+436644248783 info@internetwork.hu

A DXN karrier módjai

A cserkeszőlői „csapiépi” története

DXN karrier

A DXN karrier több módon is elérhető. Nem foglalkoztam a többi cég marketingtervével, de a saját cégünkét meglehetősen jól ismerem. Mivel nyitott szemmel járok a világban, ráadásul elemző típus vagyok, szerintem volna értelme elolvasnod ezt a cikket. Megtudhatod belőle, hogy mi az, ami számít, és mi az, ami csak csillogás.

A DXN karrier állomásai

Minden MLM cégben vannak karrierszintek, így a DXN-ben is. Ezeknek cégenként eltérő neveik és feltételeik vannak. Mindenhol szeretik használni a „gyémánt”, és a „gold” szavakat. A DXN karrier stációiban az a közös, hogy ha egyszer elérted, soha nem veszítheted el, feltéve, ha nem vétesz a forgalmazói szabályok és az üzleti etika ellen. Ezen a képen megnézheted az összes karrierszint jelvényét, egyben azt is, hogy jelenleg mi a feleségemmel, hol tartunk ezen az úton. Most semmiképpen nem untatlak azzal, hogy az egyes szintekhez tartozó feltételeket, és jutalmakat részletezzem, ha érdekel, csak keress.

A 2024 áprilisi állapot

Mi számít?

Általában a magasabb karrierszintekkel nagyobb a jövedelem is, de ez nem törvényszerű. Egy olyan marketingterv esetében, amelyiknél semmilyen üzleti szintről nem lehet visszaesni, nincs egyenes arányosság a bónusz, és a karrierszint között. Mivel minden szint az eddig összegyűjtött pontokon alapul, úgy is lehetsz gyémánt, ha belépteted 6 barátodat, és egyenként mindenkinek megveszed a 4500 pontot, vagyis a Star Agent szintet. Abban a hónapban, amikor ez összeáll, meg kell lennie a minősült gyémánt feltételeknek, és megvan a szint. Gyémánt lettél. És ha utána soha senki nem vásárol semmit, te akkor is gyémánt maradsz. Még akkor is, ha egy fillért sem keresel ezzel az üzlettel. Meglesz a szép kitűződ, nézegetheted.

Nem mind arany, ami fénylik

Biztos vagyok benne, hogy minden magasabb szintű gyémánt vezető besegített már abba, hogy egy-egy munkatársa gyémánt legyen, és ezzel ő is léphessen egy újabb szintet. Mint ahogy az is törvényszerű, hogy mindenkinek vannak gyémántjai, akik időközben feladták a DXN karriert, és abbahagyták a munkát. De olyanokat is ismerek, akik nem töltik az időt azzal, hogy megtanulják ezt a szakmát, hanem amikor kész egy gyémánt vonaluk, az egész csapatot átregisztrálják egy új lábra, hogy elérjék a következő üzleti szintet. És aztán újra. Sajnos a cég menedzsmentje is inkább a karrierszintet díjazza, mint a sikeres üzletépítést. Te viszont figyelj arra, hogy kihez csatlakozol! Inkább csatlakozz egy alacsonyabb szinten lévő jó szakemberhez, mint egy üres karrierszinthez.

A DXN karrier útja

Amikor valaki üzleti céllal csatlakozik, a szponzora elmondja neki az általa ismert legjobb módszert arra, ahogy sikeres lehet. Megfigyelésem szerint az esetek 99%-ában az új belépő ezt nem veszi figyelembe, hanem megy a saját feje után. Hisz a hálózatépítés valóban nem boszorkányság, bárki sikeres lehet benne. Amikor az első próbálkozások után megtapasztalja, hogy az úgy, ahogy ő gondolta nem működik, akkor két eset lehetséges. Az egyik lehetőség az, – és ezt választják a legtöbben – hogy abbahagyja, majd később egy másik cégnél megpróbálja újra, ugyanazzal a használhatatlan módszerrel. Ebből szinte soha nem lesz karrier.

A másik módszer, ami igen ritka, hogy valaki addig próbálkozik, amíg ki nem kristályosodik egy számára elfogadható, hatékony módszere. Ez általában olyan lesz, ami legalább 80%-ban megegyezik azzal, amit a szponzora tanácsolt neki az elején. Akár rögtön kezdhette is volna azzal. De végső soron elérheti a célját, némi kerülőúttal.

Ez itt a dicsekvés helye

Arra neveltek, hogy nem szabad dicsekedni. A network marketing viszont arról szól, hogyan tudod magad a leghatékonyabban értékesíteni. Meg arról, hogy a saját sikereidet tedd ki a kirakatba, mert a hibáidat tuti, hogy kiteszi majd más. Történetesen egy ideje van is mire büszkének lennem. Mi a párommal ahhoz a vékony réteghez tartozunk, akik nem hagyták abba amikor jöttek az első buktatók. Bár, ha agyonütnének se tudnám megmondani, hogy mi hajtott ennyire bennünket. Nem nélkülöztünk, nem volt adósságunk, igaz vagyonunk sem. Szerettük, és szeretjük csinálni. És a saját bőrömön tapasztalom meg annak az igazságát, hogy ha valamit 10 000 órán keresztül gyakorolsz, akkor azt nagyon magas szinten leszel képes végezni. Lehet, hogy nekem is összejött a 10 000 óra, de ki számolja, ugye…

2023-ban a havi forgalmunkat sikerült megháromszorozni. De a 2023 januári forgalomnak – ami akkor egy csúcs volt – a 2024 januári az ötszöröse volt. Igaz, ebben benne volt a frissen bevezetett ASP is. Az ASP-ről itt olvashatsz. 2023-ban 4 új üzleti szintet léptünk előre, az idén februárban egy újabbat, és májusra várjuk a következőt. Ha ezt a blogbejegyzésem elolvasod, többet meg fogsz érteni belőle.

Mi a titka a DXN karriernek?

Az én esetemben ennek két titka van. Az egyik, hogy a közösségi médiában nagyon sok embert tudok elérni, és ott sikerrel tudok bizalmat építeni. A másik pedig egy döntés. 2023 januárjában a DXN 14. magyarországi szülinapján felkértek egy előadásra. Ekkor összeszámoltam az addigi belépőimet, és az általuk azóta vásárolt pontokat. Ekkor lett világos, hogy ha ezeket az embereket nem direktre hozom be, hanem a struktúrában egymás alá, a megfelelő pozícióba, akkor lehetett volna egy új gyémánt lábunk. És ekkor úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy ezentúl nem regisztrálunk be havonta 60-70 embert direktre, hanem csak 20-25-öt. A többieket a megfelelő helyekre tesszük a struktúrában.

Ugyanúgy személyesen szponzorálom őket, a jutalékunk kevesebb lesz utánuk, de a karrierszintünk elkezdett száguldani felfelé. Vedd észre a különbséget, én nem megveszem az új szinteket, hanem a forgalmat is odateszem a munkatársaimhoz, akikből így gyémántok lesznek. És nem véletlenszerűen választom ki azt, akinek segítek. Ha nem így döntöttünk volna, akkor még most is Executive Senior Star Diamond-ok lennénk, 4 gyémánt lábbal, igaz legalább 1000 €-val nagyobb lenne a havi bónuszunk. Most viszont Gold Diamondok vagyunk, 8 gyémánt vonallal, és reményeink szerint májusban kész a kilencedik.

dxn karrier

Hab a tortán

Az egyik alapkérdés, hogy mivel teszel jót valakivel igazán? Ha halat adsz neki, vagy ha megtanítod halászni? Szerintem az utóbbi, csak sajnos kevesen akarnak tanulni. Mi azt tanultuk a szponzorunktól, Faragóné Keserű Judittól, hogy segítsük a csapattársainkat, és adjunk nekik eszközöket, amivel ők dolgozni tudnak. De azt is megtapasztaltam, hogy mennyire kicsi az igény a hatékony eszközökre. Pedig olyan online rendszerünk van, ami tudomásom szerint senki másnak nincs a DXN-ben Európában. De nem nagyon akarja használni senki.

Koncentráljunk a kemény magra!

Jelenleg 2700 fős a hálózatunk, amiből kevesebb mint 10 emberről gondolom, hogy el akar valamit érni. Ők a „kemény mag”. Róluk tudom, hogy készek tanulni, és ezért át is adom nekik azt a titkos összetevőt, amitől az én módszerem működik. Ezért a szokásos vasárnap esti zoom beszélgetéseken túl, összehoztunk egy csapatépítő tréning hétvégét is Cserkeszőlőn, húsvét előtt egy héttel. Gondoltam, hogy jó lesz, de hogy ennyire…

Ez a kis összefoglaló nem tudja átadni a teljes élményt, de a lényeg a tanuláson, és az eredményességen volt.

A titkos összetevő

Hát ezt nem fogom soha, sehol elmondani, csak a saját csapatunk tagjainak. Tudom, hogy minden jó dolgot lemásolnak, ezért nem lepett meg az sem, hogy sokan dolgoznak hasonló videókkal a közösségi médiában, mint én. Azt is tudom, hogy mi az, amit máshogy csinálnak, és természetesen látom, hogy milyen módosítással tudnának robbantani. De én is védem a titkaimat, mert tudom, hogy mennyire értékesek. Ezért az értékért hozzánk kell csatlakozni. És hidd el, hogy én így is remekül vagyok, ha máshol akarsz fogyasztói hálózatot építeni. Ahogy én meg tudtam tanulni, és rá tudtam jönni arra, hogy mi működik, más is megteheti.

 

Summary
A DXN karrier módjai. Mi az, ami számít, és mi az, ami nem?
Article Name
A DXN karrier módjai. Mi az, ami számít, és mi az, ami nem?
Description
A DXN karrier módjai. Mi az, ami számít, és mi az, ami nem? Vannak üresen csillogó karrierszintek is, ne dőlj be nekik!
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.