Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
+436644248783 info@internetwork.hu

Rólunk mondják

rólunk

Csupán néhány referencia alsó-, és felsővonalból, hogy jobban megismerhess. Itt találod még a gyémánt videónak, és a gyémánt beszédünk felvételét is. Ezek csupán arra jók, hogy képet kapj rólunk, hogy szeretnél-e velünk dolgozni. Természetesen nem garantáljuk, nem is garantálhatjuk, hogy te is sikeres leszel. De az eltelt idő alatt szerencsére már tanúi voltunk néhányszor annak, hogy valaki elérte az álmait. Sajnos olyat is láttunk már, és az volt sajnos a több, aki nem gondolta komolyan, hogy itt dolgozni kell, vagy nem volt hajlandó megtanulni azt a néhány hasznos dolgot, ami a sikerhez kell.

Néha, amikor szentimentális hangulatban vagyunk, nosztalgiázunk azon, hogy a legsikeresebb munkatársaink mennyit is változtak előnyükre az eltelt idő alatt. Ha valaki évekig foglalkozik hálózatépítéssel, teljesen kizárt, hogy ne változzon előnyére. Magunkon is tetten érjük ezt a változást. És ez egy olyan hozadéka az mlm-nek, amit ritkán szoktak megemlíteni, de erről már írtam.

Úgy nézd meg a videót, hogy neked, ha belevágsz, egy tanítóra lesz szükséged, aki azt mondja neked, amire szükséged van, és nem biztos, hogy azt, amit hallani szeretnél. Ezek alapján döntsd el azt, hogy elfogadsz-e minket tanítónak!

Rólunk mondják

Akik azután csatlakoztak hozzánk, miután a videó elkészült, szóban írtak ajánlást:

Ismerős a helyzet?
Meglátsz egy fényképet az interneten, elolvasol pár sort egy illetőről, és azonnal szimpatikusnak találod. Velünk pontosan ez történt.
Bojtos Zoltán és párja, Csilla személyisége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a DXN mellett tettük le a voksot. Nagyszerű emberek, akikkel igazán jó együtt dolgozni.
Mindig ott vannak, amikor szükség van a szaktudásukra, vagy – nehezebb napokon – a sikerbe vetett töretlen hitükre. Nincsenek problémák, csak feladatok, amiket meg lehet oldani.

Ja, és továbbra is tartjuk, amit korábban mondtunk: „Ha ti szenet árulnátok, akkor mi is.”

Lara és Norbi

Az ő történetüket itt találod.

Utunk a gyémántig, videó

 

Gyémántfilmünk.

>

My Story

Iratkozz fel a hírlevelekre!

Linkedin profilom

empatikus hálózatépítő

Legutóbbi hozzászólások

Hálózatépítés kategóriák

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.