+436644248783 info@internetwork.hu

Ezen az oldalon összegyűjtöttük, és folyamatosan gyújtjük a legmotiválóbb idézeteket. A saját tapasztalataim alapján biztos vagyok benne, hogy tényleg a saját elménk fogjai vagyunk. Elég, ha azt hisszük magunkról, hogy valamire nem vagyunk képesek, és láss csodát, tényleg nem tudjuk megvalósítani.

Van olyan barátunk, aki meg van arról győződve, hogy ő nem jó értékesítő, és amikor elkerült dolgozni egy kis cipőboltba, a bolt forgalma megduplázódott. Ezt ő is tudja, hisz ő mesélte, mégis, ennek ellenére az van a fejében, hogy ő nem jó értékesítő. Pedig a korlátok csak a fejében vannak.

A másik komoly probléma, hogy nagyon sokan elhiszik a marketinges maszlagot, hogy: „neked ez jár”. „Csak itt, csak neked, mert te különleges vagy.” És a legártalmasabb, hogy „mindig válaszd a kényelmes utat!”

Hivatásunknak tartjuk, hogy minél több embert ébresszünk rá az erejére, arra, hogy szinte bármit elérhet, ha szenvedélyesen akarja, és ha hajlandó megdolgozni érte. Ezért kívánunk neked is jó nézelődést, hátha pont az itt olvasható idézetekből mozdít meg valamelyik benned valamit.

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Iratkozz fel a hírlevelekre!

Linkedin profilom

empatikus hálózatépítő

Hallgasd meg a podcast-emet!

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.