+436644248783 info@internetwork.hu

Sikeres emberek

Öt kérdés, öt válasz

2016 februárjában Siófokon vettünk részt, más minősült gyémántokkal egy vezetőképző hétvégén. Valamennyien sikeres emberek, akik a nulláról kezdve felépítettek egy gyémánt üzletet, és ezzel komoly passzív jövedelmet maguknak.

sikeres emberek

Öt kérdést tettünk fel nekik. Olyan kérdéseket, amiket talán te is felteszel magadnak, amikor azt latolgatod, hogy lehetnél-e te is sikeres. Meggyőződésem, sőt a tapasztalatom, hogy a siker a XXI. századra már demokratizálódott. Néhány száz évvel ezelőtt, sőt talán annyira nem is kell visszamenni az időben, még jól kellett volna megszületni ahhoz, hogy sikeres emberek lehessünk. Mára a sikert bárki elérheti, ha hajlandó bizonyos tulajdonságokat felvenni, bizonyos képességeket elsajátítani. Van arra példa nem egy, hogy valaki nagyon mélyről indulva is sikeres lett. A beszélgetőtársaim egykori órásmester, postás, kereskedelmi vállalkozó, tanár, tréner, és jómagam, mint kamionsofőr voltak. (Igen, saját magammal is készítettem riportot.)

Az első kérdés az volt, hogy volt-e valami képesség, vagy tudás, amit a tanult szakmájában sajátított el, és jó hasznát vette a hálózatépítésben is? Ha megnézed a videót, több féle választ fogsz hallani. Volt, aki tudatosan el akarta felejteni még a szakmáját is, mert annyira nem szerette, de volt olyan is, aki tudott néhány dolgot használni.

A második kérdés a kezdetre vonatkozott. Hogy is kerültek bele a rendszerbe ezek a mára sikeres emberek? Egy kávéval kínálták meg őket? Kerestek valamit, vagy csak véletlenül botlottak bele? Ebből a videóból kiderül, hogy van-e szerepe annak, hogy valaki mivel találkozik először, az üzleti lehetőséggel, vagy csak egy egészséges kávéval.

És most egy érdekes kérdés következik. Mekkora volt az eltérés a fejében lévő előítélet, és az azóta tapasztalt realitás között? Ugyanis nagyon sokan, még az alapvonalon kívülről, valami borzalmas dolognak tartják a hálózatépítést. Agymosásnak, az ismerősök vegzálásának, és kihasználásának. Ha valaki nem tud róla semmit, az már egy jó helyzet, legalább nincsenek előítéletei. Véleményem szerint az MLM két dolgot jelent.

  1. Keresem azokat, akiket a termék, vagy az üzleti lehetőség érdekel.
  2. Békén hagyom azokat, akiket meg nem.

De nézzük, mit mondanak a sikeres emberek erről.

A negyedik kérdés is érdekes. Így szól: Biztos voltál-e benne, hogy sikerül? Vannak ugyanis, akik nem merik elhinni, hogy nekik is sikerülhet. De vajon ez baj-e? Kell-e a szilárd meggyőződés már az elején, ahhoz, hogy sikeres ember legyen valaki? Szabad-e kételkedni magadban? A videóból kiderül, hogyan is volt ez a riportalanyainkkal.

És végül az utolsó kérdés: Ha újra ott állnál az elején, hogyan döntenél? Belevágnál újra? Mennyire érzik vajon ezek a sikeres emberek véletlennek a sikerüket? Hiszen ha valaki belevágna akár újra is, akkor az nem mást jelent, mint azt, hogy bízik magában, hogy újra meg tudná csinálni.

És most téged kérdezlek, kedves látogató. Te hogy érzed? Tudunk mi valami olyat, amit te, nemcsak hogy nem tudsz, de azt sem hiszed, hogy meg tudnád tanulni?  Véleményed szerint mi valami kivételes emberek vagyunk? Egy órás, egy postás, egy sofőr, vagy egy tanár, és két kereskedő? Most te állsz itt a startnál, te gondolkodsz azon, hogy vajon neked sikerülhet-e sikeres emberré válni. Meggyőződésem, hogy igen. Néhány év múlva akár veled is készülhet ilyen riport, amit majd más emberek néznek tanakodva, hogy vajon mit tudhatsz te, amit ők nem. Akarod? Akkor töltsd ki alul a kérdőívet, mert minél hamarabb vágsz bele, annál előbb leszel sikeres DXN gyémánt. Hajrá!


Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.