+436644248783 info@internetwork.hu

DXN csúcstalálkozó és vezetőképző tábor 2017

Ez tényleg egy vidám család

Európában először, május 14-én tartotta a DXN a csúcstalálkozóját Budapesten, a Millenárison. Majdnem 800 érdeklődő vett részt, a mi csapatunk is szokatlanul nagy számban volt jelen. A helyszín kiváló volt, kellemesen szellős, és lehetőséget adott arra is, hogy akár az előadások alatt is ki lehessen menni feltűnés nélkül az előtérbe egy kávéra, vagy egy munkamegbeszélésre. Mi nagyon online építjük a hálózatunkat, ezért egy-egy offline találkozás a legaktívabb munkatársakkal, egy face to face beszélgetés mindig igazán értékes lehetőség.

dxn csúcstalálkozó

A DXN My Way Team a csúcstalálkozón

Mi volt a csúcstalálkozó legérdekesebb része?

Egyértelműen az új termékek bemutatása. Mi már 2011 óta fogyasztjuk a DXN termékeit, és kiválónak tartjuk őket. Ami hamarosan felkerül a palettára, az a teljesség igénye nélkül, a spirulinás száraztészta, az alkoholmentes enzimpezsgő, az oroszlánsörény gombás kávé, enzimitalok több féle gyümölcsből, és a fermentált gyümölcslekvárok. Enzimitalt te is készíthetsz házilag, itt megtudhatod hogyan. A fermentált élelmiszerekről csak annyit, hogy a statisztikák szerint Oroszországban gyakorlatilag ismeretlen betegség a glutén-, és laktózérzékenység, mert az oroszok tradicionálisan olyan sok fermentált élelmiszert fogyasztanak. (Kovászos uborka, savanyú káposzta, aludttej.) Szóval érdemes minél több fermentált ételt fogyasztani.

Vezetőképző tábor Siófokon

A csúcstalálkozó után egy jóval kisebb csapat, kb. 150 fő, elindult Siófokra, ahol a Hotel Azúr adott otthont a 3 napos vezetőképző tábornak. Ausztriát csak mi ketten képviseltük Csillával.

dxn austria team

Ausztriát mi képviseltük

Három koronás követtől is tanulhattunk, és a többi előadó tudása is figyelemreméltó volt. De legalább annyira értékes volt a balatoni hajókirándulás, ahol bármelyik vezetőt meg lehetett szólítani, és meginni vele egy pohár rozét. Ahogy az sok tanácskozás, konferencia esetében is megfigyelhető, a szünetek, és a kötetlen programok sokkal hatékonyabbak. Sokkal több eredmény születik egy spontán beszélgetés során, mint az előadóteremben. A második napon sikerült a mi csapatunknak megnyerni a csapatépítési vetélkedőt, bár egy hangyányit csökkenti a díj értékét, hogy az összes résztvevő aranyérmes lett. De kicsire nem adunk, igaz?

Ereszd el a hajamat!

A csapatépítés után következett a gálavacsora, ami a DXN zenekar fellépésével kezdődött. Na, nem kell semmi komolyra gondolni, csupán az asztalokra kikészített, és különböző színű folyadékokkal megtöltött poharakat kanállal megkoccintva „zenéltünk”. Lásd a videót.

Magyon tetszett mindenkinek, hisz az emberek – mi is – imádnak játszani. A vacsora után pedig fergeteges parti vette kezdetét. A koronás követek, és a többi magas rangú gyémánt, felszabadultan táncolt, és bohóckodott a jó zenére. Erről sajnos nem tehetek fel videót, a személyiségi jogok védelme miatt. 🙂

Munkaebéd a koronás követtel

Munkaebéd

Munkaebéd a koronás követ meghívására.

Az utolsó napon számomra nagy megtiszteltetés ért. A világ leggyorsabb koronás követe, Kócsó László, meghívott minket az asztalához, hogy ebédeljünk együtt. Munkaebéd volt, tehát megbeszéltük a weboldalak jövőjét, különös tekintettel a német ajkú piacra. Mindig szívesen töltöm az időm olyan emberekkel, akik a megoldást keresik, és nem csak panaszkodnak. Laci ilyen, és ha te is ilyen vagy, akkor szerintem vedd fel velünk a kapcsolatot, mert szeretni fogod ezt a csapatot, és ezt a munkát.

Hamarosan arról fogok írni, hogy a DXN-nek eddigi történelme során milyen kihívásokkal kellett szembenéznie. Meg fogod látni, hogy érdemes velünk együtt dolgozni, ha egy megbízható céget keresel.

Summary
DXN csúcstalálkozó, és vezetőképző tábor 2017, Siófok.
Article Name
DXN csúcstalálkozó, és vezetőképző tábor 2017, Siófok.
Description
DXN csúcstalálkozó, és vezetőképző tábor 2017, Siófok. Ott voltunk, és elmeséljük az új termékeket, a hangulatot, és azt, hogy miért a DXN a jó választás.
Author
DXN My Way Team
DXN My Way Team
http://www.internetwork.hu/wp-content/uploads/2017/04/DXN-MyWay-logo_arany100px.png
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.