+436644248783 info@internetwork.hu

Öt nyomós ok,

hogy miért érdemes hálózatot építened

A interneten találtam ezt a kis írást, ami annyira „megfogott”, hogy most a hálózat építésről szóló blogomon is megosztok. Arról szól, hogy mit bánnak meg az emberek életük végén, mit csinálnának másképp, ha lenne rá lehetőségük. Öt nyomós okot fogsz hallani arra, hogy változtass, ha szükséges. A halálos ágyán a legtöbb ember őszinte – már nincs oka, hogy ne legyen az. Ezért érdemes megismerni, mit fájlalnak, mert Neked és nekem még van lehetőségünk rá, hogy változtassunk a helyzetünkön, hogy a végén ne kelljen annyi mindent megbánni.

öt nyomós ok

A HALDOKLÓK BÖLCSESSÉGE

Mit bánnak leginkább a haldoklók? Külföldön élő barátom hívta fel figyelmemet február elején egy cikkre a Guardian újságban: The Top Five Regrets of the Dying. Azóta is hatása alatt vagyok. Bronnie Ware ausztrál nővér írt egy könyvet a fenti címmel, aki évek óta haldokló betegeket kísér életük utolsó három hónapjában. Megkérdezte őket, hogy mit sajnálnak leginkább elmúlt életükben, mit tettek volna másként. Újra meg újra ugyanazok a válaszok hangzottak el. Íme öt nyomós ok, arra, hogy ezeket a hibákat ne kövesd el.

  1. Bárcsak lett volna bátorságom a saját életemet élni, nem a többiek elvárása szerinti életet! Ez volt a legáltalánosabb. Az élet végén visszatekintve látszik tisztán, hogy a legtöbb ember még álmai felét sem váltotta valóra. Azt tudva kell meghalnia, hogy választásai, döntései miatt történt így.
  2. Bárcsak ne dolgoztam volna olyan sokat! Minden férfi betegem elmondta ezt. Nem töltöttek elég időt gyermekeikkel és házastársukkal a mókuskerék miatt.
  3. Bárcsak kimutattam volna érzelmeimet! Sokan visszafojtják érzelmeiket a békesség miatt. Csakhogy így középszerűek maradtak, nem váltak azzá, amire igazából képesek lettek volna. Sokaknak betegséget is okozott a keserűség és bosszankodás.
  4. Bárcsak jobban tartottam volna a kapcsolatot barátaimmal! Csak a halál közelében ébrednek rá, hogy az élet rohanásában nem tartották meg a régi jó barátokat. Minden haldokló hiányolja barátait.
  5. Bárcsak megengedtem volna magamnak, hogy boldogabb legyek! Meglepően általános. Sokan egészen a halálukig nem ébrednek rá, hogy a boldogság egy döntés. Bennragadtak régi sablonokban, szokásokban. A megszokás kényelmében elégedettnek tűntek, de legbelül vágytak az igazi kacagásra és bohém életre.

Egyetlen olyan munkát ismerek, ami elérhető egy átlagembernek is, és amivel annyit tudsz keresni, és olyan életet tudsz élni Te is, hogy ne kelljen feladni az álmaid, – ez a hálózat építésKépzeld el azt az életet, hogy van elég időd, hogy azokkal törődj és azzal foglalkozz, akikkel és amivel szeretnél! És ez nem mese habbal, hanem egy lépésről-lépésre felépíthető konkrét vállalkozás, a számodra is elérhető álom! Csak egy döntést kell meghoznod: BELEVÁGOK MOST! Ennyi a dolgod most, nem több. Keress meg, hogy ne kelljen megbánnod, amit nem tettél meg! 🙂

  • A következő oldal megtekintéséhez kérjük add meg a neved és az e-mail címed.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.