Egy Organo Gold belső ember kipakol 29


Egy Organo Gold belső ember kipakol

És átlép a DXN-hez

organo gold

Az én hálózatomban már több ex Organo Gold hálózatépítő is van, és mindig feltűnnek újak. Akiket ismerek általában a termékek magas ára miatt hagyták ott abba. Olyan is van, aki az Organo Gold ganodermás kávék minőségét nem tartotta elég jónak, és mivel ő történetesen biotechnológiai mérnök, saját laboratóriummal, elhiszem ezt neki. Nemrégiben olvastam egy volt Organo Gold hálózatépítő történetét, aki átigazolt a DXN-hez. Szemezgessük most ebből. De ha egy tényeken alapuló összehasonlítást akarsz, akkor kattints ide!

Elbűvölt a nagy csillogás, gazdagság és magas jutalékok. Viszont egy idő után mindenkiből elfogyott ez a lendület és nem ment úgy, ahogy én azt szerettem volna, vagy elvártam. Minden hónapban más volt a jutalék, valamikor nőtt valamikor stagnált és valamikor csökkent. Sajnos ez a pillanat eljött egy fél év alatt.”
„Tehát elfogytak azok az emberek akik „megszólíthatók” voltak azzal kapcsolatban, hogy esetleg akar-e egy ilyen üzletnek a részese lenni. El kell, hogy mondjam, hogy nagyon sok volt rá a jelentkező, de itt jött egy fordulópont az életemben. Annak ellenére, hogy annyi jelentkező volt, hogy azt még mi magunk sem nagyon hittük el, DE valamiért egy új belépőnk SEM lett.”
„Sajnos mára látom azt is, hogy attól független, hogy egy országban megnyit a piac, végig tarol, megy 3-5 évig és kezd leállni az egész. Magyarán amit én ezzel az egésszel nektek mondani szeretnék az az, hogy az OG Európában egy ideiglenes üzlet. Mindezek mellet én személy szerint nem szeretném (MÁR!!), hogy a cég ahol dolgozom a forgalom 73%-át visszaforgassa.”
„Őszintén bevallom nektek, hogy az utóbb időben, tehát az utolsó 2 hónapomban az Organo Gold a heti kifizetéseimet is mind a kétszer 3.5 hét alatt írta fel nekem. Itt telt be nálam igazán a pohár és 100%-ig biztos voltam abban, hogy ennek lassan itt a vége és sajnos nem éri meg most már ezzel foglalkozni, mert csak időpocséklásnak tartottam.”

Forrás: http://takacs.dxn.hu/blog-2013-10-12-Miert_mentem_at_az_Organo_Gold-tol_a_DXN-hez

Eddig az idézet. Én nem tudom, hogy ezek, amiket tőle idéztem, mennyire igazak, és hogy tényleg ilyen-e az Organo Gold. Semmiképpen nem akarok rosszat mondani egy általam csak felületesen ismert cégről. Ráadásul még a butaságom bizonyítéka is lenne, ha ezt tenném. Az biztos, hogy a ganoderma lucidum egy csodálatos dolog, és mindenkinek fogyasztania kellene, a saját érdekében. A DXN termékek minőségére konkrét bizonyítékaim vannak, független forrásból. Ezen a linken a cégünk elnöke olyan gyártási titkokról beszél, ami számomra csak azt jelentheti, hogy a versenytársak már akkor sem tudnak minket utolérni, ha tudják, hogy mit csinálunk. Nézd meg ezt a néhány rövid részletet a beszédéből! Feltételezem, hogy az Organo Gold termékei is jó minőségűek, bár az ISO 14001-es minősítésükről nem tudok, viszont az említett cégek között  több különbség is van. Az egyik az ár. Az Organo Gold kávéi durván 70%-kal többe kerülnek, mégpedig azért, hogy a hálózatépítőiknek több jutalékot adhassanak. Abban teljesen biztos vagyok, hogy nem azért drágábbak, mert jobbak. A kérdés az, hogy egy fogyasztó hajlandó-e ennyivel többet fizetni valamiért, ráadásul csupán azért, hogy mások, akik neki ajánlották, jobban keressenek vele? És egy fogyasztói hálózatnak szüksége van fogyasztókra is, nem csak üzletépítőkre, ez nem vitás. Ha valaki csak üzleti érdekből vesz meg valamit, az abban a pillanatban abbahagyja a vásárlást, amint az üzleti érdek megszűnik.

Én azt gondolom, hogy mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mit szeretne. Gyorsan akar sok pénzt keresni, vagy inkább a passzív jövedelemre hajt. A passzív jövedelem nem az, hogy mint egy cirkuszi tányérpörgető, folyamatosan motiválom a munkatársaimat, hogy vásároljanak, különben nem lesz bevételem. Az nagyon is igényli az aktivitást. A mi hálózatunknak 20-25%-a olyanokból áll, akik minden hónapban vásárolnak, de soha nem annyit, hogy jutalékra legyenek jogosultak. Néha csak egy szappan pontértéke hiányzik. Na rájuk nem lehetne azt mondani, hogy üzleti érdekből törzsvásárlók. Ők a legjobb bizonyítékai annak, hogy nagyon jók a termékeink.

Egy videó a DXN termesztési, és gyártási titkairól.

Vannak olyanok, akik nehezményezik, hogy miért KELL belépni ahhoz, hogy valaki ganodermát fogyasszon. Hát nem kell! Az csak egy lehetőség arra, hogy olcsóbban jusson hozzá a saját ganoderma adagjához. De akinek van elég pénze rá, az ne lépjen be! Aki nem akar része lenni ennek a sikertörténetnek, az maradjon ki belőle! Nekem csak azokkal van dolgom, akiket érdekel a termék, vagy az üzlet, a többiekkel nincs. Ha egy hiteles forrást szeretnél meghallgatni, itt van az elnökünk, Dr. Lim két videója. Az első a termékek fontosságát mutatja be, és minden szavát igazolni tudom, már több száz vásárlóm visszajelzéseivel. A másik azt a hihetetlen tisztaságot, és becsületességet tárja elénk, ahogy a DXN az üzleti részt kezeli. Nagyon érdekes, és manapság szokatlan is, hogy egy csomó dolgot megtehetne a cég, ami jogilag igazolható, és anyagilag nagyon is megérné, de mégsem teszi, mert nem lenne etikus. Hát ez egy ilyen cég. Én nem ismerek több ilyet, sőt. Csak gondolj például a Volkswagen legutóbbi botrányára. És még hány ilyen lehet, te jó ég…

Cikkek, amik érdekelhetnek:

Mennyit lehet keresni a DXN-nél? 

Mit is kell itt konkrétan csinálni?

Mire jó a ganoderma, és a spirulina?

A DXN üzleti hozzáállása

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

29 Gondolat “Egy Organo Gold belső ember kipakol

 • Kálmán György

  Tisztelt Zoltán!

  Nagyon szívesen leülnék Önnel elbeszélgetni erről az írásról, mivel sajnálatos módon teli van tárgyi tévedésekkel, kitalációkkal és ismeretek híján téves elképzelésekkel.

  Sajnos minden network cégnél vannak elégedetlenek, vannak olyanok, akik nem dolgoznak csak várják a megváltást, vagy egyszerűen csak annyira “okosak”, hogy nem hajlandóak elfogadni és befogadni a tanításokat.

  Ma az OG a világ legjobban fizető MLM vállalkozása. Ezt számos független szaksajtó bizonyítja. Ezt nem lehet vitatni. A termékek minőségét és a hatékonyságát szintén nehéz vitatni.

  Amennyiben bárki szeretne valós tényeket kapni az Organo Goldról, vegye fel velem a kapcsolatot, szívesen megbeszélem vele ezeket a tényeket.

  Tisztelettel:

  Kálmán György
  Organo Gold
  Zaphire Consultant
  20/500-4007

 • Zoltán Bejegyzés szerzője

  Kedves György!
  Nagyon örülök a hozzászólásának, szerintem mindig meg kell hallgatni a másik felet is. Tonk Emillel értek egyet, hogy soha nem szabad szapulni a konkurens céget, vagy terméket. Szerencsére az én miértem a hálózatépítésben nem a pénz, ezért mélyen nem érdekel, hogy hol lehet jobban keresni, és azzal nem is vitatkozok. Ahogy Winston Churcill mondta, csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam. A lényeg, hogy a ganoderma fogyasztása igen hasznos, a tovább ajánlása pedig igen jövedelmező foglalatosság.

 • Bischof Gabriella

  Kedves Zoltán!

  Ha valakit tényleg az egészség miatt érdekel a DXN és az OG kávé közötti különbség, neki nagyon könnyű lesz döntést hozni. Az árak összehasonlításában nekem nem a 70 %-os különbség az infóm. Bár jó voltam matekból, de lehet frissítenem kellene a százalék számítást. Az ár mellett ráadásul a kávé ganoderma tartalmát tekintve nagyjából 1ooo Ft-os különbség van a kettő között, az én számítasim szerint az OG kávéja ebből a szempontból olcsóbb. Már pedig ha egészség szempontból vizsgáljuk, ez nagyon nagy különbség.
  A kereseti lehetőség tekintetében köszönöm, hogy tájékoztattál arról, hogy csak ideig-óráig lehet jövedelemre szert tenni, bizonyára alapos elemzés előzte meg a kijelentésedet. Biztos vagyok abban is, hogy a DXN kereseti lehetőségét is tanulmányoztad, hiszen csak így lehet ennyire magabiztosan kijelenteni ezeket a tényeket. Volt szerencsém megismerni fantasztikus embereket, akik gyémánt szinten vannak a DXN üzletben. Pontosan ismerem a jelenlegi anyagi helyzetüket. 🙂
  A lényeg, hogy a ganoderma tényleg nagyon hasznos, sőt kötelezővé tenném, ha tehetném. Mindenkinek saját választása, hogy melyik terméket engedheti meg magának, s az egészségének. Ma már mindenki tudja, hogy az olcsó nem olcsóbb.
  Tisztelettel:
  Bischof Gabriella

 • Zoltán Bejegyzés szerzője

  Kedves Gabriella. Talán elkerülte a figyelmed, hogy idéztem valakit az írásomban, soha nem voltam tagja az OG-nek, ezért soha nem nyilatkoznék arról, hogy ott milyen állapotok vannak. Azt meg végképp elképzelhetetlennek tartom, hogy én valaki másnak az anyagi helyzetét pontosan tudjam. És legvégül, soha nem állítottam olyat, hogy az OG-s ganoderma minősége rosszabb lenne a miénknél. Gondolom te is saját mérésekből mondod, hogy a miénk gyengébb minőségű. De az állítom, hogy ha valaki gyógyításra akarja használni, akkor kapszulákra van szüksége, a megfelelő dózis eléréséhez. Annyi kávét nem lehet meginni, amennyire szükség lenne. Mindenkinek sok sikert kívánok akárhol épít is hálózatot.

 • Szilágyi Bernadett

  Tisztelt Zoltán!

  Ezen levelemmel szeretném közölni Önnel, mivel tisztességtelenül használ üzleti politikát az ön levelét és hozzá állását elküldöm DXN külföldi központba ahol vizsgálatot kérek Ön felet, hogy hogyan vélekedik az Ön által képiselt cég a magyar törvény által megfogalmazott rágalmazás tényállásra.
  Amit Önnek is bemásolok:
  BTk: 226§
  Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  Bűncselekmény két évig terjedő szabadságvesztés, ha rágalmazás:
  – aljas indokból vagy célból
  – nagy nyílvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okotva követ el.

  Az Ön estében ez mind megvalósul, hiába idézet.

  Tisztelettel:
  Szilágyi Bernadett

  • Zoltán Bejegyzés szerzője

   Kedves Bernadett!
   Szerintem ne Malajziába küldje a feljelentést, mert nem fogják érteni, inkább a magyar központot javaslom Budapesten. Küldje el emailben, a cím: info@dxn.hu. Címezze Böczkös István ügyvezető igazgatónak.
   Én nem vagyok jogász, mint bizonyára Ön, de ha figyelmesen elolvassa a bejegyzést, akkor láthatja, hogy idéztem valamit, amit sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudok. Ezt bele is írtam. Ha ez büntetendő, akkor vigyázzon, mert ha tovább küldi a DXN központnak, Ön is elköveti azt, hogy: “becsület csorbítására alkalmas tényt állít, és híresztel”. Olyan embernek hozza a tudtára, aki eddig erről nem tudott.
   Szerintem keressen magának más ellenséget, ha erre van igénye. Én nem fogok vitatkozásra energiát pazarolni.
   Tisztelettel: Bojtos Zoltán

 • juliane

  Szèp jò napot mindenkinek..!! èn 1 èvig Organos voltam ès most Dxn -es ….elmondjam az èn vèlemènyemet az organoròl..??…;)

 • Böczkös István

  Tisztelt hozzászólók.
  Az MLM megítélése hazánkban közel sem mondható jónak, és ennek több oka is van.
  Egyik ezek közül a cégekhez csatlakozó emberek csalódása /ami lehet, hogy csak a tájékozatlanságuk, esetleg a félre, vagy nem eléggé történt tájékoztatás/ következménye.
  Természetesen mint a DXN Europe kft ügyvezetője tisztában vagyok a piac szereplőivel, köztük az esetleges konkurens cégekkel is.
  Különösen nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy munkatársaink korrektül álljanak hozzá minden MLM céghez, és annak munkatársaihoz!
  Sajnos ez messze nem mondható el sok hazánkban működő cégről!
  Hiszem, és tudom, hogy a DXN van annyira jó, cég, hogy nem kell másokkal foglalkoznunk.
  MLM vándorok mindig voltak, és lesznek is, akik néhány hónap eltelte után a sokadik üzletben látják a “csodát”!
  Ezzel nincs is semmi baj addig, amíg az éppen új “csodacégnél” nem a régieket szapulják!
  Egy biztos a DXN több mint 20 éves, és több mint 5 éve működik munkatársai teljes megelégedésére Európában!
  Soha sem volt még áruhiány, a jutalékok kifizetése mindig időben, pontosan történik, és nem marasztalt el bennünket semmilyen hatóság semmiért sem /főleg nem tisztességtelen piaci részvétel miatt, mint esetenként másokat/
  Ezt tudjuk mi, dolgozunk tisztességgel, becsülettel, felelősséggel a munkatársainkért, és nem azzal foglalkozunk, hogy mit is csinál a konkurencia?
  Kívánok minden az MLM üzletben tevékenykedő “kollégának”, jó egészséget, sok sikert, és maximális lojalitást ahhoz a céghez, akihez tartozik, és akibe a bizalmát vetette a csatlakozásakor!

 • Szilágyi Bernadett

  Tisztelt Böczkös István!

  Örömmel olvasom a sorait és a cég szemléletét, amit Ön leírt.
  Szeretném felhívni a figyelmét több internetes oldal van ahol az Önök munkatársai az üzletpolitikát nem tartva más cégeket negatív hangvétellel illetnek.
  Mint a fenti levele is tükrözi erről tudomása van, kérem tegye meg azokat a lépéseket, amelyeket kollegái szakszerütlenül és törvényt nem tartva tettek meg.
  Biztos vagyok benne, mint ügyvezető minden feladatát ellátja az új Ptk szerinti felelősséggel.
  Köszönöm levelét és várom a cselekvést Önök részéről.
  Tisztelettel:
  Szilágyi Bernadett

 • Böczkös István

  Tisztelt Szilágyi Bernadett.
  Én a DXN Europe kft ügyvezetője vagyok, nem pedig hatóság, aki ilyen és ehhez hasonló esetekben eljár/hat/!
  Ön bizonyára megteszi a megfelelő lépéseket, hogy a sérelmeit orvosoltassa.
  Biztos vagyok abban, hogy a független magyar bíróság megfelelően jár el ebben a nagyon……….fontos ügyben!

 • Szilágyi Bernadett

  Tisztelt Uraim!

  DXN Törzsvásárlói nyilatkozat
  5 pont:
  DXN termékeket népszerűsítő tevékenysége során minden esetben az adott ország törvényeinek megfelelően jár el. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a forgalmazói tevékenységével összefüggésben a DXN-t erkölcsi vagy anyagi kár éri, a DXN-nek joga van ezen kárt a Forgalmazótól bírósági úton követelni.

  Biztos vagyok én is abban, hogy ebben a fontos kérdésben megfelelő döntés születik.

  Üdvözlettel:
  Szilágyi Bernadett

 • Takács Richárd

  Kedves Mindenki. Elolvastam a cikket és bele-bele olvasgattam a hozzászólásokba. Sokszor jött már fel ez a cikk ilyen témában amivel nincs is gond de mindig csak azok a részek vannak kiemelve ahol az OG-t tüntetem fel rossz színben. Ha valaki végig olvassa akkor látni fogja, hogy nem egy bosszú írás hanem egy őszinte vélemény. Leirtam benne azt is, hogy az OG nekem nagy szerelmem volt de nagyon sok dolog miatt váltani kellett (le van irva a cikkbe) és egy logikus döntés volt. Az, hogy őszintén leirtam a véleményem az az Én dolgom és döntésem, úgy gondolom megtehetem. A kifizetések nem kitalált bosszú az OG ellen mert nem fogom azt szidni amit szerettem hanem egy puszta tény. El kell fogadni. Megszeretnék kérni arra mindenkit akinek ezzel a témával baja van akkor hívja fel a 0630/9530779 telefonszámot és mondja el nekem, nem a DXN találta ki bosszúból az OG ellen mert nincs értelme mert a két cég közel sem egy kaliber és nem is lesz. Azt megint csak őszintén elmondom, hogy az OG szaksajtók szerint a legjobban fizető cég szlogen egy óriási igazság és marketing is egyben. Ugye ez egy nagyon jól hangzó szöveg.. tény. El kell fogadni…de a pénzre megy nem pedig egy stabilitásra (jó példa erre a magyarországi OGs közösség.. az sem stabil, tisztelet a kivételnek [kb 2 ember]). Gondolom nem véletlenül büntették meg az OGt Olaszországban és hoztak szankciókat Brtianniaban.

  Azt külön kikérem magamnak, hogy MLM bohocnak nevezzen valaki mert életembe egyszer és utoljara céget valtottam ÚGY hogy tényekkel alá lettek támasztva, legyen akár DXNs vagy OGs. Kérem akkor azt nekem Ő jelezze a fentebb leirt telefonszámon.

 • Attila

  Erdekes mennyire faj egyes embereknek a masik velemenye hogy birosagra menne ezert kivancsi lennek mind 2 re pl 1 csomag ara (1doboz a kapszulasbol es 1 doboz a kavebol es mennyi gombat( gramm vagy miligramm) tartalmaz 1 csomag.koszonom

  • Zoltán Bejegyzés szerzője

   Igen, vannak akik imádnak veszekedni. Én kimondottan utálok. A kérdésedre email-ben válaszolok. Üdv.

 • Zoltán

  Kedves Zoltán! Mint a cikk szerzőjéhez szólok. Kérem ossza meg Velem, hogy mi a különbség az OG és a DXN által termesztett ganoderma között. Amit a termékekbe tesznek az elített cégek.Továbbá szó esett az írásban arról, hogy elfogytak a “megszólítható” emberek, továbbá a munkatársak is kilépkedtek. Az Én meglátásom, hogy itt az alapokkal volt probléma…

 • Havas Renáta

  Üdv Mindenkinek!
  Nem dolgoztam egyik cégnél sem, most készülök ganoderma terméket venni az egész családomnak. Engem csak egy dolog érdekel bármelyik cég termékeivel kapcsolatban. Még pedig az, hogy az egyes termékekben mennyi maga a gomba? A kapszuláknál láttam hogy fel tüntetve, de a többinél? Ha valaki megosztaná velem ezt az infót könnyebb lenne eldöntenem melyiket is válasszam és kinél vásároljak.
  Köszönettel:
  Reni.

  • Zoltán Bejegyzés szerzője

   Kedves Reni!

   Próbálok segíteni. A DXN kávék adagja általában 4,5 gramm, és például a 3 az 1-ben kávé 18%-a ganoderma por, de a Cream Coffee csak 2%-a ganoderma. Az viszont nem por, hanem kivonat. Tehát sokkal töményebb. Elmondhatnám, hogy a DXN alapítója hogyan kísérletezte ki a legellenállóbb, és legtöbb hatóanyagot tartalmazó ganodermatörzset. Azt is elmesélhetném, hogy milyen gyártási eljárással nyerik ki a legtöbb hatóanyagot, de igazából nem ez számít. Ami számít, hogy ízlik-e neked a ganodermás kávé, vagy nem, és hogy a te szervezeted hogyan reagál a ganodermára. Van olyan törzsvásárlóm, aki már 2-3 kávé után tapasztalta, hogy helyreáll a vérnyomása, és olyan is van, akinél hónapokig tart a változás. És ugyanazt a kávét itták mindketten. A honlapunkon találsz információt a kávék összetevőiről is, ha a kép alatti linkre kattintasz. http://www.kaveplusz.hu/termekek
   Javaslom, hogy kóstolgasd végig amiket a piacon kapni lehet, válaszd ki azt, amelyik ízlik, és amelyiknek az árát hajlandó vagy megfizetni. Persze ha üzletileg is érdekel a dolog, akkor más szempontok is bejönnek a képbe.

   Ha segítség kell, csak szólj. Jó döntést kívánok, üdvözlettel: Zoltán

  • Zombori Róbert

   Kedves Renáta, Én a Fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor Bió ganoderma gombáit ajánlanám…. Üdvözlettel:ZR

   • Zoltán Bejegyzés szerzője

    Én nem. Látatlanban is kizártnak tartom, hogy Gyöngyösi Sándor azt a minőséget tudja, amit a világ legnagyobb ganoderma termesztője 21 év kutatása, és szelektálása után. Hozzátéve még azt is, hogy az sem mindegy, hogy mennyi hatóanyagot képes a gombából “beleszuszakolni” a kapszulába valaki. Mert ahhoz elég bonyolult eljárás szükséges, tekintve, hogy a ganoderma kiszárítva az őrlés során vatta állagúvá válik általában, amit nem lehet őrölni. Szóval ha valakinek elég az, hogy az van a csomagolásra írva, hogy “hús”, és az sem baj, ha nem az, akkor vegyen olyan ganodermát, amilyet csak akar. De a tudatos, okos vásárlóknak a DXN ganodermáját ajánlom.

    • Toci

     Gyöngyösi Sándor bio ganoderma gombája világhírű! Előbb egy picit tájékozodni kellene!!!!!! Sajnos ezek átverések. Kell egy eladható termék, egy kis csillogás és akkor be lehet hülyíteni az embereket!!! Több ismerösöm vagy dolgozik vagy már csak dolgozott ilyen cégeknél és inkább veszítettek, mint nyertek. Minden ilyen cég csak ideig óráig van képbe: Lyoness, Global, GLB, Forever, van valami csoki biznisz, az arany rudas, akkor van bambusz nádból kinyert szarság és még sorolhatnám amivel csak én találkoztam. Egyszer engem is bepaliztak, de többé már nem hiszek a mesének. Azért Fülöpjakabra ajánlom, hogy menjen el és nézzen szét mert fog lepődni!!!!

     • Zoltán Bejegyzés szerzője

      Nagyon jó, hogy elmondta, hogy a világ legnagyobb ganoderma termesztő cége szarságot kínál, és csak ideig-óráig vannak ezek a cégek. Írok is nekik Malajziába, hogy nekem ne küldjenek többet se pénzt, se terméket, mert Toci, vagy kicsoda is megmondta, hogy az szar.

 • Toci

  A Ganoderma gombát Magyarországon is termesztik, méghozzá Fülöpjakabi biogombászatban. Személyesen is el lehet menni és vásárolni! Nem kell belépni sehová. A gombászat a szegedi kutatóintézettel együtt dolgozik. Kíváló mínősítést kapott. Én személyesen is voltam ott.

  • Zoltán Bejegyzés szerzője

   1. Belépni itt sem KELL, csak lehet.
   2. Az egyetlen módja annak, hogy egyre olcsóbban vehessem meg a saját ganoderma adagomat, ha törzsvásárló leszek, és tovább ajánlom. A fülöpjakabi ganodermát soha nem adják majd olcsóbban, ha 100 évig fogyasztom akkor sem. Én már vagy 2 éve ingyen kapom a DXN-től, és vagy 100 000 forintot minden hónapban ki kellene adnom az egészségemre egyébként.
   3. Az, hogy a szegedi kutatóintézet kiváló minősétést adott neki, az természetes, tekintve, hogy együtt dolgoznak. Majd ha a Loyds által is jegyzett ISO 14001-es minősítést is megkapja, és ha majd 22 éven keresztül szelektálva egyre javítják a hatóanyag tartalmát, felveheti a versenyt a DXN ganodermájával. Feltéve, ha addig a DXN nem csinál semmit.
   4. Mindenki olyan ganodermát vesz a pénzéért, amilyet megérdemel, de érdemes azért átgondolni, hogy tényleg olcsóbb-e az olcsóbb.

 • Szemlélő

  Jól jellemzi a hazai társadalom helyzetét ez az egész jelenség. Az emberek szegények, nincs normális munkájuk, buták, és ilyen marhaságokból akarnak megélni.

  • Bojtos Zoltán Bejegyzés szerzője

   Kedves Szemlélő! Erről a keleti bölcs jut az eszembe, aki azt tanította, hogy mielőtt hozzászólsz valamihez, három dolognak kell teljesülnie.
   1. Igaz, amit mondasz.
   2. Fontos-e, hogy elmond.
   3. Jó szándékkal mondod.
   Amit mondasz, abból az derül ki, hogy fogalmad sincs arról a szakmáról, amiről nyilatkozol. Ha lenne róla fogalmad, akkor tudnád, hogy nem igaz, amit mondasz. És az embereket úgy általában butának nevezni, semmiképpen nem jószándékú megjegyzés. Ráadásul szerintem nem is fontos valakit lehülyézni. Ez háromból nulla. Ráadásul az email címed nagy valószínűséggel kamu. Tehát nem vállalod fel a saját véleményed. Van ennél még lejjeb? De örülök, hogy elmondtad, mert így még nagyobb igyekezettel dolgozok azon, hogy nyitott, pozitív szemléletű emberek, akik felelősséget vállalnak a saját sorsukért, és nem másokat hibáztatnak, a segítségemmel kimásszanak a nyomorból. Ha van nemes cél, hát ez az!

 • Czopyk Erzsébet Gabriella

  Csupán információkat kerestem az interneten, amikor rábukkantam erre az oldalra. valóan, a lap tetején egy idézet található, forrásmegjelöléssel, aztán Bojtos Zoltán rögtön hozzáfűzi (ezzel ügyesen ki is fogva az ügyvédek vitorlájából a szelet), hogy ő semmiképpen nem akar egy másik cégről rosszat mondani, áááá, dehogy, majd a lap aljára érve már magyarosch módon lemegy egy félalpári stílusba 🙁 itt ment el a kedvem a vásárlástól. Eleve nem tartom fair dolognak, hogy – akár egy idézettel nyitva is – a másik cég leszólása árán építse fel valaki a saját üzletét (“mint másokat”…)
  Abban a pillanatban, amikor leírta, hogy különben havi 100 ezret kellene költenie az egészségére, ott ment mellé az egész. mert a realitás az, hogy ma Magyarországon nagyon kevesen engedhetik meg maguknak , hogy ennyit (vagy akár ennek az összegnek a felét is) az egészségükre költsék. És az itt olvasható kommentháborútól az idetévedő látogató okosabb egy fikarcnyival sem lesz, a szájíze viszont kévá nélkül is megkeseredik.
  Nem ismerem a fülöpjakai ganodermát, de megnéztem a honlapjukat és rendkívül korrekt szöveggel zárul a tájékoztató:
  “Jelen termék fogyasztása nem helyettesíti az egészségtudatos, kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot, vagy az orvosa által előírt gyógyszeres és egyéb kezelési módokat.”

  • Bojtos Zoltán Bejegyzés szerzője

   Kedves Erzsébet. Köszönöm a hozzászólását. Sajnos nem találom a 100 forintos részt, amit kifogásol, pedig többször is átolvastam a cikket. A lap alján lévő alpári stílust sem. Hacsak a minősíthetetlen hozzászólásokra adott kitérő válaszaimat nem tekinti annak. Van az a mondás, hogy amilyen az “Adjon Isten”, olyan a “Fogadj Isten”. Én igyekeztem kultúrált maradni, bár néha idéztem a hozzászóló alpári stílusából. Elnézést kérek érte. A helyzet az, hogy a ganodermáról, és a többi táplálé kiegészítőről az igazságot egy weboldalon sem fogja megtalálni, mert táplálék kiegészítőkről senki nem állíthat nyilvánosan olyat, hogy jó bármilyen betegség kezelésére. TILOS! Ezt minden információt keresőnek mondom. Csak négyszemközt, vagy email-ben van esély korrekt tájékoztatásra. Amit a másik honlapon olvasott, egy egyenszöveg, amit mindenkinek ki kell tenni a honlapjára, ha bele mer menni bármilyen terméktapasztalatok közlésébe. Ha valóban érdeklik a ganoderma hatásai, írjon emailt, és tudjuk tájékoztatni szakembereken keresztül, de nem nyilvánosan.