+436644248783 info@internetwork.hu

Hogyan tudsz csatlakozni a csapatunkhoz?

multilevel marketing csapat

A Koffein Klub alapító csapata

Azt, hogy miért akarsz velünk együtt dolgozni, hogy mit szeretnél az életben elérni, azt neked kell tudnod. 

Mi most csak a hogyanról szeretnénk írni. Három féle módon vásárolhatsz a termékeinkből. Az első lehetőség, az

Vásárlás, csatlakozás nélkül

Ha először ki szeretnéd próbálni valamelyik terméketet, nem regisztrálsz, csak veszel mondjuk egy próba csomagot kiskereskedelmi áron. Kifizeted a szállítási díjat, vagy Pesten a központi irodában veszed át. Kattints a gombra, és egy kis magyarázatot fogsz találni a webáruházban történő vásárlás menetéről. Később majd eldöntöd, hogy akarod-e rendszeresen élvezni a hatását.

Ha ezen már túl vagy, esetleg tökéletesen megbízol a cégben, a termékek minőségében, és bennünk, akkor járhatsz ennél jobban is.

„Óvatos” csatlakozás

Egy regisztrációs űrlapon megadod az adataidat, és kész. Egy fillérbe sem kerül, és azonnal jogosult leszel a 25%-kal olcsóbb törzsvásárlói árra. Tudnod kell, hogy ez nem egy lottószelvény, amivel nyerhetsz. Ha soha nem vásárolsz, nem is kereshetsz ezzel pénzt. Ezért ha a regisztráció alkalmával legalább 50 pontos rendelést is leadsz, akkor azt ingyen kiviszi neked a GLS. Később az ingyenes kiszállítás 30 000 forintos rendelés felett jár, ami terméktől függően ennek az 50 pontnak a duplája lehet. Érdemes tehát rendelni is valamit legalább próbából. De csatlakozhatsz nulla ponttal is.

„Gazdaságos” csatlakozás

Megadod az adataidat a törzsvásárlói regisztrációhoz, és valamelyik DSP termékcsomagot választod. Ezek a csomagok a cég legjobban fogyó termékeit tartalmazzák, és a 25%-kal kisebb nagyker áron túl, további kedvezményeket is biztosítanak. Ugyanis a csomag árának 110, 130, illetve 150%-át visszakapod levásárolható kedvezmény formájában. Ez a kedvezmény a konkrét csomagtól függ. Vagyis ezzel a módszerrel az első vásárlásod teljes egészében ingyen lesz, sőt még jutalmat is kapsz. A DSP csomagok áráról, és a tartalmáról itt találsz még információt.

Visszatérve az eredeti kérdésre, akkor tudsz csatlakozni a csapatunkhoz, ha regisztrálsz. Ha nem Magyarországon élsz, – ahogy mi sem, – akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, mert bár a világ valamennyi országából be tudsz lépni, és mindenhol építhetsz üzletet is, meg terméket is fogyaszthatsz, mégsem teljesen egyformák a lehetőségek mindenhol. Hagyj üzenetet, vagy írj nekünk az info@internetwork.hu-ra!

„Egy ilyen üzletből bűn kimaradni.”

Kérlek, kattints a linkre, és a következő oldalon töltsd ki a regisztrációdhoz az adatokat! 

Egy tipp: használd a Firefox böngészőt, a többi nem mindig boldogul az anyacég weboldalával.

Mi történik a csatlakozásod után?

Amikor kitöltötted a regisztrációs űrlapot, és a kiválasztott fizetési mód alapján kifizetted a rendelt termékeket, négy dolog fog történni:

  1. Bekerülsz a rendszerbe, megjelenik a neved a saját struktúránkban, mint új munkatárs, és a központ elindítja neked a csomagot.
  2. Kapsz email-ben egy törzsvásárlói számot, és egy aktiváló kódot a háttér irodánkhoz. Ezzel 7 napon belül hozz létre magadnak egy jelszót! Az oktató videót itt találod.
  3. Ha használod a Facebook-ot, felveszünk a titkos, zárt csoportunkba. Mi itt osztjuk meg azokat a hasznos információkat, oktatási anyagokat, amikből tanulhatsz. Itt találsz nyomdakész szóróanyagokat is, amiket természetesen ingyenesen lemásolhatsz, és ahol akarod kinyomtathatsz.
  4. Részt vehetsz a heti rendszerességgel megtartott Koffein Klub online beszélgetéseken, és a szerdai Dobbantókon. Innen tanulhatsz, inspirálódhatsz, és felteheted a kérdéseidet.

Ezeken kívül más különösebb dolog nem fog történni. Senki nem fog noszogatni, piszkálni azzal, hogy mikor léptetsz már sok-sok embert. Érezd jól magad a csapatban, az üzletben, mi megyünk előre, és kitapossuk neked is az utat, ha akarsz, követsz.

Szerintem próbáld ki, nagyon megéri.

Hogy miért minket válassz?

Hallgasd meg mit mondanak rólunk a munkatársaink.

Néhány dicsérő vélemény a munkatársainktól:

Olyan lehetőséget kerestem, amiben kifejezhetem önmagam, ami által tanulhatok, megismerhetek új dolgokat, és esetleg még anyagi bevételem is származik belőle.

Timea

Thessaloniki, Görögország

21 éve készségfejlesztéssel foglalkozom és lassan 15 éve a saját tréningcégem a Tréning Centrum Magyarország vezetőjeként járom az országot. Most sokan kérdezhetitek, hogy mi az oka a váltásnak? Nincs váltás, maradok tréner és mellette elkezdem ezt az üzletet is. Mert szabad akarok lenni én is, és mert ezt a céget, és ezt a termékcsaládot olyannak találom, amihez örömmel adom a nevem.

Tamás

Budapest, Magyarország

Hiszünk abban, hogy jó helyen vagyunk, és ha arra kérnél bennünket, hogy egy mondatban foglaljuk össze az üzenetünket, akkor azt mondanánk, hogy: Van más élet!

Laura és Norbert

Budapest, Magyarország

Szeretem, hogy nincs kötöttség, a saját tempómban haladok, kényelmesen, otthonról dolgozhatok, és óriási a benne rejlő lehetőség..

Éva

Várpalota, Magyarország

Annyira jó, hogy kaptuk ezt a lehetőséget. Sokat szenvedtem korábban a munkahelyemen az irodában ülve egész nap és vágytam valami rugalmasabb időbeosztásban végezhető, értékes tevékenységre.

Ildikó

Budapest, Magyarország

Harminc évvel ezelőtt azt gondoltam hogy elérem rengeteg munkával hogy nyugodt életet tudok biztosítani a családomnak és magamnak. Mára már kiderült hogy ez a hagyományos formában és keretek között lehetetlen. Akkor talált rám ez az üzlet amikor egészségileg és mentálisan is elég mélyen voltam... Most azt gondolom hogy ez életem legjobb döntései közé tartozik. Ez egy varázslatos üzlet ami megváltoztathatja a gondolkodásod és az egész életed.

Lajos

Püspökladány, Magyarország

Hagyj üzenetet! 🙂

2 + 6 =

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Iratkozz fel a hírlevelekre!

Linkedin profilom

empatikus hálózatépítő

Hallgasd meg a podcast-emet!

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.