+436644248783 info@internetwork.hu

DXN átverés

avagy

Miért működik jól az agymosás?

Tételezzük fel, hogy most találkoztál először a ganoderma gombával, vagy a DXN ganodermás kávéjával, és arra vagy kíváncsi, hogy a DXN átverés-e. Ha a keresőbe beírod, hogy DXN átverés, a sok találat között találsz olyat is, ami azt bizonygatja, hogy a ganoderma átverés. Mondván: „Szerintem a ganoderma nem is ér el a bélcsatornába, mert a gyomorsav szétmarja.”. A kulcsszó itt természetesen az, hogy „szerintem”. Hacsak nem egy táplálkozási szakértő mondja, akkor nem releváns. Az pedig nem mond ilyet, mert tudja, hogy ez butaság. 🙂 

dxn átverés

Így működik az agymosás.

Maradjunk továbbra is annál, hogy te új vagy a pályán, és nem szeretnéd, ha becsapnának. Még soha nem hallottad a rádióban, vagy a tv-ben, hogy igyál ganodermás kávét, ezért kicsit szkeptikus vagy vele. Esetleg még azt a személyt sem ismered, aki neked ajánlotta, és így rizikósnak érzed az egészet. Most „lerántom a leplet a DXN-ről”! Én már 2011 eleje óta fogyasztom a DXN termékeket, és építem a DXN üzletet, ráadásul akut, kétoldali őszinteség-nagyobbodásom van, ami már nem is műthető. Csak figyeld, hogy milyen tények bizonyítják, hogy a DXN átverés!

Miért nem hallottál még a ganodermáról?

Tudod, a fogyasztói társadalomnak vannak haszonélvezői, akik meglehetősen gazdagok. Csak gondolj arra, hogy az élelmiszeripar, és a gyógyszeripar olyan fogyasztókkal rendelkezik, akik ha nem veszik meg az ő termékeiket, az életükkel játszanak. Szó szerint. Enni, ugye kell. Ha meg magas a vérnyomásod, akkor meg KELL venned a vérnyomáscsökkentőt, különben az életeddel játszol. De ez igaz a többi betegségre is. Ezért te véletlenül nem hallasz olyan híreket a sajtóban, amelyek csökkentenék számukra a piacot. Például most fut az osztrák rádióban nálunk egy reklám, ami arra ösztönöz, hogy vegyél banánt csak 1 euróért, ami egy vitaminbomba. Tiszta egészség! Én, amikor kamionoztam, hordtam banánt. Amikor a kikötőben felrakják, teljesen zöld, gyakorlatilag ehetetlen. Amikor a multi átveszi az érlelőben, berakják az egész rakományt egy kamrába, és rázárják az ajtót. Aztán beállítják a dátumot, hogy a banán mikorra érjen meg. Ezt etilén gáz hozzáadásával tudják szabályozni. Hát ez az a gyümölcs, ami „tele van” vitaminnal. Te meg csak egyed!

A ganodermáról nem hallhatsz véletlenül

Az előbbi történetet csak azért mondtam el, mert érzékeltetni akartam, hogy ha csak szól a rádió az autóban vezetés közben, vagy megy otthon a tv, miközben a napi teendőidet végzed, nem fogsz hallani se a ganodermáról, se a többi DXN termékről. Egy régi barátommal beszélgettem a minap, és arról mesélt, hogy egy orvos barátja mondta neki, hogy a túl sok vitamin ártalmas. Ő is csak felületesen hallott a ganoderma gombáról, és számára az valami vitamin féle. És talán aggódott kicsit az egészségemért, mert olyan sok ganodermát szedek. Én 2011 óta hihetetlen sok előadást hallgattam meg erről a témáról, és nem laikusoktól. Nem beszélve a saját tapasztalataimról! Tudom, hogy miért működik, és hogy milyen hatások várhatók, és mikor. Volt olyan fogyasztónk, aki kiütéseket kapott, amikor elkezdte fogyasztani a termékeinket. Ez teljesen természetes, a bőrön át, a verejtékkel távozó méreganyagok okozzák. Ezt ő nem tudta, nekem talán nem is hitte el, és abbahagyta a ganoderma szedését. Így azok a méreganyagok most már nem távoznak, hanem benn maradnak a szervezetében. És ha a bőrön kiütéseket okoz, mit csinál vajon a testében belül?

De ezeket az információkat csak tudatos tájékozódással lehet megszerezni. Végig kell nézni hozzá sokórányi előadást, el kell jönni szemináriumokra, és benn kell lenni olyan titkos Facebook csoportokban, ahol ezeket a tapasztalatokat megosztjuk egymással. Szóval az információ a rendelkezésre áll, de utána kell menni.

A DXN átverés

És most lerántom a leplet a DXN üzleti lehetőségéről is. Az apropót az adja, hogy nemrég megismerkedtem egy másik MLM cég termékeivel, és üzleti modelljével is. Röviden: túlárazott termékek, ezért a gyors meggazdagodás lehetősége. Mi a DXN-nél soha nem vakítunk azzal, hogy kolbászból van a kerítés. De figyelj csak, hogy milyen ügyesen érte el az alapító, Dr. Lim az eredeti célját! Azt akarta, hogy minél több ember számára legyen elérhető a ganoderma gomba. Természetesen ő pontosan tudja, hogy az miért jó. Arra is rájött, hogy ha az ára olyan magas lesz, mint az értéke, sokkal kevesebben engedhetik meg maguknak. Ha neki nincs egy víziója, akkor nem érdekli csak az üzleti sikere, a többi emberrel nem foglalkozik. De neki volt víziója, ezért nem értékesíti extra profittal a termékeit. És azért hálózati értékesítésben, mert csak így tudja az árat alacsonyan tartani. Hiszen így nem kell reklámra költenie. Emiatt nekünk, hálózatépítőknek is kevesebb a jutalékunk egy termék árából. Mi lett ennek a következménye? Hogy ha jól akarunk keresni, sokkal több emberrel kell ezeket a termékeket megismertetni. Puff! Teljesült is az elnök úr terve. Hiszen egyre többen fogyaszthatják.

Kinek való a DXN?

  1. Tudatos embereknek, akik tudnak a sorok között olvasni. Akiket nem téveszt meg a mindennapi agymosás, hogy vegyél olcsón kiváló minőségű banánt, és hasonlók.
  2. Akiknek nem csak a pénz a motorjuk, hanem van egy víziójuk.
  3. Akik nem egy „szerintem” alapján döntik el egy dologról, hogy az átverés-e, vagy nem, hanem utánamennek az információknak, és megkeresik a tényeket.
  4. És azoknak, akik elég kitartóak ahhoz, hogy ne álljanak meg addig, amíg elérik a célt. Én nem tudom, hogy te ilyen vagy-e, de ha igen, akkor van számodra egy jó ajánlatom, ha megkeresel.

Látod? Ez az átverés, nem is átverés.

Akarsz személyes benyomásokat szerezni?

Mindenféle kötelezettség és kényszer nélkül? Van egy privát csoportunk a Facebook-on, vagyis zárt, és rejtett, ahol minden héten tartunk webkonferenciát, mindenféle üzleti témában. Néha tart valaki egy 20-30 perces előadást, néha csak ötletelünk, és sztorizunk. Ezek a webkonferencia felvételek visszanézhetők a csoportban, de csak a csoport tagjai számára. Néha olyan dolgokról is beszélünk a termékek kapcsán, amelyek csökkenthetnék a gyógyszerlobbi bevételeit, ezért ezt nem hozhatjuk nyilvánosságra.

Ha érdekelne ez a csoport, ha szeretnél közelebbről megismerkedni ezzel az üzlettel, amit mi szenvedélyesen imádunk, kérlek, jelölj ismerősnek a Facebook-on, és kérdd, hogy hívjalak meg a csoportba! Ehhez kattints a képre!

Summary
DXN átverés, avagy mitől működik olyan jól az agymosás?
Article Name
DXN átverés, avagy mitől működik olyan jól az agymosás?
Description
DXN átverés. Rántsuk le a leplet a ganodermáról, és a hozzá kötődő üzleti lehetőségről! Ha most ismerkedsz a DXN termékekkel, kötelező olvasmány.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.