+436644248783 info@internetwork.hu

Egészség és jólét

A lehetőség eljő, de nem időzik sokáig

Empatikus hálózatépítéssel, és ganodermás termékekkel foglalkozom.

BetegségmegelőzésPasszív jövedelem

Empatikus hálózatépítő vagyok, ganodermával, és más gyógygombákkal foglalkozom. Nem használok különböző befolyásolási technikákat, csupán tájékoztatok, de a döntést mindenkire ráhagyom. A célcsoportom a tudatosan gondolkodó, a saját sorsáért felelősséget vállaló emberek. Olyanok, akik nem akarnak sem a „betegségügy” bugyraiba kerülni, sem nyomorogni öreg napjaikra.

Fogyasztói hálózatot építek, mert hiszem, hogy ez óriási esély. Fantasztikus tapasztalataim vannak egy termékcsaládról, amiket boldogan elmondok annak, aki kíváncsi rá. Meggyőződésem, hogy a betegségeket jobb megelőzni, mint bekerülni az egészségügy bugyraiba. Sajnos nem bízom az orvosokban, és még kevésbé bízom az általuk felírt gyógyszerekben. Tudom, hogy magunk vagyunk felelősek a bajainkért, helytelen táplálkozási szokásainkkal, és helytelen életmódunkkal. És szerintem nincs instant megoldás. És nem hiszem el, hogy a gyógyszergyárakat az érdekli, hogy én egészséges legyek, könnyen, gyorsan, és kényelmesen. Szerintem őket a profit érdekli.

Találtam egy olyan termékcsaládot, amelyikkel sok embernek tudok segíteni abban, hogy elkerülje a gyógyszeres kezeléseket, amelyek soha nem meggyógyítani akarnak, hanem csak a tüneteket tartják kordában. Egy-egy vásárló, aki évtizedeken át hűségesen vásárolja azokat a termékeket, amelyek kezelik a betegsége tüneteit, valóságos aranybánya. És ezt pontosan tudják is az illetékesek. És ha egy kicsit belegondolsz, te is tudod. Én erre kínálok egy alternatívát, ha érdekel. Fontos, hogy tudd, a valódi terméktapasztalatokat nagggyon rizikós nyilvánosságra hozni egy weboldalon, mert tilos azt sugallni, hogy a táplálék kiegészítők gyógyítanak. Szóval az igazat csak négyszemközt…

 

Nagyon sokan foglalkoznak fogyasztói hálózat építésével, #laptoplifestyle, #onlinenetworker meg hasonló hashtag-ek alatt. Fülig ér a száj, mindenki „megtudjacsinálni”, és a tengerparton dolgozik, a világ legjobb csapatában. #éldazéleted, #imádokvállalkozni és #szabadélet. Naná! Én ezt az üzletet empatikusan csinálom, és a munkatársaimnak is azt tanítom. Engem tényleg érdekel, hogy mit gondolsz. Érdekel, hogy tudok-e neked segíteni. Ha olyan problémád van, amire nem megoldás sem a termékünk, sem az üzlet, akkor szóba sem hozom, mert nem lenne tisztességes. Tökéletesen el tudom fogadni, ha téged nem érdekel az üzletem, nem terellek az „igenek utcájába”, és akkor is udvarias maradok veled, ha nem remélek tőled semmi hasznot. Tudom, ez manapság nem divat, de lehet hogy UFO vagyok.

Ahhoz értek, hogy online elérjem az embereket, és felkeltsem a kíváncsiságukat. Biztos vagyok benne, hogy a network marketing sikerhez nem elég a lelkesedés, meg a fülig érő száj, hogy „megtudodcsinálni”. Profi jövedelme csak a profiknak van. De én is amatőrként kezdtem, csak menet közben rájöttem, hogy mire van szükség, és felvettem a fordulatszámot. Te is #megtudodcsinálni ha hajlandó vagy változni. Tudod, semmi sem olyan szép, és nem olyan rossz, mint amilyennek első pillanatban tűnik. Ha akarsz valakivel erről beszélni, teljesen őszintén, akkor keress engem.

Menekülj meg a „betegségügytől”!

Ganoderma gomba, spirulina, oroszlánsörény-, vagy süngomba, kínai hernyógomba, vagy cordyceps sinensis, tartalmú élelmiszerek, italok, kozmetikai szerek. Fermentál élelmiszerek, és italok, sőt bőrápoló szerek oldala itt található. Ha ezek érdekelnek, kattints a gombra. Ha valódi terméktapasztalatokra vagy kíváncsi, hagyj üzenetet, mert azt csak négyszemközt. Tudod…

Az üzlet érdekel, mutass többet!

Hálózatépítés főleg online eszközökkel, „darálás” nélkül, empatikusan, a másik ember maximális tiszteletben tartása mellett. Közös személyiségfejlesztés, inspiráló csapat, és olyan termékek, amiket ilyen minőségben, ilyen áron sehol máshol nem kapnál meg. Kattints a gombra, vagy használd a kapcsolatfelvételi űrlapot!

Nézd meg a saját csapatunk számára készített, ingyenesen használható személyre szabott oldalunkat!

Ugyanezt elkészítettük németül, és angolul is. Ha a csapatunk tagja leszel, ezeket is használhatod a saját adataiddal.

Hagyj üzenetet!

1 + 15 =

Néhány dicsérő vélemény a munkatársainktól:

Olyan lehetőséget kerestem, amiben kifejezhetem önmagam, ami által tanulhatok, megismerhetek új dolgokat, és esetleg még anyagi bevételem is származik belőle.

Timea

Thessaloniki, Görögország

21 éve készségfejlesztéssel foglalkozom és lassan 15 éve a saját tréningcégem a Tréning Centrum Magyarország vezetőjeként járom az országot. Most sokan kérdezhetitek, hogy mi az oka a váltásnak? Nincs váltás, maradok tréner és mellette elkezdem ezt az üzletet is. Mert szabad akarok lenni én is, és mert ezt a céget, és ezt a termékcsaládot olyannak találom, amihez örömmel adom a nevem.

Tamás

Budapest, Magyarország

Hiszünk abban, hogy jó helyen vagyunk, és ha arra kérnél bennünket, hogy egy mondatban foglaljuk össze az üzenetünket, akkor azt mondanánk, hogy: Van más élet!

Laura és Norbert

Budapest, Magyarország

Szeretem, hogy nincs kötöttség, a saját tempómban haladok, kényelmesen, otthonról dolgozhatok, és óriási a benne rejlő lehetőség..

Éva

Várpalota, Magyarország

Annyira jó, hogy kaptuk ezt a lehetőséget. Sokat szenvedtem korábban a munkahelyemen az irodában ülve egész nap és vágytam valami rugalmasabb időbeosztásban végezhető, értékes tevékenységre.

Ildikó

Budapest, Magyarország

Harminc évvel ezelőtt azt gondoltam hogy elérem rengeteg munkával hogy nyugodt életet tudok biztosítani a családomnak és magamnak. Mára már kiderült hogy ez a hagyományos formában és keretek között lehetetlen. Akkor talált rám ez az üzlet amikor egészségileg és mentálisan is elég mélyen voltam... Most azt gondolom hogy ez életem legjobb döntései közé tartozik. Ez egy varázslatos üzlet ami megváltoztathatja a gondolkodásod és az egész életed.

Lajos

Püspökladány, Magyarország

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.