+436644248783 info@internetwork.hu

DXN London

Ganoterápia előadás az Egyesült Királyságban

DXN London

A ganoterápia egy nagyon egyszerű alternatív gyógymód, ami a test öngyógyító folyamatainak a felélesztésén keresztül képes enyhülést hozni sok beteg ember számára. Tehát nem a ganoterápiában használt táplálék kiegészítők gyógyítanak, hanem te gyógyítod meg saját magad. És ami még ennél is sokkal fontosabb, aki prevencióra használja, nem is kerül olyan helyzetbe, amikor testi panaszok keserítik az életét.

2024 júniusában a DXN London meghívására jártunk az Egyesült Királyságban, ahol kicsi, de lelkes közönség előtt tartottunk egy egész napos szemináriumot. Reményeink szerint hasznos tanácsokat adtunk át nem csak a kezelések, de a megelőzés tekintetében is. Volt szó az üzleti lehetőségről is, hiszen a DXN nem csak kiváló táplálék kiegészítőket bocsájt a fogyasztók rendelkezésére, hanem arra is van megoldása, hogyan tudja mindenki magának előteremteni a saját dózisára valót.

DXN London

A DXN-nek Londonban jelenleg, 2024 nyarán még csak nem hivatalos, úgy nevezett virtuális központja van, viszont az ígéretek szerint még az év végére megnyílik a DXN London-i képviselete. De mindegy is, mert a fogyasztók már évek óta gond nélkül hozzájutnak a ganoterápiában használatos készítményekhez.

Ganoterápia előadás, és holiday

A cég rendkívül nagyvonalú volt velünk, mert nem csak a repülőjegyünket fizette, hanem a rendelkezésünkre bocsátotta a Kidbrook-ban bérelt kis lakást is, ahol több napot is eltölthettünk. Így aztán volt időnk újra szétnézni Londonban. Ezúttal a Temzén közlekedő Uber hajóról láthattuk például a nevezetességeket, a parlamentet, a Big Ben-nel, a London Eye-t, a Shard-ot, aminek tavaly fent is voltunk a tetején, és a Sky Garden-t, amire viszont ezúttal sikerült feljutnunk.

London jellegzetességei

Ha London, akkor mi biztosan belekerülünk valamibe. Tavaly pont a koronázáskor voltunk ott, és így kiélvezhettük az ezzel járó lezárásokat és tilalmakat. Chinatown-ban aláírtunk egy szervkereskedelem elleni petíciót, és eljutottunk egy ABBA koncertre az ABBA Arénába. Az idén egy szikh tüntetésbe keveredtünk, és kitapasztaltuk, hogy lehet egy hömpölygő embertömegen átkelni az utca egyik oldaláról a másikra. És sétálhattunk a Portobello Road-i piacon is Nothing Hill-ben, ahol a „Sztárom a párom” című film forgatása is zajlott. És nem szabad elfelejteni a Frameless kiállítást, ami már a mesterséges intelligencia felhasználásával készült. A fenti videóban láthatsz belőle néhány pillanatot.

Hazaút

És valahogy a hazaút is minden alkalommal hoz kellemetlenségeket. Tavaly a repülő másfél órát késett, és mire Schwechat-on leszálltunk, már csak Bécsig tudtunk vonattal eljutni, mivel éjfél után már nem jár vonat. És a főpályaudvar éjjel zárva van, mindenki menjen ahová akar. Szóval ott csöveztünk a májusi hideg éjszakában az utcán.

Az idén még Londonban megjártuk, mert egy olyan vonatra szálltunk fel Stansted felé, ami nem ment a Stansted-i reptérig, hanem egyszer csak elindult vissza. Mi pánikszerűen leugrottunk a következő megállóban, csakhogy ott nem álltak meg a Stansted-i reptérre vezető vonatok. Mire kiértünk a reptérre, és felültünk a belső vonatra, ami a kapuhoz vitt volna, tűzriadó lett, és mindent lezártak. Szóval ismét késett a gépünk, de szerencsére este 7-re már Schwechat-on voltunk, így legalább volt vonatunk haza, St. Pöltenbe.

Köszönjük a DXN London meghívását, felejthetetlen élmény volt, szívesen jövünk máskor is.

Summary
DXN London - Ganoterápia előadás Londonban
Article Name
DXN London - Ganoterápia előadás Londonban
Description
A DXN London meghívására Londonban jártunk, és ganoterápia előadást tartottunk. És ha már ott voltunk, szét is néztünk. :)
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.