+436644248783 info@internetwork.hu

Pénzkereseti lehetőség

De kinek kell ez?

A pénzkereseti lehetőség legtöbbször valami alkalmazotti állást takar. A második legsűrűbben előforduló találat, valamilyen internetes pénzkeresés. Reklámok nézése pénzért, vagy valami hasonló. A legtöbb ember annyira óvatos az ilyen lehetőségekkel, hogy kizárólag csak a csalásokban bízik. Hasonlóan az embergyűlölő nagymamához, aki még a nyugdíjat hozó postást se engedi be a lakásába, csak a csalót, aki kirabolja, vagy becsapja. Ez paradoxonnak hangzik, de számtalan esetben van így. Mert a csaló, legalábbis a jó csaló kifinomult technikával tudja magáról elhitetni, hogy becsületes. A becsületes embernek nincsenek kifinomult technikái, így sokszor csalónak gondolják.

pénzkereseti lehetőség

Az a pénzkereseti lehetőség, amivel én is foglalkozom, egy ilyen becsületes, és egyszerű pénzkereset. Nevezhetnénk internetes pénzkeresetnek is, mert valóban végezhető online is, de nem reklámokat kell olvasgatni, vagy kérdőíveket kitölteni. Őszintén megmondom, hogy számomra nem életszerű, hogy cégek, akár hatalmas cégek is, pénzt fizetnének ezért. A Google embertelen mennyiségű adatot őriz mindenkiről, sőt az Analytics használatával magunk is megtudhatjuk, hogy pl. a weboldalunk látogatói mi iránt érdeklődnek, milyen neműek, hány évesek, honnan neteznek, és milyen eszközzel. És teljesen ingyen.

Nem, az a dolog, amivel én is foglalkozom, nem ilyen. Igazából olyan embereket keresek, akik szívesen fogyasztanának egy különleges hatású kávét, a ganoderma gomba kivonatát tartalmazó arabikát. Nagyon tömören ez a pénzkereseti lehetőség benne. Azoknak az embereknek a fogyasztása után részesülök jutalékból, akik az én munkám nyomán értesültek erről a termékről. Szerintem ez így teljesen világos, hogy honnan jön a pénz, ami például a hirdetések nézegetése esetében számomra nem az. Az emberek ugyanis utálják a reklámokat. Csak egy féle reklámot szeretnek, azt azonban nagyon: azt, ami valami olyanról értesíti őket, amit épp vásárolni akarnak. Ha épp mosógépet készülnek venni, mert a régi elromlott, nagyon is szívesen néznek mosógépreklámokat, amiből képet kaphatnak az árakról, és az akciókról.

Ez a cikk is csak azokat fogja érdekelni, akikben megérint valamit a pénzkereseti lehetőség, és az online, otthonról végezhető munka, amit körbefon a ganodermás kávé kellemes illata. A többiek már rég elkattintottak, vagy ha még nem, akkor elnézésüket kérem, hogy untattam őket. Javaslom neked, hogy nézd meg ezt a 3 perces videót a cikk alatt, ami bár nem illatos, de szerintem jól bemutatja a lényeget. Ha többet szeretnél tudni, hagyj üzenetet, írj emailt, vagy küldj postagalambot, és megválaszolom a kérdésedet.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.