+436644248783 info@internetwork.hu

Passzív jövedelem lépésről lépésre

Felépíthető passzív jövedelem lépésről lépésre? Vagy arra van szükség, hogy egyetlen NAGY döntést meghozz, – természetesen helyes döntést, – és máris sínen vagy? A legtöbben, – talán te is – azt gondolják, hogy nagyon alaposan, és mindent jól átgondolva kell meghozni „a” döntést. Ezen áll, vagy bukik minden. Annyiban igaz, hogy nem érdemes Hübele Balázs módjára belekapni valamibe, előtte érdemes szétnézni. De egyetlen nagy döntés nem elég.

passzív jövedelem lépésről lépésre

Passzív jövedelem lépésről lépésre. Íme az első lépés. 🙂

Csupán egy döntés nem tesz sem milliomossá, sem földönfutóvá általában. Kivéve talán azt a ritka esetet, amikor felteszed a családi vagyont a fekete páratlanra. A kis, és jelentéktelennek tűnő döntések hatástöbbszörözött eredménye vezet sikerhez, vagy kudarchoz. Ha csupa pici, de jó döntést hozol, sikerülhet a passzív jövedelem, lépésről lépésre való felépítése. Gondolj csak bele! Amikor úgy döntesz, hogy étkezés után megeszed a szelet süteményt desszertnek, attól még nem fogsz elhízni, és nem leszel cukorbeteg. De ha ezt a jelentéktelen döntést minden étkezés után meghozod 15 éven át, annak a hatástöbbszörözött eredménye meg fog látszódni a mérlegen, amikor ráállsz.

A hálózatépítés, mint passzív jövedelem

Amikor úgy döntesz, hogy beregisztrálsz a DXN-be annak reményében, hogy passzív jövedelmet építs lépésről lépésre, csak egészen kicsi döntést hoztál meg. Aminek még szinte semmi jelentősége nincs. A nagy eredményhez arra van szükség, hogy hatástöbbszörözés jöjjön létre, sok pici helyes döntésből. Vagyis a regisztrációd után hozz olyan helyes, de kis döntéseket, hogy végigkóstolod a termékeket, meghívod a szomszédod egy ganodermás kávéra, elkezdesz blogolni, elolvasol szakkönyveket, és még sorolhatnám. Nem elég egyetlen NAGY döntés! És ha úgy döntesz, hogy ma nem beszélsz senkinek a ganodermás kávéról, vagy nem tanulsz semmit, annak sincs nagy jelentősége. Természetesen dönthetsz úgy, hisz pihenni, és kikapcsolódni is kell. A dolog akkor lesz veszélyes, akkor sokszorozódik meg a hatása, ha sokszor döntesz úgy, hogy: „ma sem…”

Mitől félsz?

Tudom, hogy vannak sokan, akik azért félnek csatlakozni hozzánk ebben az üzletben, mert attól tartanak, hogy ezzel a döntéssel valami nagyot kockáztatnak. Ahogy fentebb írtam, akár igen, akár nem a döntésed, annak nagy hatása nem lesz, sem pró, sem kontra. De ha véglegesen nemmel döntesz, vagy csak forgatod-forgatod a fejedben a gondolatot, annak már lesz egy hatástöbbszörözött eredménye. Soha nem fogsz ebből pénzt keresni, és nem fogsz ezzel emberek százainak segíteni. És soha nem tudhatod, hogy miért került pont ez a weboldal a szemed elé. Milyen terve volt vele a gondviselésnek, milyen útelágazáshoz érkeztél, ahol elindulhatsz a helyes, vagy a rossz irányba is.

Ezért javaslom, hogy nyugodtan lépj közelebb ehhez a lehetőséghez, hiszen bármikor visszafordulhatsz, ha rájönnél, hogy mégsem ez az utad.

Summary
Passzív jövedelem lépésről lépésre. Milyen döntésekre van szükség a sikerhez?
Article Name
Passzív jövedelem lépésről lépésre. Milyen döntésekre van szükség a sikerhez?
Description
Passzív jövedelem lépésről lépésre. Oszlassuk el a félreértéseket, szálljon fel a köd! Szó sincs róla, hogy egyetlen NAGY döntés elég hozzá. Ismerd meg a titkot, ami téged is meg fog lepni!
Author
DXN My Way Team
DXN My Way Team
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.