+436644248783 info@internetwork.hu

Megszökőnap, ami nem csak négyévente lehet

Szökjünk meg együtt!

Megszökőnap 2020. február 29.

Szökőnap négyévente van. És még ritkábban esik február 29-e szombatra. A Specht házaspár, akiknek a csapatába mi is tartozunk, erre a napra tervezett egy rendezvényt a Lurdyban. Megkértek minket is, az Ábrahám házaspáron, és a szponzorunkon, Faragóné Keserű Juditon kívül, hogy segítsünk abban, hogy ez egy igazán jó rendezvény legyen. A network marketingben a rendezvények nagyon fontosak, bár szokták ezeket „tapsikolós” rendezvényeknek is nevezni. Tény viszont, hogy a legtöbb sorsfordító elhatározás, életre szóló döntés, valamilyen rendezvény hatására szokott megszületni.

Newton törvénye igaz érzelmi síkon is. „Minden test nyugalomban marad addig, amíg egy másik erő nem hat rá.” Szükség van arra, hogy valami érzelmi hatás, egy inspiráló előadás, vagy egy nagy érzelmi töltés megmozdítson bennünk valamit, amitől elindul egy változás. Ezért igenis nagyon fontosak a rendezvények.

Miért Megszökőnap?

Megszökőnap logó

Arra gondoltam, és a többiek, akik a szervező gárdát alkották, elfogadták ezt a javaslatot, hogy ha már szökőnap, akkor szökjünk is meg! A kifizetetlen számlák elől, a förtelmes főnökök elől, a magyar „betegségügy” elől, és a bizonytalan öregkor elől. Így lett a rendezvény neve Megszökőnap. A következő ötletünk az volt, hogy szavaztassuk meg a csapatot, hogy mit szeretnének ott hallani. Legyenek termékes előadások, vagy inkább a hálózatépítő szakmáról hallanának, esetleg legyenek tréninggyakorlatok? Hiszen a célközönség csak akkor jön el, ha azt kapja, amit szeretne. Így aztán kaptunk egy hozzávetőleges képet.

Mi a kulcskérdés?

Kulcskérdés

Csilla, a párom tervezte meg az egész arculatot, (mert ennek a rendezvénynek saját arculata is lett) és az övé volt az ötlet a kulcsokkal is. Hiszen megszökni is sokkal könnyebb, ha van kulcsod az ajtóhoz, nem igaz? Kínából rendeltünk fillérekért 150 darab, különböző kulcsot, amelyek közül minden belépő választott magának egyet. És ez volt egyben a tombolaszelvénye is, mert ezek közül húztunk ki egyet a rendezvény végén. Akinél ugyanolyan kulcs volt, azok mind nyertek egy-egy ajándékot.  Specht Vali pedig sütött aprósüteményt a ganodermás kávéhoz, és minden sütemény kulcs alakú volt. Hát ilyen se volt még DXN-es rendezvényen!

Miért csak 20 percesek az előadások?

Tudományos megfigyelés, hogy az emberi agy egy előadást hallgatva, a 20. perc után kezd el lemaradni. Eltöpreng az addig hallottakon, miközben az előadó továbbmegy. Így aztán kimaradnak dolgok, mert az agyunk egyszerre több felé is próbál figyelni. Nem véletlen, hogy a TED-en is 20-25 percesek az előadások. Ezért javasoltuk mi is ezt a gyakorlatot a többieknek: legyenek pörgősebbek az előadások, és inkább a végére tegyen be minden előadó valamilyen könyvajánlót, vagy egyéb forrást azoknak, akik szeretnének jobban elmélyülni a témában. Többé-kevésbé sikerült is ezt az időtartamot mindenkinek betartania.

Faragóné Keserű Judit

A hálózatépítés jelene

Az egyik ilyen előadást Judit tartotta, aki híres nemzetközi hálózatépítő szakemberek kurzusain tanul, van olyan Facebook csoport, amely tagságának közel 100 000 ft az ára. De a tudásba érdemes pénzt fektetni, sőt abba érdemes csak igazán. Judit szokásához híven remek előadást tartott, sok tanulsággal, amiket ugyancsak érdemes megfogadni. Mi azért arra fogjuk ösztönözni, hogy a saját csapatának tartson egy részletesebb előadást is. 🙂

Interaktív gyakorlatok

Megszökőnap dia

Óriási a különbség aközött, ha valaki passzívan végigül egy szemináriumot, vagy ha aktívan közreműködik benne. Ez a tény is köztudott, ezért terjedtek el annyira a különböző interaktív tréningek. Valóban sokkal nagyobb a hozadéka annak, amikor valaki egy csapat részeként hozzájárul a közös munkához. Ezért is tettünk bele interaktív feladatokat. Ezt teljes egészében Csilla dolgozta ki, és az ő munkáját dicsérik a gyönyörű diák is. Ráadásul a gyakorlatok rengeteg muníciót is adtak további ötletekhez a mindennapi munkában.

Új korszak az európai DXN-ben

Debya Prakash

Ahogy mondani szokták, koppanásra megérkezett Debya Prakash is, aki a DXN frissen kinevezett marketing igazgatója az európai régióban, a Kócsó házaspár kíséretében. Hosszú utazás után, a jetlag-től szenvedve inspiráló előadást tartott, minden nehézség ellenére. Kócsó László a legfrissebb Közel-Keleti élményeit mesélte el, mielőtt a teljes vezetőség távozott a rendezvényről. Ugyanis Debya Prakash azonnal összehívott egy gyémánt tanácsot, így a Megszökőnap tovább lebonyolítását ránk bízták.

Megszökőnap

Harmath Kati ganoterapeuta

A délután egyik előadója Harmath Kati volt, aki Jane Yau magyarországi tanítványa, és máris sok, és egyre bővülő tapasztalatokkal rendelkezik. Én mindig hozzá fordulok, ha valamilyen ajánlást kérnek tőlem. Kati kiváló előadó, és egy jó ember, örülök, hogy egy ganoterapeuta tanfolyam alkalmából megismertem.

Ha ezt elrontod, soha nem jön az áttörés

A Megszökőnap utolsó előadójaként olyan témát hoztam, amit éveken át magam is elhanyagoltam. És egy ideje meggyőződésem, hogy a legtöbben emiatt lesznek vesztesek a network marketingben. Arra gondolok, hogy ha itt nem válasz vezetővé, ha nem építesz csapatot, akkor hiába van egy eredményes módszered. Ahogy mondják, hogy az MLM-ben ami működik, az semmi. Ami másolódik, az minden. Vagyis csapatot kell építeni, csapatban kell gondolkodni. Az előadásomban lépésről-lépésre levezettem, hogy mitől csapat egy csapat, milyen eszközök állnak rendelkezésre ahhoz, hogy csapatot építsünk, és bebizonyítottam, hogy anélkül ez nem fog menni senkinek. Mivel úgy döntöttünk a Megszökőnap szervezőivel, hogy az előadások felvételei egyelőre nem lesznek nyilvánosak, egy rövid összefoglalót nézhetsz meg itt alul. Ha érdekel az egész felvétel, vedd fel velem a kapcsolatot.

Summary
Megszökőnap, ami nem csak négyévente lehet. Szökjünk meg együtt!
Article Name
Megszökőnap, ami nem csak négyévente lehet. Szökjünk meg együtt!
Description
Megszökőnap szeminárium 2020.február 29-én a Lurdy Konferenciaközpontban. Sokak szerint a valaha volt legjobb DXN szeminárium Magyarországon.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Használjuk a Google Analytics-ot.

Kérem fogadja el a Google Analytics követést. De tovább mehet úgy is, hogy ezt elutasítja. Ekkor a weboldal semmilyen adatot nem továbbít a Google Analytics-nak.