+436644248783 info@internetwork.hu

Szerencse, vagy nem?

szerencse vagy nem

Azt mondják, hogy jókor kell lenni jó helyen. Igaz lehet, de szerintem ez nem elég. Jól is kell dönteni azon a jó helyen. Elmesélem, hogy miért. 2012 április 19-én kaptam a hírt, hogy az üzlettársamnak, és két évtizede barátomnak az orosz nyelvű honlapjára regisztrált valaki St. Pétervárról, és rögtön vásárolt is kb. 50 000 forint értékben. Ez volt ezidáig a legnagyobb megrendelés az orosz piacon, a megnyitása óta. A barátom azóta beszélt az illetővel, nevezzük Mihailnak, aki elmondta neki, hogy szándékában áll egy nagy hálózatot kiépíteni., kimondottan egy profi, patinás, megbízható céget keresett, jó termékkel. Minket választott, szerencsére. Nem vagyok jó földrajzból, nem is tudom, hogy mennyi lakosa van Oroszországnak, de szerintem annyian vannak, mint az oroszok. Elképzelhető, hogy sokan fognak egy akkora országban hozzám csatlakozni? Szerintem igen.

Erre lehet mondani, hogy piszok szerencsém volt. Ja. De hol van abban a szerencse, hogy  egy jó évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy rádobok erre a dologra ötezer, azaz 5 000 forintot, és elkezdem ajánlani a terméket másoknak?  És hol van abban a szerencse, hogy az említett barátom elhitte nekem, hogy ez tényleg egy jó üzlet, és ő is rádobott két mozijegy árát? Az eltelt idő alatt minimum 200 emberrel beszéltem, akik tanakodtak, vakaróztak, hogy ők nem is tudják, hogy ez menne-e nekik, és végül úgy döntöttek, hogy nem. Nekik már csak az önigazolás marad, hogy: Nekem úgysem menne ez. Sovány vigasz, és főleg kényelmes álláspont. „Ne csináljunk semmit, mert úgysem fog sikerülni.” Akinek meg sikerül, az meg rohadt szerencsés, mi?

Volt olyan ismerősöm is, aki Moszkvában élt évekig, és azzal hárította el az üzleti ajánlatot, hogy az oroszok nem kávéznak, és ez úgysem fog összejönni. Persze lehet, hogy neki lesz igaza, bár én nem adom fel továbbra sem. Csak nem értem az embereket. Van immáron két olyan regisztráltam, akik kitöltötték ugyan a belépési nyilatkozatot, de aztán meggondolták magukat. Mintha visszaadták volna a nyertes lottószelvényt.

szerencse

Hát nooormális?

Nem szimpatikus álláspont, ha valaki azért lépne be hozzám, hogy majd őhozzá belép valaki, aki majd nagy hálózatot épít, és így ő majd bevételre tesz szert. De ha jobban meggondolom, ha ezért csatlakoznál, akkor is azt kellene tenned, hogy minél több embert léptessél be, mert ezzel növeled az esélyét annak, hogy találsz egy ászt. Vagyis ugyanazt kellene tenned, amit én teszek most, hogy érdeklődőket keresek. És most komolyan kérdezem, hogy nem ér meg két mozijegy árát az, hogy a lehetőségét megteremtsd annak, hogy meggazdagodj?

Egy apró, és friss információ a cégről: A világranglistán tavaly óta 12 helyet ugrott előre, ami a forgalmát illeti. Mert jó a marketingterv, és mert jó a termék. Mire vársz még tulajdonképpen? Ha érdekel a konkrét ajánlat, írd be a neved és az email címed.

  • A következő oldal megtekintéséhez kérjük add meg a neved és az e-mail címed.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.