+436644248783 info@internetwork.hu

DXN Egyiptom

Ebben a hónapban talált meg minket online, egy Egyiptomban élő kismama, aki szintén lát fantáziát abban, hogy segítsen megismertetni a DXN termékeit is másokkal, és ezzel pénzt is keressen. A DXN Egyiptom területén is jelen van már, de még óriásiak a távlatok.

dxn egyiptom

DXN Egyiptom

Kairóban van egy raktár, és néhány termék is kapható már. Ez a lehető legjobb időpont a csatlakozásra, hiszen a munka nehezét mások már elvégezték. Beszerezték az engedélyeket, béreltek egy raktárt, és megvan már a kiszolgáló személyzet is. Viszont még alig vannak DXN partnerek, és az egy 90 milliós ország.

Ez miért lehet jó neked?

Azt gondolom, hogy ha Egyiptomban élsz magyarként, ott dolgozol egy hotelben, vagy más idegenforgalmi állásban, érdemes ezt a lehetőséget alaposabban szemügyre venned. A valódi hálózatépítésre igaz, (a piramisjátékra nem) hogy nem az számít, hogy mikor csatlakozol, hanem az, hogy mennyire eredményesen csinálod. Viszont egy szűz területen, ahol még az elején csatlakozol, sokkal könnyebb eredményesnek lenni. A DXN Egyiptom területén is sikeres lesz, ahogy máshol is az arab világban. Dubai az egyik legjobb piaca a cégnek például. És bár az arab nyelvnek is rengeteg nyelvjárása van, de akkor is hatalmas terület, és iszonyúan sok ember.

Ráadásul soha nem tudod, hogy ki fog hozzád csatlakozni, és annak merre vannak ismerősei. Arra mérget vehetsz, hogy mi nem gondoltuk 2011 elején, amikor csatlakoztunk a DXN-hez, hogy nekünk még Egyiptomban is lesz munkatársunk. És ki tudja, hogy ezután ki fog még ránk találni az interneten? A weboldalaink az egész világon megnyithatók, és a DXN szlogenje az „egy világ, egy piac”. Teljesen mindegy, hogy melyik országban csatlakoztál, bárhol tudsz új partnereket regisztrálni, és mindenhonnan ugyanazzal a százalékkal fogják a bónuszod kiszámolni.

Az alább két képen láthatod a jelenleg Egyiptomban kapható DXN termékek listáját, de a legjobb, ha rákérdezel, mert ez folyamatosan bővülni fog.

dxn egyiptom

Ha úgy érzed, hogy erről kellene beszélnünk, akkor vagy hagyj üzenetet nekünk, vagy pedig a Brigittának, a www.ganodermaegypt.com oldalon!

A DXN marketingtervének jellegzetességei:

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]

A DXN tagság talán az egyetlen dolog a világon, amivel csak jogokat kapsz, kötelezettségek nélkül.

Summary
DXN Egyiptom - Egy új piac, hatalmas lehetőségekkel a te számpdra is
Article Name
DXN Egyiptom - Egy új piac, hatalmas lehetőségekkel a te számpdra is
Description
A DXN Egyiptom területén is elérhető. Van már raktár, van kiszolgálás, és van már egy magyarul is tudó partnerünk is ott, aki segíteni fog neked.
Author
DXN My Way Team
DXN My Way Team
http://www.internetwork.hu/wp-content/uploads/2017/04/DXN-MyWay-logo_arany100px.png
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.