+436644248783 info@internetwork.hu

Mindenki imád vásárolni

De utálja, ha el akarnak adni neki valamit

Ismerd meg a lehetőségeket, és válaszd ki azt, ami neked a legjobban megfelel!

Kisker árNagyker ár

A világ legjobb ganodermás termékeihez az út,

a világ legkevésbé felhasználóbarát webáruházán át vezet.

Vásárlás fogyasztói áron

A gombra kattintva egy másik fülön bejön a webshop. Ezt az anyacég működteti, nem mi. Ha nem magyar nyelven jelenik meg, akkor jobb oldalon fent a kis zászlóra kattintva állíthatod magyarra. Utána a mellette lévő menüpontra, a "Fogyasztói vásárlás"-ra kattints!

A következő oldalon meg kell adnod az adataidat, el kell fogadnod az adatkezelési tájékoztatót, de a legfontosabb, hogy az országot, ahová rendelni szeretnél, kiválaszd. Ugyanis a különböző országokban más és más termékek kaptak engedélyt.

Ha mindent jól csináltál, és Magyarország-i címre szeretnél rendelni, akkor csak a Magyarországon kapható, és engedélyezett termékeket fogod látni.

Hogyan vásárolhatsz 25%-kal olcsóbban?

Ehhez regisztrált törzsvásárlóvá kell válnod. A regisztráció nem kerül semmibe, és nem jár kötelezettségekkel, sem most, sem a jövőben. Nincs vásárlási kötelezettség, és nem kell senkinek továbbajánlani semmit. Ha egy törzsvásárló 12 hónapon át nem vásárol semmit, a státusza inaktívvá válik, amit egyszeri 100 pontos vásárlással lehet újraaktiválni.

A regisztráció akkor érvényes, ha az új tag rögtön lead egy legalább 100 pontos rendelést is. Erre két lehetőség kínálkozik.

„Személyre szabott” csatlakozás

Megadod az adataidat a törzsvásárlói regisztrációhoz, és tetszés szerint választasz a termékeink közül. Ha 50 pont feletti értékben vásárolsz, ezt a csomagot postaköltség nélkül megkapod. De regisztrálhatsz egyetlen termék megvásárlása nélkül is, nulla ponttal. Bár ha valaki nem akar vásárolni, akkor nem sok értelme van regisztrálni. Minden esetre törzsvásárlóként azonnal 25%-kal olcsóbban vásárolhatsz, míg a világ világ, és még két nap.

„Gazdaságos” csatlakozás

Megadod az adataidat a törzsvásárlói regisztrációhoz, és valamelyik DSP termékcsomagot választod. Ezek a csomagok a cég legjobban fogyó termékeit tartalmazzák, és a 25%-kal kisebb nagyker áron túl, további kedvezményeket is biztosítanak. Ugyanis a csomag árának 110, 130, illetve 150%-át visszakapod levásárolható kedvezmény formájában. Ez a kedvezmény a konkrét csomagtól függ. Vagyis ezzel a módszerrel az első vásárlásod teljes egészében ingyen lesz, sőt még jutalmat is kapsz. A DSP csomagok áráról, és a tartalmáról itt találsz

Ha van még kérdésed, tedd fel nyugodtan!

1 + 4 =

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.