+436644248783 info@internetwork.hu

Irány Ausztrália!

A kaland hamarosan kezdődik

ausztrália

Még 3 hét, és hosszú útra indulok a párommal. A cél Ausztrália. Ott él a húgom a családjával. Az idősebb lánya megy férjhez februárban, így került sor a meghívásra. Nem láttam őt vagy 10 éve. Utoljára édesanyánk temetésére utazott haza Európába. Az idősebb lányának, aki épp férjhez megy, én vagyok a keresztapja, de a család többi tagjával még nem találkoztam. Ráadásul a feleségem senki nem ismeri közülük. Érdekes lesz. Új emberek, új kontinens. Ausztrália nyugati csücskén laknak Perth-ben. 16 óra repülőút 4 órás megszakítással Dohában, Katarban. Ott fogunk átszállni. El sem tudom képzelni, hogy bírok ki 11 órát bezárva egy repülőgépben.

ausztrália

 

A másik dolog, hogy a télből megyünk a nyárba, amit még szintén nem próbáltunk. Ausztrália egyébként sem hideg ország, de most bőven 30 fok felett van a hőmérséklet. Meg fogunk dögleni. 🙂

Az esküvő is érdekes keveredés lesz, mert a keresztlányom magyar szülők gyermeke, aki még Magyarországon született, a vőlegény Dél-Afrikából vándorolt be, a helyszín pedig Ausztrália, aminek semmi köze sem az egyikhez, sem a másikhoz. Biztosan rengeteg új dologgal fogunk találkozni. Többek között kipróbálhatok olyan DXN termékeket is, amik Európában még nincsenek. A párom a rúzsra és a kollagén italra van rápörögve, én a rosella dzsúzt akarom kipróbálni. És jól bevásárolok a cordyceps kávéból, amit már ittam. Az EU-ban szabad kávét inni, és szabad cordyceps kapszulát szedni. De a kettőt nem engedik összekeverni a brüsszeli bürokraták. Kár, mert nagyon finom, habos, ízletes kávé. 4 éve kóstoltam Belgrádban. Ha kíváncsi vagy az ausztrál választékra, itt megnézheted: DXN Ausztrália

Az sincs kizárva, hogy új vásárlókat szerzek a cégnek. Ott is lehetnek emberek, akiknek szükségük van természetes megoldásra az egészségük vagy a szépségük megőrzéséhez. Az „Egy világ, egy piac.” elvnek megfelelően simán csatlakoztathatok ott is új vásárlókat, a DXN Ausztrália kiszolgálja őket.

Elhatároztam, hogy ebben a blogomban fogom az élményeimet leírni.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.