+436644248783 info@internetwork.hu

Az online pénzkeresés titkai

Egy kirobbanóan sikeres DXN képzés Veszprémben

Az online pénzkeresés egy kiváló módja, az online hálózatépítés, aminek a szakértője vagyok. Ebben a minőségben vettem részt 2017. február 18-án Veszprémben egy DXN Startképzésen. Csillával, a párommal, elláttuk a házigazdai feladatokat is, valamint ő trénerként, én pedig előadóként is szerepeltem. Ha téged kizárólag az online pénzkeresés érdekel, akkor lapozz lejjebb, ahhoz a részhez!

online pénzkeresés

A házigazdák, és az előadók

A Villa Medici hotelben volt a rendezvény, kis híján tele volt a 82 fős terem. Összesen 9 előadó, 20-20 perces pörgős előadásokkal, amik a hálózatépítés teljes spektrumát felölelték, a célkitűzéstől, a jelöltkeresésen át az elindításig. Közben rövid tréninggyakorlatok lazították a feszített tempót, hogy lehetőség legyen egy kis gyakorlásra is. Ezúttal odafigyeltünk még arra is, hogy az előadók diasora is egységes arculatot mutasson. Ez Csilla munkáját dicsérte.

Cél, és motiváció

online pénzkeresés

Nyíri Zoltán

Az vagy, ahogy gondolkodsz! Hallottad már ezt? És elhiszed, hogy így van? Nyugodtan elhiheted, nekem újra, és újra bizonyítja az élet. 10 kilométerről, ellenszélben megérzem, ha valakinek rossz a hozzáállása. Tudod, honnan? Kifogásai vannak, és panaszkodik. A célja csak annyi, hogy: De jó volna sok pénzt keresni! Nyíri Zoltán, az előadók egyike elmondta, hogy a profi hálózatépítés tanulható. Ez pontosan így van, a saját példám is bizonyítja, de erről később.

online pénzkeresés

Czérna Tünde és Czérna Szabolcs

Czérna Szabolcs, DXN Executive Gold Diamond pedig arról beszélt, hogy a hálózatépítés, mint rendszer, hasonlít a navigációhoz. Ha nem ütöd be a címet, nem visz el sehová. A párja Tünde pedig megmutatta azt is, hogy milyen is az a bizonyos „égető vágy”, amire szükséged van ahhoz, hogy ne állj meg addig, amíg el nem éred a célod.

Az első, és legfontosabb

Tehát a legfontosabb, hogy akard a változást, és hogy hidd el, hogy megváltoztathatod a sorsod. Szerencsére a hálózatépítés esetében mindig könnyű megtalálni a hibák forrását. Ha nem keresel vele elég jól, akkor nem csinálod még elég jól. Ennyi! És a profizmus tanulható. Ha nem hiszed, saját magadat ítéled vesztésre. Bezárod magad a börtönbe, és az ablakrácson át kidobod a kulcsot.

Hogyan lehetsz profi?

online pénzkeresés

Faragóné Keserű Judit és Incze Csilla

Incze Csilla DXN Executive Star Diamond azt tanította meg, hogyan találj magadnak időt a hétköznapi feladataid között arra, hogy megváltsd magad a modern rabszolgaságból. Tudományos alapon bizonyította a népi bölcsességet, hogy az embernek arra van ideje, amire szakít magának. A szponzorunk, Faragóné Keserű Judit DXN Triple Diamond a szilárd alapok fontosságát, és kiépítésük folyamatát mutatta be. Judit egy igazán lelkiismeretes hálózatépítő, és az online pénzkereset alapjait tőle tanultuk mi is.

online pénzkeresés

Dr. Berke Szilárd

Dr. Berke Szilárd a gazdálkodás- és a szervezéstudományok doktora, időgazdálkodó, marketing szakértő témája az utánkövetés volt, ami egy „nem szeretem” része a hálózatépítésnek. Nem könnyű egy olyan érdeklődőt, aki nem tudott dönteni, hogy belekezdjen-e, vagy ne, úgy megkeresni, hogy ne azt érezze, hogy nekünk fontos az ő tovább sorsa. Nem kell arra gondolni, hogy nekünk, profiknak teljesen mindegy, hogy ki csatlakozik hozzánk. És az is hamis elképzelés, hogy azzal, hogy valaki hozzánk csatlakozott, a mi feladatunk le is zárult. Épp ellenkezőleg! Akkor kezdődik csak igazán! Olyan, mint amikor egy gyerek járni tanul. Fogod a kezét, mész mellette, és amikor lehuppan a fenekére, talpra állítod. Csak a gyerekek általában maguk is „égető vágyat” éreznek a járás, sőt futás iránt, nem kell őket erre noszogatni. Szóval a ki a csuda akarna valakit beleimádkozni a hálózatépítésbe, aki nem is akar járni tanulni? Csak púp a hátunkra.

online pénzkeresés

Hodosán Adrienn

Hodosán Adrienn, DXN Executive Senior Star Diamond témája az elindítás volt. Vagyis az, hogy milyen tanácsokkal indítod útra az új munkatársadat. Fel kell készíteni arra, hogy az emberek többsége rossz, „rabszolga-attitűddel” éli az életét. Tele van kifogással, gyanakvással, és a legfőbb törekvése a kényelem. Nekünk csupán annyi a feladatunk, hogy megtaláljuk azon keveseket, akik hajlandóak tanulni, és dolgozni a szabadságért.

online pénzkeresés

Biró Anikó

Biró Anikó DXN Executive Star Diamond a jelöltkeresés offline módozatait mesélte el. Hogyan ápold a kapcsolati tőkédet, és hogyan helyezd a hangsúlyt mindig arra, hogy segíts a másiknak, ahelyett, hogy kihasználnád. Számomra nagyon szimpatikus gondolatok. Ha hiszed, ha nem, segíteni akarok neked én is, hogy kiszabadítsd magad a mókuskerékből. És ha igazán akarod, sikerülni is fog!

Online pénzkeresés

Az én témám az online hálózatépítés módszertana volt. Sokan csatlakoznak azért pont hozzánk, mert ha az ember online dolgozik, nincs szükség arra, hogy az ismerőseit hívogassa azért, hogy új fogyasztókat találjon az anyacégnek. Ez így igaz, erre valóban nincs szükség, de azért az online siker sem az út szélén terem. Természetesen abban a 20 percben, ami a rendelkezésemre állt, nem lehetett minden titkot elárulni, de igyekeztem nagyon szórakoztató formában elmagyarázni a követendő irányt.

„Zoli brutálisan értékes információkat mondott.”

/Czérna Szabolcs DXN EGD/

Ahogy fentebb állítottam, a profizmus tanulható. 2011 óta vagyok DXN hálózatépítő. Az eredeti szakmáim: autószerelő, teherautósofőr, és network adminisztrátor. Autodidakta módon tanultam a keresőoptimalizálást, az online marketinget, a szövegírást, és a weboldalszerkesztést. Ez volt életem első nyilvános előadása. A sikeremet had érzékeltessem egyetlen történettel.

online pénzkeresés

Katona József, az új európai marketing koordinátor

A rendezvény meglepetés vendége volt Katona József, a DXN új európai marketing koordinátora. Az előadásom után odajött hozzám a szünetben, és azt mondta:

  • Én vagy 10 éve járok mlm rendezvényekre, de ilyen előadást még nem hallottam. Gratulálok!

Hát azt hiszem, egy zöldfülű előadó ennél szebb bókot nem kaphat. Judit, a szponzorunk még ezt is megtoldotta egy kicsivel, mert ő meg ezt mondta:

  • Zoli, hogy te hova fejlődtél! Úúúristen! Te erre születtél, neked ezt kell csinálnod.

Kedves olvasó! Nem akarom, hogy üres dicsekvésnek tartsd a szavaimat, ezért beillesztek ide egy rövid összeállítást. Természetesen az összes működő titkot nem szórom szét a szélben, hanem megtartom azoknak, akik engem választanak szponzoruknak. Ez az én előnyöm, ezért érdemes engem választani. Más DXN szponzorok meg mást tudnak. Ha te is változtatni akarsz a sorsodon, és szeretnél online pénzt keresni, akkor írj rám, és beszéljünk!

Egy sokkal érzelmesebb beszámolót a rendezvényről itt olvashatsz. A kis piros öv meséje.

Summary
Az online pénzkeresés titkai. Előadó voltam egy DXN képzésen
Article Name
Az online pénzkeresés titkai. Előadó voltam egy DXN képzésen
Description
Az online pénzkeresés sok ember számára egy mumus. A 2017 február 18-án előadásomban gyakorlati lépésekre bontva ismertettem szórakoztató formában a titkait
Author
DXN My Way Team
DXN My Way Team
http://www.internetwork.hu/wp-content/uploads/2017/04/DXN-MyWay-logo_arany100px.png
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.