+436644248783 info@internetwork.hu

plusz jövedelem

Plusz jövedelem

Engedd meg, hogy meginvitáljalak egy virtuális kávéra! Miközben kávézol, nézd meg a 2 videót, hogy milyen plusz jövedelem lehetőségeink vannak a számodra!

DXN nyilvános bemutató 2015

Kócsó László, a világ leggyorsabb koronás követe a legautentikusabb abban, hogy bemutassa ezt az üzleti lehetőséget. Én nagyon szeretem a stílusát, mert nem akar eladni seninek semmit, nem használ lezárási technikákat, nem akar mindenkit beszponzorálni ebbe az üzletbe. Az MLM-en kívül is van élet! Az előadása egy felmérésen alapul, hogy mit várnak el az emberek manapság egy üzleti lehetőségtől. Végigmegy a pontokon, és elmondja, hogy a DXN ganodermás kávéja mennyiben felel meg ezeknek az elvárásoknak. Szerencsém van személyesen ismerni őt, és teljesen egyetértek vele abban, hogy a legjobb olyan emberekkel együtt dolgozni, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak. Éppen ezért arra törekszünk mi is Csillával, a párommal, hogy folyamatosan keressük a hozzánk hasonló gondolkodású embereket. Megtalálni, nem meggyőzni akarunk. Ha te is keresel valamit, egy jó üzleti lehetőséget, egy megoldást az egészségi problémádra, akkor nézd végig a videót, annak ellenére, hogy 3/4 órás! Mert lehet, hogy te is pont úgy gondolkodsz a dolgokról, mint mi. Akkor pedig remekül együtt tudnánk dolgozni, mindkettőnk javára, kár lenne, ha tovább kattintanál.

Prezentáció helyett

Kócsó László nagy sikerű videója. Ezt mindenki imádta eddig, aki látta. 🙂  Fél órában mesél arról, hogy ő hogy találta meg a DXN-t, és miért éppen emellett döntött. Én nagyon szeretem ezt a riportot, mert érthető, közvetlen hangvételű, nem rábeszélős. Egyszerűen elmondja a gondolatait erről a dologról, azzal a szándékkal, hogy ha azonosulni tudsz ennek az üzleti lehetőségnek a szellemiségével, akkor vétek volna kihagyni. Ha nagyon távol áll tőled, akkor meg a fene se akar rábeszélni. Én is úgy gondolom, hogy egy felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mit akar. Lehet, hogy én elfogult vagyok – sőt, egészen biztos, – de nézd végig a videót, mert nagyon jó!

Plusz jövedelem források szerintünk

Készítettünk magunk is egy rövid videót, amiben megpróbáljuk a látogató szemével megvizsgálni, hogy milyen lehetőségek adódnak manapság az ember gyerekének több bevételre. Megpróbáltuk sorba szedni azokat a megoldásokat, amik adódnak, és azt is megmutatjuk neked, hogy ezek milyen buktatókat rejtenek. Sajnos minden éremnek két oldala van, és nem mind arany, ami fénylik. Szerintem biztosan megéri megnézni a filmet, mert hallhatsz olyan információkat, amiknek az ismerete hasznos lehet a döntésed előtt.

start

Ennél sokkal többet személyesen sem tudunk neked mondani az üzletről, de szívesen beszélünk veled, ha szeretnéd. Írd össze a kérdéseid, és hagyj üzenetet! Íratkozz fel a hírlevelünkre az oldalsávban, vagy a láblécben, és már előre tapasztalatokat szerezhetsz arról, hogy mi hogyan is dolgozunk, milyen módszerrel értük el a gyémánt szintet, hogy segítjük a hozzánk csatlakozott munkatársainkat.

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Iratkozz fel a hírlevelekre!

Linkedin profilom

empatikus hálózatépítő

Hallgasd meg a podcast-emet!

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.