+436644248783 info@internetwork.hu

Utunk a gyémántig! Szeretsz nevetni?

Az egyetlen létező videofelvétel a tihanyi DXN szemináriumról.

dxn

A remek hangulatú, és nagyon hasznos rendezvény számunkra érthetően legnagyobb izgalommal várt része, a saját beszámolónk volt. A kapott 15 percet aránylag sikerült is betartanunk, a csúszás oka a sűrűn felcsattanó nevetés volt. Nem számoltunk vele, hogy ennyire viccesnek fogják tartani a résztvevők a beszámolónkat. Az előre tervezett poénokhoz még néhány spontán poén is társult, és amint az lenni szokott, ezek sokkal nagyobb tetszést is arattak.

Az intranetben nem túl sokan töltötték ki az értékelést a résztvevők közül, de azt a néhány szöveges véleményt idemásolom.

– Aranyosak, tetszettek a sztorik, szórakoztató volt az előadásuk.

– Nekem nagyon hasznos volt, az biztos

– Természetes, hogy a nyilvánosság elé kiállni nem könnyű. Minden tiszteletem az előadóknak, hogy megoldották ezt is.

– Nagyon szórakoztató volt, és tudom, hogy milyen sok munka áll az eredményeik mögött, és hogy nagyon sokat jelent nekik a gyémánt szint. Nagyon sokat készültek rá.

– Humoros szórakoztató előadás sok használható ötlettel.

– Rendkívül szórakoztatóan adták elő útjukat a gyémánt szintig. Nem véletlen, hogy gyémántok. Akik ilyen lazán és kedvesen állnak hozzá ehhez az üzlethez, nem fognak megállni ezen a szinten.

– Nagyon jó volt. Saját tapasztalatok sok segítséget adtak.

A mi véleményünk is hasonló általában a gyémánt beszámolókról, hogy biztatást adnak, és erőt ahhoz, hogy tovább csinálja az ember. Az út nem mindig könnyű, az anyagi függetlenségért meg kell küzdeni. Ha könnyen menne, már mindenki ott tartana. Aki nem volt ott a rendezvényen, és van rá egy bő negyedórája, megnézheti a felvételt. Persze csak ha érdekli, és nevetni akar.

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.