+436644248783 info@internetwork.hu

Mennyit lehet keresni a DXN-nél?

Mellébeszélés nélkül

keresni

Sok MLM cég leígéri a csillagokat az égről, ha arról van szó, hogy megnyerje az embereket a csatlakozásra. Ismerek több MLM sztárt is, akik átlagosan 3-5 évente más cégnél vannak, és mindenhol hamarosan a Top keresők közé emelkednek. Aztán amikor borul a bili, újra kezdik máshol. A lényeg a gyors pénz. Igen, ők egyértelműen sztárok, és nagyon tudnak valamit.

De mi van a normál halandókkal?

Olyanokkal, mint én is. Tudok én attól jobban keresni, mert mások a cég csúcsán hihetetlen összegek tudnak keresni havonta? Nem hiszem. A számomra sokkal jobban hangzik, ha van világszerte pár százezer, aki az alkalmazotti munkáját ki tudta váltani vele, és van néhány millió, aki már ingyen kávézik. Azt valahogy könnyebben el tudtam annak idején hinni, hogy nekem is sikerülhet. Én csak egyetlen egy fogyasztói hálózatot akarok építeni, nem 3 évente újat. Ezért is választottam ki egy olyan céget, akinek már a neve is azt jelenti: becsület. (A kínai „daxen” szó jelentése: tisztesség, becsület.)

A cég mottója: mindenkinek, aki egészségesen szeretne élni, legyen lehetősége, hogy ganodermát fogyasszon, és ha nem telik rá neki, akkor azzal, hogy tovább ajánlja, előteremthesse a rá valót.

Itt senki nem ígéri, hogy gyorsan milliókat lehet keresni. Itt a magunkon, és az egymáson való segítségről van szó elsősorban. Biztosan vannak sokan, akik ezt nem tartják elég vonzónak. Ők keressenek akkor másik hálózatot! Bár ha az alábbi táblázatot megnézed, láthatod, hogy azért itt is lehet ám pénzt is keresni. Csak talán kicsit később, mint máshol. Kattints a képre a nagyobb mérethez.

keresni

Nos, hogy is értendő ez a táblázat?

Nézzük az első sort! Ahhoz, hogy 50-70 000 forintot kereshess, el kell érned a Star Agent (SA) szintet, (4500 pont összesen) és lennie kell havonta 3-3,5 ezer csoportpontodnak. Ehhez 30-35 olyan törzsvásárló kell, aki minden hónapban megveszi a maga 100 pontját. Ez azonban csak utópia. A valóságban több kell, mert sokan nem a jutalék miatt vásárolnak, hanem pontosan annyi terméket vesznek, amennyire szükségük van, és nem törődnek a pontokkal. A többi pedig már csak matematika.

Ez a kiegészítő táblázat azt mutatja, hogy neked személyesen kb. hány embert kell beregisztrálnod a különböző szintek eléréséhez. Ezek tapasztalati értékek, senki nem egyedül regisztrálja be az összes embert a hálózatában, hanem a belépők is hoznak belépőket, és azok is hoznak új belépőket.

Mi az ami még fontos?

Arra szeretném felhívni a figyelmet még, hogy 30 000 forintos jutaléknál már kijön a havi 100 pontod, vagyis a kávéadagod, és az viszonylag hamar elérhető. A táblázatból talán nem látszik, de ugyanannyi csoportponttal több a jutalék, ha magasabb üzleti szinten vagy. A táblázat értékei tájékoztató jellegűek, hiszen nagyon nem mindegy, hogy azok a bizonyos pontok a struktúra melyik részén kerültek megvételre. És nincs két egyforma struktúra sem. De a saját tapasztalatim alapján megerősíthetem, hogy az értékek hozzávetőlegesen stimmelnek. Egy millió forint passzív jövedelem mindenkinek jól jönne, de azon a szinten nem lehet ebbe a játékba beszállni. Csak a nullánál.

Nézd meg a táblázatot, és gondolkodj el azon, hogy mi számodra a fontos, a hihető, az elképzelhető. Ez alapján dönts helyesen!

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.