesélt neki a ganodermás kávéról, és még meg is kóstoltatták vele a konkurens cég termékét. Ezután a hölgy hazajött, rákeresett a neten, és mivel az oldalunk az első 5-ben van, beregisztrált. Gyakorlatilag mások munkájának az eredményét fölöztem le. Ez így kicsit disznóságnak hangzik, de Kennedy elnök mondása jut róla eszembe:

Az élet igazságtalan, de gondolj arra: nem mindig a te károdra.

/JFK/

A két Organo Gold-os hölgy nekem szerzett egy új törzsvásárlót, köszönet érte. De persze ehhez szükség volt az én szorgalmas munkámra is, hogy az oldalunk jó helyen legyen a keresőben. Az online hálózatépítés csak akkor működik jól, ha megtanuljuk jól működtetni. Gondolj arra, hogy hányan dolgoznak azon világszerte, hogy a ganoderma gomba, vagy a ganodermás kávé ismertebb legyen. Minél ismertebb lesz, annál többen fognak rákeresni a neten, és ez új törzsvásárlókat jelent. Én biztos vagyok abban, hogy érdemes ezzel foglalkozni, te meg döntsd el magad, hogy számodra így van-e. Ha lehetséges kereset érdekel, olvasd el ezt a cikket!

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.