+436644248783 info@internetwork.hu

Ez jobb, mint a Black Friday!

Az aktív szpozoráló program, az ASP

 

Az aktív szponzoráló program, az ASP, a DXN új programja, ami a vásárlóknak extra ajándékot az üzletileg érdekelteknek pedig extra bevételt kínál. Ezek az előnyök csak úgynevezett ASP csomagok megvásárlásával valósulnak meg. ASP csomagot mindent tag csak egyszer vásárolhat, soha többet. Bármikor megvásárolhatja, időbeni megkötés nélkül, de csak egyetlen egyszer. A tartalmát szabadon, bármilyen megkötés nélkül maga állíthatja össze. Egy ASP csomagnak el kell érnie a 100 PV pontértéket, felső határa viszont nincs, akár több ezer pontértékű is lehet. A csomag ára 100 százalékban visszatérítésre kerül, levásárolható kedvezmény formájában. Érdemes tehát jól átgondolni a csomag értékét, mivel csak egyszer lehet szert tenni erre a kedvezményre.

Tulajdonképpen a csomag tartalma ajándék. És minél nagyobb a csomag, annál nagyobb az ajándék is. Ez a levásárolható kedvezmény a csomag megvételétől számított három éven át érvényesíthető, és minden vásárlás értékének a 10%-a fizethető belőle. De nem csak annak éri meg az ASP csomag, aki megvásárolja, hanem annak is, aki a struktúrában a vásárló felett áll. Ő ugyanis ezután a csomag után 60% visszatérítést kap. Egészen pontosan az összeállított, felsőhatár nélküli csomag SV értékének a 60% át. Egyébként még egy gyémánt is csak 37%-ot kap. Egy szinttel feljebb 10% a bónusz a csomag után, és a következő két szinten is van még öt-öt százalék.

Ezek a jutalékok csak ASP csomagok után járnak, és csak addig, amíg valaki benne van ebben a programban. És ebben a programban attól a pillanattól kezdve, ahogy egy országban bevezetik, mindenki benne van. A régi tagok a bevezetést kezdve az első három hónapban, új belépők a belépésétől számított első öt hónapban automatikusan a tagjai. Minden feltétel nélkül élvezhetik az előnyeit, és nem szükséges az, hogy ők is vásároljanak ASP csomagot. A kezdeti időszakot követően azonban már csak akkor, ha bizonyos feltételeket teljesítenek.

Az ASP program bevezetésekor már meglévő tag számára a feltételek a következők.

  • Legyen legalább hat új belépője, legalább 100 ponttal az első három hónapban. A negyedik hónaptól a feltétel, havonta három új belépő, minimum 100 ponttal.
  • Új tagok számára: öt új belépő az első öt hónapban, minimum 100 ponttal. A hatodik hónaptól ugyanúgy, mint a régieknél, három új belépő, minimum 100 ponttal havonta.

Aki egyszer kiesett a programból, nem kerülhet vissza soha többé. Egy naptári évben kétszer lehet 1-1 hónapra szünetet kérni, amikor nem kell teljesíteni az aktivitási feltételeket és mégis bent maradhat a tag a programban, és kapja az ASP csomagok után járó jutalékát. Ezt azonban az adott hónap ötödikéig, vagyis előre kell jelezni az eworldben. Ez a felfüggesztés nem kérhető az első három, illetve az újaknak az első öt hónapban. Hab a tortán, hogy a bevezetésnél az első három hónap ASP pontjai duplán számítanak. Vagyis, ha valaki nagyon hajt egy üzleti szintre, soha vissza nem térő alkalom, hogy feleannyi ponttal elérjen egy új szintet, hiszen ezek a pontok dupla számítanak.

Kár lenne ebből kimaradni.

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Iratkozz fel a hírlevelekre!

Linkedin profilom

empatikus hálózatépítő

Hallgasd meg a podcast-emet!

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.