+436644248783 info@internetwork.hu

A sikeres hálózatépítés titka

Avagy, neked miért nem sikerül?

sikeres hálózatépítés

Azok, akik már csatlakoztak egy vagy több mlm rendszerhez, mind tudni szeretnék, hogy mi a sikeres hálózatépítés titka. Sok út vezet a sikerhez, de van néhány általános szabály, amit mindenképpen jobb, ha betartasz. Úgy is mondhatnám, hogy van néhány hiba, amit ne kövess el, ha passzív jövedelem, vagy az anyagi függetlenség a célod. Ezekből szemezgessünk most, annak fényében, hogy újra és újra konfrontálódnom kell olyan munkatársakkal, akik ezeket a hibákat rendszeresen elkövetik, és értetlenül tapasztalják, hogy nem megy nekik a sikeres hálózatépítés.

  1. Ne mutasd be az üzletedet olyanoknak, akiket az ajánlatod nem érdekel. Figyelj oda a másikra! Ha nem érdekli, hagyd békén, még akkor is, ha szerinted nagyon sikeres lehetne az üzletedben. Várd ki az időt, ami talán nem jön el soha, hogy őt is érdekelje. A világ tele van emberekkel, keresd azokat, akik veled akarnak dolgozni.
  2. Vigyázz a jó híredre!! Ha az ismerőseidnek az jut rólad az eszükbe, hogy te vagy az mlm zsoldos, rusztikusabban fogalmazva mlm prostituált, vesztettél. Pedig ha félévente új céghez regisztrálsz, annak fognak tartani. Megtalálhatod a világ legjobb mlm cégét, vagy lehetőségét, akkor sem hozzád fognak csatlakozni, hanem máshoz. Senki nem szeretne magának egy szponzort, aki néhány hónap, vagy egy év után cserbenhagyja, és átregisztrál egy másik hálózatba. Van néhány munkatársam, akik ebbe a hibába estek. A sikeres hálózatépítés egyik titka, hogy légy kitartó.
  3. Ne bizonyos embereket keress meg, különösen ne engem a csodálatos új ajánlatoddal, hanem bizonyos számú embert. Amikor a nálam kevésbé sikeres hálózatépítő ismerőseim megkeresnek, annak az az üzenete, hogy dehogy akarnak ők embereket sikeres hálózatépítővé képezni, ők olyanokat akarnak, akik már készek. Na, azok meg majd dolgoznak helyettük, és felépítik az ő hálózatukat. Ez is egy rendkívül „szimpatikus” hozzáállás. Én azt tartom, hogy segítek neked, hogy sikeres légy, mert tudom, hogy csak úgy lehetek sikeres én is. De nem én fogom felépíteni a te hálózatod, hanem magadnak kell.
  4. Képezd magad! Ha profi és sikeres hálózatépítőket szeretnél találni, neked is azzá kell válnod. Senki nem akarja a szponzorát szponzorálni. Soha nem fog hozzád csatlakozni valaki, aki nálad jobban érti ezt a szakmát. Az persze már lehetséges, hogy menet közben túlszárnyalja a mesterét, és sikeresebb hálózatépítő lesz.
  5. És végül a sikeres hálózatépítés alfája és omegája, hogy csináld! Ha eredményt akarsz, akkor ne ülj ölbe tett kézzel! A sikered 80%-ban azon múlik, hogy teszed, amit tenni kell. A maradék 20%, hogy tudd, hogyan kell. Ezen persze lehet, és kell is csiszolni. De a sikered titka az, hogy kitartóan haladsz a célod felé megállíthatatlanul. Ezt aztán észreveszik majd az ismerőseid is, akik eddig csak figyeltek, és lesz közöttük néhány, aki úgy dönt, hogy veled tart.

Én is embereket keresek, akik sikeresek akarnak lenni. Ha egy vagy közülük, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, és ha hajlandó vagy megadni a siker árát, akkor te is az lehetsz. Hidd el, hogy ez ennyire egyszerű.

[contact-form-7 id=”197″ title=”Észrevétel”]

Summary
A sikeres hálózatépítés titka, avagy neked miért nem sikerül?
Article Name
A sikeres hálózatépítés titka, avagy neked miért nem sikerül?
Description
A sikeres hálózatépítés titka. Vagy inkább melyek azok a hibák, amelyeket semmiképp ne kövess el, ha sikeres akarsz lenni?
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.