+436644248783 info@internetwork.hu

MLM sikeresen

A kitartás diadala

Megvan a gyémánt szint. Az mlm sikeresen, csak a nagy számok alapján működik, ezt a szakma nagyjai mind tudják. Természetfeletti képességek híján pedig időre van szükség ahhoz, hogy a szükséges számú embert megszólítsuk. És ez alatt az idő alatt ki kell tartani, és fókuszáltan dolgozni kell a cél érdekében. Innen visszanézve azt mondom, hogy ez nem is volt olyan nehéz. Amikor az online hálózatépítésben teszem, amit kell, végig flow élményem van. Egyszerűen imádok vele foglalkozni. Csak ezzel a céggel, csak ezekkel a termékekkel, és csak ezzel a módszerrel akarom csinálni. Úgyhogy ne is keressen meg senki, hogy neki milyen szuper ajánlata van, mert ezt a flow élményt én csak itt, a DXN hálózatának friss gyémántjaként tudom megkapni. Ragaszkodom a szenvedélyemhez, sorry.

Hogy mi kell itt nálunk a sikerhez?

  1. El kell kezdeni. A kezdet az egésznek a fele.
  2. Érezd jól magad az üzletben! Ha van benne flow élményed, akkor addig is élvezed, amíg nem keresed benne betegre magad. Meg aztán vannak olyanok is, mint én, akiknek nem a pénz az életük fő célja. Tudod, mit szeretnék én? Hogy keressek vele annyit, hogy legalább a jelenlegi életszínvonalamon megéljek belőle úgy, hogy már semmi mással nem foglalkozom, csak ezzel.
  3. Ne add fel! Ha valaki el akar érni valamit, egyszerűen nem adhatja fel. Ennyi.
  4. Vedd komolyan! Ha sikerre viszed ezt, akkorát változik az életed, mintha jobbágy létedre nemességet kapnál. Akkor van ennek akkora jelentősége, hogy komolyan vedd, nem? Bocs, de fél fenékkel ezt a lovat nem lehet megülni. Az mlm sikeresen csak így lehetséges.
  5. Csináld!! Ez nem megy magától. Nincs könnyű út. A sikernek megvan az ára. Ha szét akarsz nézni a csúcsról, fel kell oda kapaszkodni. De tudod milyen mámorító érzés, amikor onnan szétnézel? Annak, akit egy helikopter vitt oda, hiába is magyaráznád, mert ő azt soha nem fogja érezni.

És végül had mondjam el az egyik kedvenc közmondásomat. Igyekezz úgy élni, ahogy gondolkodsz, különben hamarosan úgy fogsz gondolkodni, ahogy élsz. Ha elégedett vagy az életeddel, és attól sem tartasz, hogy az egészséged egyszer csak „elfogy”, ne is törődj ezzel az írással. De hanem így van, akkor tudod, hol találsz. Én tudok megoldást mindkét problémádra. Meg tudom tanítani neked a saját példámmal, hogyan működhet neked is az mlm sikeresen.

dxn, mlm sikeresen

 

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.