+436644248783 info@internetwork.hu

Az MLM mint távmunka

Mit is kell itt csinálni?

távmunka

Sokan kérdezik azok közül, akik rátalálnak valamelyik honlapomra, hogy mit kell itt csinálni tulajdonképpen. Az MLM valóban távmunka? Ők azok, akiknek a fejében nem alakult ki hamis kép a network marketing jellegéről, és nem értik még a lényeget. Sajnos olyanok is vannak, akik tudni vélik, hogy ez miről is szól: be kell szervezni az ismerőseimet, igaz? Hát nem! Nagyon nem! Ez nem az illegális kommunista párt, vagy valamilyen terrorista sejt, sőt nem is valami szekta. Ha neked ez a kép van a fejedben erről az iparágról, sürgősen radírozd ki belőle.

Pontosan mit is kell itt tenni, és lehet-e ez távmunka?

Ha tényleg érdekel, elmondom világosan. Talán a számodra is kiderül, hogy mi az oka annak, hogy néhányan annyira meggazdagodnak az MLM-ben, hogy „vasvillával forgatják a pénzüket, hogy be ne dohosodjon”, amíg mások súlyos pénzeket veszítenek, vagy csak simán csalódnak. Azt talán már hallottad, hogy a lényeg az, hogy új vásárlókat találj egy cég termékeinek, vagy szolgáltatásainak, és az általad generált forgalom után jutalékot kapsz. A jutalékod, a jövedelmed soha nem az MLM-ben eltöltött idővel van arányban, hanem azzal a forgalommal, amit a te tevékenységed generált az anyacég részére. Ezt alkalmazotti szemlélettel nehéz megérteni, ebbe nehéz beletörődni. De hát ez van.

A tevékenységünk lényege, hogy kiderítsük minél több emberről, hogy akarja-e a termékünket fogyasztani, vagy nem. Ez lehet akár távmunka is, hisz mindegy, hogy otthonról csinálod, vagy nem. Ha valakiről az derül ki, hogy ő aztán bottal sem piszkálná meg a ganodermás kávét, akkor mi a feladatunkat elvégeztük, mehetünk tovább a következő emberhez. Az ugyanis nem része a feladatnak, hogy bárkit rábeszéljünk a ganodermás kávéra. (Én mindig azt mondom, hogy az nem az én problémám, ha valaki nem fogyaszt pecsétviaszgombát, az legyen már az ő gondja.) Minél rövidebb idő alatt, minél több embert „szűrünk át”, annál jobban fogunk keresni. Ahogy azt fentebb kifejtettem, a „nem”-ek után nem keresünk semmit. A statisztika azonban azt mutatja, hogy 100 emberből csak 95 mond nemet, 5 viszont igent. Ha belegondolsz, hogy hány embert ismersz, hány név van a telefonod memóriájába beleírva, hány ismerősöd van a Facebook-on, és hány emberrel találkozol nap, mint nap, és közülük hányan kávéznak, akkor el tudod képzelni a saját kapcsolati hálódban rejlő potenciált. És ha csak egy szinttel lépsz tovább, és azokra az emberekre gondolsz, akit te nem ismersz ugyan, de az ismerősöd ismeri, akkor talán azt is felfogod, hogy hol van az MLM-ben annyi pénz, amit sokszor megemlítenek neked.

Ki beszél itt beszervezésről?

A száz emberenkénti „ötök” lesznek azok, akikkel majd együtt fogsz dolgozni. Segítened kell őket, informálni, és tanítani, hogy ők is megtalálják a saját kapcsolati hálójukban azokat, akik ganodermás kávét akarnak fogyasztani. Ugyanis ezt a „szűrést” lehet rosszul, és lehet jól csinálni. Lehet találni 100-ból 10 érdeklődőt is, meg lehet találni 200-ból egyet is.

A legtöbb ember szereti azt csinálni, amit a legtöbb ember. 100-ból 95-en nem fognak ganodermás kávét fogyasztani, és nem fognak ebből passzív jövedelmet építeni, és nem vonzza őket a távmunka jellege sem. De ők azok, akik egyre többet fognak dolgozni egyre kevesebb bérért, ők azok, akik utálják a főnöküket, ők azok, akik lekésik a gyerek iskolai fellépését, vagy a focimeccsét, ők azok, akik csak akciókor tudnak márkásabb dolgokat vásárolni. Ők reménykednek folyton a lottónyereményben, ők vállalnak másodállást, és egész héten csak a hétvégét várják. Tudom, hogy szükség van rájuk, hisz mindenki nem építhet hálózatot, csak én nem akarok már közéjük tartozni. És te?

Azt tudtad, hogy ha 20-25 törzsvásárló rajtad keresztül jut hozzá a ganodermás kávéjához, neked már annyi a jutalékod, hogy az egész családod ingyen kávézik? Szerinted találnál a segítségemmel 20-25 embert a barátaid, az ismerőseid, az üzlettársaid, vagy a pácienseid közül, akik ezt a prémium terméket szívesen fogyasztanák? Ha igen, hagyj üzenetet. Én ezt a lehetőséget legalább 20 embernek megmutatom minden hónapban offline, és több száz látogatója van csak ennek a honlapnak is. (És van több honlapom, ez nekem távmunka is.) Nekem mindegy, hogy veled együtt keresek-e pénzt, vagy mással. Neked nem az.

[contact-form-7 id=”197″ title=”Észrevétel”]

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.