Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
+436644248783 info@internetwork.hu

Topapró levél

topapró

 

Tegnap levelet kaptam a Topapró főszerkesztőjétől:

Kedves Felhasználónk!

A topapró Szabályzat elolvasására figyelmeztetés. Mai naptól tilos az oldalra bármilyen online és mlm jellegű, referálós átverős hirdetést feltölteni. Minden hasonló hirdetést törölni fogunk a topapró hirdetései közül.

Több száz elégedetlen telefont és emailt kaptunk, ezért jutottunk erre a döntésre.

Kedves Főszerkesztő!

Én online mlm-mel foglalkozom. A leghatározottabban kikérem magamnak, hogy a szakmámat átverésnek, és így engem csalónak minősítsen. Én is tudnék Önnek több száz elégedett levelet prezentálni olyan rendes, becsületes emberektől, akik számára az online mlm nem átverést, hanem komoly és becsületes passzív jövedelmet eredményezett. Talán ott lehet a bibi, hogy az elégedetlen százak annyi erőfeszítést sem tettek bele az mlm-be, – ha egyáltalán megpróbálkoztak vele – amennyi egy jóízű kakáláshoz szükséges. Elnézést a szóhasználatomért.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.