+436644248783 info@internetwork.hu

Online vállalkozás indítása,

vagy alkalmazotti munka

Online vállalkozás indítása egyre több ember fantáziáját mozgatja meg. A marketing szakemberek is sokat foglalkoznak a témával, mert ha már valaki eljutott a gondolatig, hogy vállalkozzon, egy online vállalkozás indítása sokkal egyszerűbb, mint egy hagyományos üzlet. De én szeretném, ha arról is esne szó, hogy milyen előnyei, és milyen hátrányai vannak az alkalmazotti létnek a vállalkozással szemben. Utána pedig megmutatom azt, hogy miért sokkal biztonságosabb egy online MLM üzlet, mint a hagyományos vállalkozás.

online vállalkozás indítása

Alkalmazotti élet

Egészen nyilvánvaló, hogy az emberek nagy része alkalmazott munkavállaló. Ha munkát keres, ebben gondolkodik. Biztonságos, mert minden hónapban jön a fizetés. Ez egy kiszámíthatónak tűnő élet. Igen, ez csak annak tűnik. Az alkalmazott azt vállalja, hogy ott tartja a testét a munkahelyen, és adott ideig dolgozik. Ha olyan a munkahely, akkor hihetetlenül keményen kell dolgoznia, állandó stresszben él, a fizetés meg olyan, amilyen. Ha elhagyja a szülőhazáját, külföldön valamivel jobb a megélhetés, de egy alkalmazott soha nem lesz anyagilag független. Ha a munkáltatónak nem megy olyan jól, akkor őt szépen elbocsájtják, és kereshet új rabszolgatartót magának. Kicsi fizetés, kicsi álmok, „mikor lesz már péntek” életforma. És amikor ledolgozta a 40-42 évet, (ez az idő folyamatosan nő), akkor elmegy nyugdíjba, és elfelejti, hogy a csirkének van más testrésze is, a far-háton kívül.

Ez az élet 40 éve kemény munkát takar, semmi kockázatvállalást, és keserű öregkort. (Természetesen mindig van néhány szerencsés kivétel, de a nagy többségre ez bizony nem igaz.)

Vállalkozói élet

Aki nem riad vissza a kockázatvállalástól, és olyan a szakmája is, az saját vállalkozást indít. Jellemzően a valamilyen szolgáltatást nyújtók terepe ez. Bankot, vagy vasgyárat alapítani nagyon kevesen tudnak, de lehetsz könyvelő, szobafestő, autószerelő. Mindenféle mestervizsga, és különböző igazolások megszerzése után megveszed a szerszámokat, eszközöket, telephelyet, esetleg alkalmazottat, és belevágsz. Éveken át éjt nappallá téve dolgozol, az elején csak veszteséget termelsz, és mindenre oda kell figyelned. Adóhivatal, közegészségügy, és ami még lehetséges. A saját szakmádon kívül még meg kell tanulnod egy csomó dolgot, ha nem akarod, vagy nem tudod kiadni külsősnek. Például a marketinget, mert vállalkozóként, neked magadnak kell az ügyfeleket is felhajtanod. És ha nem jó a marketinged, akkor nem lesz elég bevételed. Csak vegetálsz, és 10-15 órákat dolgozol naponta.

Online vállalkozás indítása

Ez a vállalkozási forma sokkal kevesebb befektetéssel jár, de szükség van valamire, amit online értékesíteni tudsz. Vagy szolgáltatás, vagy valamilyen termék. Kell egy webáruház, amit valahonnan meg kell venni. Meg kell tanulni, vagy ki kell szervezni a keresőoptimalizálást, mert hiába van webáruházad, ha azt a kutya sem találja meg. Itt is meg kell tanulni a marketinget, a reklámozást, az akciózást, stb. Mert nem lesz bevételed. Kell egy raktár, legalább egy garázs, ahol a készletet tárolod, és kell személyzet, aki a megrendeléseket összekészíti, és postázza. És nem utolsó sorban kell valami eladható termék, mert vacakot csak különösen kiváló marketinggel lehet eladni.

Online vállalkozás indítása a DXN-nél

5000 forint regisztrációs díj ellenében kapsz egy nagyon jól eladható terméket, a ganodermás kávét. A saját kategóriájában a legjobb minőséget képviseli. Az anyacég vállalja a gyártást, a fejlesztést, a minőségellenőrzést. Biztosítja a raktározást, a személyzetet, elintézi a megrendelések postázását, és biztosítja a webáruházat. Neked meg kell tanulni a marketinget, esetleg a keresőoptimalizálást, a reklámozást. Vagyis azt, amit egyébként is meg kellene tanulnod, ha vállalkozni akarsz, csak ezt itt ingyen tanulhatod meg, ha jó szponzort választottál. Azok a törzsvásárlók, akik beregisztráltak hozzád, mindig a te vásárlóid lesznek. Akár másik kontinensre is költözhetnek, nem számít. És azok után is kapsz jutalékot, akik a vásárlóid vásárlói lettek, és így tovább. És ebben az online vállalkozásban akkora távlatok vannak, hogy még ha nagyon nehezen tanulod is meg, akkor is elég rá 10 év, hogy végre anyagilag független legyél. Persze ez ennél sokkal kevesebb is lehet, de nem akarom, hogy azt gondold, hogy irreálisan fényesre festem a távlatokat. Szóval 10 év kemény munka árán elért anyagi függetlenség, szemben a 40 év kemény munkával, plusz szűkös öregkorral. És csupán 5000 forintot fektetsz be, ennyit kockáztatsz.

Te döntesz. Alkalmazottként leélsz egy közepes életet, nem vállalsz még 5000 forint kockázatot sem, vagy „befektetsz” 5000 forintot, megtanulod, amit meg kell, és adsz magadnak egy esélyt arra, hogy szabadon élhess. Én vagyok annyira becsületes, hogy kiterítem a kártyáimat, és ha komolyan érdeklődsz, megmutatom, hogy én hol tartok a szabadság felé vezető úton. Ráadásul nekem van is egy hatékony módszerem arra, hogy ez a „10 év” ne legyen annyi. Iratkozz fel a hírleveleimre, ha többet akarsz tudni, és tényleg a megoldást keresed.

[activecampaign]
Summary
Online vállalkozás indítása, vagy alkalmazotti munka
Article Name
Online vállalkozás indítása, vagy alkalmazotti munka
Description
Online vállalkozás indítása, vagy alkalmazotti munka 40 éven át. Te melyiket szeretnéd, neked melyik tűnik a jobb választásnak?
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.