+436644248783 info@internetwork.hu

Sikeres fogyókúra

Hogyan fogytam 10 kilót?

sikeres fogyókúra

A sikeres fogyókúra nem az, amikor leadsz néhány kilót, hanem az, amikor az elért súlyt könnyedén meg is tudod tartani. Szerintem csak úgy lehet fogyni, ha a bevitt kalóriamennyiségnél többet használ el a szervezetünk. Ez egyszerű matematika. Sok étel van azonban, amik kalóriában ugyan gazdagok, ám a tápanyagban szegények. Ezért mondják sokan, hogy a nyugati ember ugyan egyre kövérebb, de közben a sejtjei éheznek. Ezért van sok embernél olyan csodálatos hatásuk a táplálék kiegészítőknek. Végre bekerülnek a szervezetükbe az annyira nélkülözött tápanyagok. Egy gyors fogyókúra azért veszélyes, mert egészségkárosító lehet. Mindenkit óva intek a „csodaszerektől”, amitől pillanatok alatt le lehet fogyni az álomsúlyra. Az a fogyókúra, amit 2014. december elején kezdtem, ezen a két pilléren nyugodott. Minimalizálni a kalória bevitelt, de szinten tartani a tápanyagbevitelt.

A sikeres fogyókúra receptje

Reggel beszedtem a DXN táplálékkiegészítőit, a listát lásd lentebb, és délig csak gyümölcslevet fogyasztottam. A gyümölcslevet magam préseltem, egy slow juicer-nek, lassú présnek nevezett eszközzel. Ez egy húsdarálóra emlékeztető szerkezet, ami a gyümölcsöket, zöldségeket nekipréseli egy kúpos szűrőnek, ahol a levük kipréselődik. Előnye, hogy több lé nyerhető ki vele, de sokkal fontosabb, hogy az így nyert gyümölcslében lévő enzimek nem esnek szét a préseléskor keletkező hő hatására. Az enzimek nagyon érzékenyek a hőre. Itt lehet megnézni, a prést.

petra slow juicer

A gyümölcslén kívül délig csak a szokásos ganodermás kávémat ittam meg több részletben, mert mindig csökkentette az étvágyamat egy kicsit. Aztán ebédre egy salátát ettem némi sajttal, és grillezett csirkemellel. Vacsorára egy pohár rizstejbe áztatott spirulina cereált ittam, és a 10 szem spirulinát.

spirulina cereal

Volt még egy segítségem, amit szívesen ajánlok mindenkinek. A Hormony cég homeopátiás készítményét, a Hormony Complex G® B12-Tropfen cseppeket. Csökkentik az éhségérzetet, ami természetesen nagy segítsége a sikeres fogyókúrának. De a napi kalória bevitelt 1000 kcal alatt kell tartani. Enélkül nem megy.

 [stextbox id=”alert” caption=”Figyelem!” color=”000000″ ccolor=”000000″ bgcolor=”FFD426″ cbgcolor=”FF988C” bgcolorto=”FDFFCF” cbgcolorto=”FFE7E0″]Fontos!! Senki ne akarjon ezzel a módszerrel fogyni úgy, hogy megspórolja a táplálék kiegészítőket, mert károsítja az egészségét![/stextbox]

Én március közepére elértem a 116,1 kg-os súlyt, amit azóta is tartok. A gyümölcslé délelőtt megmaradt, a saláta ebédre szintén, de a vacsora bőségesebb valamivel, és a táplálék kiegészítők lettek jóval kevesebben.

Én több embert is ismerek, aki ezzel a módszerrel fogyott 8-10 kilót. Aki többet szeretne fogyni, egyszerűen több hétig kell tartani a fogyókúra fázist. A hölgyeknél arra kell figyelni, hogy a havi vérzés után kezdjék el a fogyókúra fázist. Férfiak bármikor elkezdhetik. 

Az az elmélet egyébként, hogy az agyunk „tudja”, hogy mennyi a súlyunk, és ezt a beprogramozott súlyt igyekszik tartani. Ha 21 napon át egy alacsonyabb súlyt tartunk, akkor az agy „átprogramozódik”, és onnantól már azt a súlyt igyekszik tartani. Erre szolgál a stabilizáló fázis. 

sikeres fogyókúra

A táplálék kiegészítők adagolása:

 

Előkészítő fázis

Első hét

reggel:

30 ml Morinzhi, + 30 ml Cordypyne,  + 1 kanál Mycoveggie + 300 ml víz (összekeverni, meginni)

1 db. RG kapszula

1 db. GL kapszula

5 db. Spirulina tabletta

este:

5 db. Spirulina tabletta

 

Össz: Spirulina 70 db.

               GL: 7 db.

               RG: 7 db.

               Morinzhi: 210 ml

               Cordypine: 210 ml

 

Második hét

reggel:

30 ml Morinzhi, + 30 ml Cordypyne, + 1 Löffel Mycoveggie + 300 ml víz (összekeverni, meginni)

1 db. RG kapszula

1 db. GL kapszula

10 db. Spirulina tabletta

este:

1 db. RG kapszula

1 db. GL kapszula

10 db. Spirulina tabletta

 

Össz: Spirulina 140 db.

              GL: 14 db.

              RG: 14 db.

              Morinzhi: 210 ml

              Cordypine: 210 ml

Fogyókúra fázis

 

Három hét fogyókúra fázis

reggel:

30 ml Morinzhi, + 30 ml Cordypyne + 300 ml víz (összekeverni, meginni)

1 db. RG kapszula

1 db. GL kapszula

10 db. Spirulina tabletta

este:

2 db. RG kapszula

2 db. GL kapszula

15 db. Spirulina tabletta

 

Össz: 3 x Spirulina 175 db.

               3 x GL: 21 db.

               3 x RG: 21 db.

               3 x Morinzhi: 210 ml

               3 x Cordypine: 210 ml

 

Három hét stabilizálás, mint a fogyókúra fázis

 

Össz:  3x Spirulina 175 db.

                3 x GL: 21 db.

                3 x RG: 21 db.

                3 x Morinzhi: 210 ml

               3 x Cordypine: 210 ml

Személyes tapasztalatok, és tanácsok tekintetében írj üzenetet!

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.